- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
"Mike Ross (Patrick J. Adams) eğitimini yarıda bırakmış bir dahidir. Mike'ın çocukluk hayalleri yaşadığı talihsiz olaylar ve büyük annesine bakma sorumluluğunu almış olmasından dolayı gerçekleşememiştir. Doğal zekası ve inanılmaz hafızası ile Mike geçimini başka insanların yerine LSAT sınavlarına girerek sağlamaktadır.
Harvey Specter (Gabriel Macht) New York şehrinin en iyi avukatlarından biridir ve çalıştığı firmada başkan yardımcılığına terfi etmiştir. Şirket kuralları gereği kendisine bir asistan almak zorunda olan Harvey tesadüf olarak karşılaştığı Mike'ın zekasına, hazır cevaplılığına ve ansiklopedik düzeydeki hukuk bilgisine hayran kalır. Harvey Specter Mike'ı işe almasına rağmen Mike'ın üniversite eğitimini tamamlamamış olması ve şirketin yalnızca Harvard mezunlarını kabul etmesi ikiliyi Mike Harvard mezunuymuş gibi davranmaya iter." (wiki'den alıntıdır)
İzleyenler..Yorumlarınızı alıyım
canım bu dizi sanki bana mı hitap ediyor ne??
birden izleyesim geldi...zeka içerikli olması çok cezbedici geldi bana...
tavsiye edermisin ? eşimde sever böyle dizileri....beğenirsek izleriz gayet...
bakayım ben buna inşallah gece...
Benim bu ara itinayla sömürdüğüm dizidir suitsHer gece 2 bölüm izliyoruz eşimle,biz çok sevdik,umarım siz de seversiniz. Bu diziyi ilk önce ben beğendim eşim politik birşeye benziyor diye izlemek istememişti ben izliyorum diye mecburen izlemek zorunda kaldı iyi ki de zorlamışım
politik molitik izlicez artık
en azından afaki saçmalıklar yoktur, uçan kaçan ışınlanan dizilerden gına geldi
zeka içerikli olması, esas oğlanımızın dahi olması bana birşeyleri anımsattı da
ah michael ah....
aaa bak prison daki maichael ile bu suitsdeki mike aynı mike olmasın
ikiside deha olunca şeyettim de
Yook kıızzz kocamın yakıştırması o dizi politik filan değil.Aslında dediğin gibi iki Mike da benziyor birbirine fiziksel olarak da.Burdaki daha cılız sadeceO havalı değil de asıl Harvey (yanındaki) çok havalı bir adam.Bazen sinir eden hareketleri oluyor ama giyinişi,traşı,duruşu harika.Jilet gibi derler ya , aynen
ıhh cıkk ben sevmedim bu diziyi pek
deme yaaaa pöfff pek bi heveslenmiştim....
Göbeğiniz bir kesildi kuzum sizin?Bir izle bakalım sen farklı düşüneceksin belki?
ha haa çok güldüm.... hani tarzlar uyuşuyor ya ondan diyorum... bi bakıca ama çok merak ettim...
eğer ben seversem suitsi, justice ile al mektuplarını ver mektuplarımı yapıcam
ha haa çok güldüm.... hani tarzlar uyuşuyor ya ondan diyorum... bi bakıca ama çok merak ettim...
eğer ben seversem suitsi, justice ile al mektuplarını ver mektuplarımı yapıcam
Aynen öyle bebeğim :KK63: chess buralara uğramaz oldu artık o bi uğrasaydı var yaaa
öylesine bi kaç bölüm izleyeyim dedim ama sardı, imdb puanı 8.2, aslında fazla bence, neden 8.2 anlamadım, bir sherlock bir mentalist değil yani
Burada hukuk okuyan arkadaşlar alıştırdı beni de
Kızlar, Harvey Specter diye diye başımın etini yediler başlayana kadar, sonra biz de gördük
Ama adam ne güzel giyiniyor değil mi duruşu filan aynı çakı gibi :)
Aynen... Ben saçlarını da çok beğeniyorum. Ama herkese yakışmaz, yüz hatları filan adamın her şeyi birbirine uyumlu maşallah. Allah sahibine bağışlasın...
Ee bir de şimdi dizide adamı o kadar karizmatik, havalı tavırlarla görüyoruz, onlar da tamamlıyor duruşunu.
Evet saç kesimini ben de çok beğeniyorum.Aslında adam o kadar yakışıklı değil,sadece duruş,tavır,saç kesimi ve kıyafet meselesi bence.Yani çirkin de değil ama aman aman bi güzelliği de yok sanki.Diğer fotolarına bakarsanız görürsünüz :) Kıyafet-saç filan nasıl değiştiriyor insanı,tabii davranışlar da öyle
Yok canım haklısın, öyle çok yakışıklı bir adam değil aslında. Ama işte karizması var
Bir de işte bizim kafamızda dizideki karakterle özdeşleşince çekici geliyor, yoksa gerçek hayatta öyle ölünüp bitilecek bir tipi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?