Sudan ucuz kanser satıyorlar

Ekmeği yiyorsanız her şeyi yiyin diyorlar mikrop konusunda.O yüzden sıkıntı yok.

Biz Türküz,bize bir şey olmaz.

aynen fırınların içerisine girdiğim an artık o miss ekmek kokusu hiç artık güzel gelmiyor en güzel gözükeni bile içler acısı oluyor bazen

k ile başlayan var o da çok meşhur ona hijyen konusunda mükemmel diyebilirim.

Hiçbir şey yemesek tümden açlıktan ölsek?

O kadar pis şeyler yiyoruz ki bazen hala hayatta olduğuma şaşırıyorum.
Ben de...

Ekmeği yiyorsanız her şeyi yiyin diyorlar mikrop konusunda.O yüzden sıkıntı yok.

Biz Türküz,bize bir şey olmaz.
Güleriz ağlanacak halimize.

k ile başlayan var o da çok meşhur ona hijyen konusunda mükemmel diyebilirim.
Özel mesajla ismini verebilir misiniz?
Teşekkürler.

ben kuru ekmek yemeye razıyım ama çocuklara bunu anlatmıyorsun. verdiğin harçlığı direk, cips, çiğ köfte , jelibon gibi nerede zararlı şey varsa ona harcıyo. harçlık vermesen olmuyor. herkes harcarken bu pek mümkün değil. çok korkuyorum ilerde onları nasıl bi gelecek bekliyo

Ama o lezzetli değil ki

hakkatten ya bir de uyduruk yapıyolar içine doğru düzgün bir şey koymuyolar. Bir de ordan bir porsiyon alayım dedim baktım sıkımları çok ufak. Bu bi porsiyon mu dedim. Tarttı hmm dedi. 10 tane daha eklemesi gerekti tartınca. Çok cimriler. Oses daha bol kese. Gerçi şubeyle de alakalı ama sevmedim k.yi

Meryem nasil gormedin adim basi cigkofteci. Senin bulundugun yerlere cok yakin oturuyorum. Hacielazizden aliyorum ben de sade durumu 3 lira. Bunda da bi sey olmasin lutfen o kaa para veriyoz
Horhor dan başlayıp yavuz Selim fatih caminin alt tarafları yok walla ben bulamadım
Emniyetin ordaki vatan pilqvcısına kadar yolu var

Bir kere açıldı yaşadığım semtte fazla dayanamadı
Ama Oses ara sokaklarda bilene var

En iyisi ev yapımı çiğ köfte yemek. En azından içinde ne olduğunu bilrisin.
Böyleleri yaşamamalı

ablam inanır mısın daha yeni kardeşimin okuluna gittim cocukların yanında ben degil 18 yaşımı göstermek onların cocukları gibi kalıyorum ya benden uzunlar ve göbeklerini görsen davul gibiler kızların cogu 145 boyunda ve sanki hamile gibiler 8-9 aylık ve doymak bilmiyolar hareket yok spor yok saglıklı beslenmek yok cidden bu nesil nereye varıcakk
En iyisi ev yapımı çiğ köfte yemek. En azından içinde ne olduğunu bilrisin.
Böyleleri yaşamamalı
çiğ köfte zaten iyisini yemedigin zaman bagırsaklarında kurt olur ki misal ben
Allahıma sonsuz şükür kaç sene cektim hatta kilomun cogu o mahlukları yüzünden ben kilo almazdım beeee
neyliklerle saglıgıma tekrar kavustum bir ben bir yaradanım blir

Bende çok severim çiğ köfte. Ama annem hep evde yapalım der bende aman dışarıdaki gibi olmaz o derdim. Annem biliyormuş bu durumu sanki Haklı çıktı

Bende çok severim çiğ köfte. Ama annem hep evde yapalım der bende aman dışarıdaki gibi olmaz o derdim. Annem biliyormuş bu durumu sanki Haklı çıktı
ben anneme yalvarırdım nolur sen yap diye eti ciğköftelik aldım geldim yarım kilo 2 öğünlük ya yapcan ya yapcan misali babamda destek oldu

ben anneme yalvarırdım nolur sen yap diye eti ciğköftelik aldım geldim yarım kilo 2 öğünlük ya yapcan ya yapcan misali babamda destek oldu

Daha sağlıklı ya en iyisi o

diyet bitsin yicem yicem ben duramam ki yine bide benim annem zifiri acı yapıyo öyle böyle degil acıdan kalkıp kıvranıyosun öyle kalorini yakıyosun zaten

O kadar fazla acı sevmiyorum

cimriler evet haha ama msg çin tuzu yok sorbik benzoik asit de yok niye ya ben seviyorum .. diğerleri çok acı bana sivilce çıkarıo anında
ben hiç yemiyorum ayda bir ya da hiç en temizi olsa da hiç biri ne yazıkki sağlıklı değil : (

Son düzenleme:
Ama o lezzetli değil ki

herkesin damak tadına uymuyor içinde çok farklı seyler var fındık fıstık bile ama msg çin tuzu yok sorbik benzoik asit de yok niye ya ben seviyorum .. diğerleri çok acı bana sivilce çıkarıo anında
ben hiç yemiyorum en temizi olsa da hiç biri ne yazıkki sağlıklı değil . bunlara alışırsam bırakamam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…