B bimekan Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2024 8 1 1 23 7 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bimekan #1 Arkadaşlar bebeğim pişik oldu sudocrem kullanıyorum ama bebeğimin poposunda sivilce gibi şeyler çıkardı böyle bişey yaşayan oldu mu
Arkadaşlar bebeğim pişik oldu sudocrem kullanıyorum ama bebeğimin poposunda sivilce gibi şeyler çıkardı böyle bişey yaşayan oldu mu
MathiIda Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2021 1.288 1.310 83 7 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bimekan #2 bimekan .!.: Arkadaşlar bebeğim pişik oldu sudocrem kullanıyorum ama bebeğimin poposunda sivilce gibi şeyler çıkardı böyle bişey yaşayan oldu mu Genişletmek için tıkla... Kremden mi oldu emin misiniz? Kizima kullandim hic oyle bi durum yasamadim. Belki sizin bebeginize yaramadi
bimekan .!.: Arkadaşlar bebeğim pişik oldu sudocrem kullanıyorum ama bebeğimin poposunda sivilce gibi şeyler çıkardı böyle bişey yaşayan oldu mu Genişletmek için tıkla... Kremden mi oldu emin misiniz? Kizima kullandim hic oyle bi durum yasamadim. Belki sizin bebeginize yaramadi