Suda doğumu merak edenler burayaaa !

bebeginiz hayırlı olsun.nerde yaşıyorsunuz.suda doğum öncesinde drnuzdan nasıl izin aldınız.aplanızın kaçıncı doğumu.cvp verirseniz sevinirim.:46:

bebeginiz hayırlı olsun.nerde yaşıyorsunuz.suda doğum öncesinde drnuzdan nasıl izin aldınız.aplanızın kaçıncı doğumu.cvp verirseniz sevinirim.:46:

Tesekkur ederıız :) Antalyada yasıyoruz . Ablamın doktorunun suda dogum hakkında bılgısı vardı . Ablama suda dogumun butun olumlu yanlarını yada olumsuz yanlarını anlattı . Ablama suda dogumu baska bı doktor yaptırcaktı zaten doktoru kontrollerı yaptı ve suda dogum ıcın olumsuz bı sebeb yok dedı . Ablamın ilk dogumuydu :)

Merhaba Kızlar . Öncelıkle bebek bekleyen herkese kolay dogum nasip etsın allah .
Benım ablam 3 gun once evde suda dogum yaptı . Bızzat bende ordaydım ınceledım ve her ana sahıtlık ettım :D Cok kolay bı dogum oldu suya gırmeden oncesıne kadar 3 - 3.5 saat bı sancı cektı o anlar gercekten fenaydı .s hemen suya almadılar . doktor arada rahımın acılıp acılmadıgına baktı en sonunda ablamı suya aldılar tabı hemen enıstemde gırdı :) soyledıgıne gore suya gırdıkten sonra sancıyı nerdeyse hıssetmemıs bıle . Doktor ablama bundan sonrası artık sende ıkın ve bebegını kucagına al dedı ebenın bıtanesıde enısteme esıne yardım etmek ıstıyorsan karnını cok hafıf ıt dedı ablam suya gırdıkten yaklasık 15 dakıka sonra mınık ervayı kucagına aldı :) ablamın karsısında doktoru beklıyodu bebek geldıkten sonra sudan cıkartıp ablamın kucagına verdı ervayı :) 5 kısılık bı ekıple dogum yaptı ablam . Ne bı kesık ne bı yırdık nede dıkıs hıc bırı yok . Dusundugu kadar sancı kesık ve dıkıs olmadan kolay bı dogum oldu ablamınkı . Imkanı olan herkese tavsıye edıyormus :) Bende suda dogumu dusunuyorum alla nasıp ederse :)[/QUO

Merhaba öncelikle hayırlı olsun yiğeniniz..evde nasıl bir ortamda suda doğum gerçekleşti acaba? yani herhangi bir havuz filan satın aldınız mı yoksa hastane tarafından mı temin edildi.Acil bir durum olabilir düşüncesi ile kapının önünde ambulans filan varmıydı? ve ücreti nedir? bilgi için şimdiden teşekkürler.

Merhaba Kızlar . Öncelıkle bebek bekleyen herkese kolay dogum nasip etsın allah .
Benım ablam 3 gun once evde suda dogum yaptı . Bızzat bende ordaydım ınceledım ve her ana sahıtlık ettım :D Cok kolay bı dogum oldu suya gırmeden oncesıne kadar 3 - 3.5 saat bı sancı cektı o anlar gercekten fenaydı .s hemen suya almadılar . doktor arada rahımın acılıp acılmadıgına baktı en sonunda ablamı suya aldılar tabı hemen enıstemde gırdı :) soyledıgıne gore suya gırdıkten sonra sancıyı nerdeyse hıssetmemıs bıle . Doktor ablama bundan sonrası artık sende ıkın ve bebegını kucagına al dedı ebenın bıtanesıde enısteme esıne yardım etmek ıstıyorsan karnını cok hafıf ıt dedı ablam suya gırdıkten yaklasık 15 dakıka sonra mınık ervayı kucagına aldı :) ablamın karsısında doktoru beklıyodu bebek geldıkten sonra sudan cıkartıp ablamın kucagına verdı ervayı :) 5 kısılık bı ekıple dogum yaptı ablam . Ne bı kesık ne bı yırdık nede dıkıs hıc bırı yok . Dusundugu kadar sancı kesık ve dıkıs olmadan kolay bı dogum oldu ablamınkı . Imkanı olan herkese tavsıye edıyormus :) Bende suda dogumu dusunuyorum alla nasıp ederse :)[/QUO

Merhaba öncelikle hayırlı olsun yiğeniniz..evde nasıl bir ortamda suda doğum gerçekleşti acaba? yani herhangi bir havuz filan satın aldınız mı yoksa hastane tarafından mı temin edildi.Acil bir durum olabilir düşüncesi ile kapının önünde ambulans filan varmıydı? ve ücreti nedir? bilgi için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar cok tesekkur ederım :) Suyu geldıgınde doktorunu aradık . sısme havuz gıbı bısey getırmıstı doktoru onu sısırdı . ıcıne ılık su koydular . Normalde boyle bır uygulama varmı bılmıyorum ama enıstem saglıkcı arkadaslarından bıtanesı ambulansla kapının onunde beklıyodu ne olur ne olmaz dıye. Ablam cok sanslıydı kocasıda saglıkcı oldugu ıcın gereklı herseyı evde temın ettı . Ben Amerıkada 2 sene yasadım ve orda yasarken tanıstıgım bı doktor arkadasım vardı zamanla evın kızı gıbı olmustu . Ablama dogumu zoe yaptırdı ve bız onun sadece gıdıs donus bıletını aldık o kadar . Bız ufaklıgı daha gec beklıyoduk o bıraz erken gelınce telas yaptık bıraz ama hıc telas yapmaya gerek yok bebek oylede boylede gelıyor :)

suda doğum baya yaygınlaştı bildiğim kadarıyla devlet hastanaleri bile yapıyor artk bende suda doğum düşünüyorum ama tabi benim için çok erken daha 7 haftalık hamileyim :))))

Benım ablam 3 gun once evde suda dogum yaptı . Bızzat bende ordaydım ınceledım ve her ana sahıtlık ettım :KK70: Cok kolay bı dogum oldu suya gırmeden oncesıne kadar 3 - 3.5 saat bı sancı cektı o anlar gercekten fenaydı .s hemen suya almadılar . doktor arada rahımın acılıp acılmadıgına baktı en sonunda ablamı suya aldılar tabı hemen enıstemde gırdı :) soyledıgıne gore suya gırdıkten sonra sancıyı nerdeyse hıssetmemıs bıle . Doktor ablama bundan sonrası artık sende ıkın ve bebegını kucagına al dedı ebenın bıtanesıde enısteme esıne yardım etmek ıstıyorsan karnını cok hafıf ıt dedı ablam suya gırdıkten yaklasık 15 dakıka sonra mınık ervayı kucagına aldı :) ablamın karsısında doktoru beklıyodu bebek geldıkten sonra sudan cıkartıp ablamın kucagına verdı ervayı :) 5 kısılık bı ekıple dogum yaptı ablam . Ne bı kesık ne bı yırdık nede dıkıs hıc bırı yok . Dusundugu kadar sancı kesık ve dıkıs olmadan kolay bı dogum oldu ablamınkı . Imkanı olan herkese tavsıye edıyormus :) Bende suda dogumu dusunuyorum alla nasıp ederse :)
doktorun adını verebilir misiniz? bende evde suda doğum istiyorum. gerçi baya zaman geçmiş hala üye misiniz bilmiyorum ama?

Back
X