süet siyah platform mu yoksa süet siyah kırmızı platform mu ?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar aslında kararsızım. süet siyah kırmızı platform ayakkabı aldım ama ben onu sadece kırmızıyla kombin ederim diye düşündüm o yüzden sadece süet siyah almak istiyorum hani kararımı değiştirdim çünkü sade siyahı her şekilde giyebilirim. sizce de sade süet mi almalıyım.

canım merhaba süet siyah almak istiyorsan şöyle bi hatırlatma yapmalıyım benim de siyah süet ayakkabım var elimi sürttüğüm zamanyanii süetin üzerinde ki o tüylerin bi yön grubu farklı olunca kirli gibi duruyor temiz olmasına rağmen aklında bulundur tatlım...bence nude renklerinde al bu rengi de herşeyle kombinlersin morla bile :))

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım aslında kırmızı platformlu aldım yasımdan büyük gösterdi :S bence bana sade siyah gider hem ceketle güzel olur :S

...........................................................................................

Son düzenleme:
bencede ikisininde güzel modelleri var. mesela sana iki seçenek gösteriyorum.

Eklentiler

• $kadınlarkulübü2.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 96
  • $kadınlarkulübü3.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 93

kırmızılı olanı her şeyle giyemezsin bence ancak siyah çok şeyle uyar

siyahından bende var.
biraz topuğu kalın ,bu çok ince.

bence yüksek topuk istiyorsan
biraz daha kalın topuk seçmelisin, 1 saatten sonrası eziyete dönüşüyor çünkü

sana kesinlikle katılıyorum. siyahın aynısından bende var. topuklarda öyle incecik... çok güzel duruyor ama 1 saatten sonrası tam işkence oluyor bana. kırmızı siyahtansa siyah süet al bence de....

sana kesinlikle katılıyorum. siyahın aynısından bende var. topuklarda öyle incecik... çok güzel duruyor ama 1 saatten sonrası tam işkence oluyor bana. kırmızı siyahtansa siyah süet al bence de....

aynen giyiyor ve evden çıkıyorsun
1 saat sonra pişmanlıklar sarıyor içini

ya eve dönüp değiştirmek zorundasın, ya da ağrılı bir gün geçirmek zorunda

ancak masa başı bir iş de çalışırken giyilir
ara sıra yürüyeceksın

topuklum şöyle kızlar. ama sadece platformu kırmızı topuğu değil :)
Eki Görüntüle 539479 değiştiremedim çünkü sade siyahı yoktu onuda sonra alırım. bunun üstüne darpaça kot. beyaz askılı siyah ceket ve siyah çanta kırmızı ruj kırmızı oje sürüp dışarı çıkıcam. bide uzun siyah kolye takıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…