Suits

Maaşallah , öyle olmak da bir meziyet bence :KK51: Mesela bayanlarda da alımlı olmak önemli , iki kişi aynı kıyafeti giyiyor ama biri diğerinden daha farklı taşıyor :)

Ben dün 2 bölüm izledim 7:30'da kalkıyorum sabahları 1 gibi filan yatmıştım erken kalkmasam 1 bölüm daha devirirdim herhalde :) Şu an 2. sezonu bitirmek üzereyiz az kalıyor diye de üzülüyorum 1-2 hafta sonra en geç diziyle senkron biçimde izlemeye başlarız artık.O şekilde de devam ettiğim bir sürü dizim var :KK51:

bencede adam hiç yakışıklı değil aslında, ama imajmaker hilesi işte, işinin ehli birine düşersen en çirkin erkeği bile çok hoş gösterebiliyorlar...
zaten ye kürküm ye hesabı işte, kılık kıyafet kişiyi gösteriyor....
baksana adamın kıyafetlerini satın aldığı yer nekadar afilli....
zavallı mike de 500 dolara 5 takımm elbise alır işte :KK48:
ben mesela türk kızlarının neden kıvanç tatlıtuğu beğendiğini anlamış değilim....bence çok itici....
zevk meselesi işte ama aslında zavkten ziyade görünüş meselesi bence....
walking dead izlediysen ordaki daryl'a herkes bayılıyor ama ben hiç beğenmedim...
bende tam aksine rick rick rick rick......:KK53:

Scandal varmış bir de, en yakın arkadaşım avukat; kız tutturdu ille de Scandal izle diye. Ona da bir ara bakmak lazım aslında.:KK51:
Hatta ilk buraya geldiğimde kız internetten nasıl dizi izlenir bilmiyordu da, Scandal'ı nasıl izliycem şimdi diye ağlanıyordu... Türk web sitesi adresi verdim buna, bir de kağıda Türkçe bölüm, sezon, tıkla, kapat filan ne demek İngilizce'de hepsini yazdım, kız şuan Türkçe selam ver desen veremez, ama dizi ararken yolunu bulabiliyor :KK53:

scandalı izlemedim ama puanı fena değil,ama şu sıralar dizi sezonu açılacak zaten devam ettiğim bir sürü dizim var sanırım bir yenisini daha eklemem :)

bencede adam hiç yakışıklı değil aslında, ama imajmaker hilesi işte, işinin ehli birine düşersen en çirkin erkeği bile çok hoş gösterebiliyorlar...
zaten ye kürküm ye hesabı işte, kılık kıyafet kişiyi gösteriyor....
baksana adamın kıyafetlerini satın aldığı yer nekadar afilli....
zavallı mike de 500 dolara 5 takımm elbise alır işte :KK48:
ben mesela türk kızlarının neden kıvanç tatlıtuğu beğendiğini anlamış değilim....bence çok itici....
zevk meselesi işte ama aslında zavkten ziyade görünüş meselesi bence....
walking dead izlediysen ordaki daryl'a herkes bayılıyor ama ben hiç beğenmedim...
bende tam aksine rick rick rick rick......:KK53:

İşte derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye , gerçekten öyle :) Darly yüz itibariyle alkolik insanlar olur ya böyle gözlerinin altında torbalar filan olan,Rick de bana göre hiç yakışıklı değil :KK53: Şimdi onlarla kıyaslayınca Harvey bir adım önde bana göre:KK22:

İşte derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye , gerçekten öyle :) Darly yüz itibariyle alkolik insanlar olur ya böyle gözlerinin altında torbalar filan olan,Rick de bana göre hiç yakışıklı değil :KK53: Şimdi onlarla kıyaslayınca Harvey bir adım önde bana göre:KK22:

rick baştan aşağıya karizma canım ya nasıl beğenmezsin :KK53:
adamın duruşu bakışı ağlayışı gülüşü her şeyi karizmatik....
ben en çok hapishanedeki hallerini çok beğenirdim, birde dallas tarzı kovboy ayakkabıları varya, hastayım :KK14:
ya çok sadık bir adam, karısı yemediği haltı koymadı yine de lori diye diye kafayı sıyırdı bizim rick reis :KK53:

rick baştan aşağıya karizma canım ya nasıl beğenmezsin :KK53:
adamın duruşu bakışı ağlayışı gülüşü her şeyi karizmatik....
ben en çok hapishanedeki hallerini çok beğenirdim, birde dallas tarzı kovboy ayakkabıları varya, hastayım :KK14:
ya çok sadık bir adam, karısı yemediği haltı koymadı yine de lori diye diye kafayı sıyırdı bizim rick reis :KK53:

Kovboy demek :KK53: Allah seni napmasın kız bu dizileri neden sevmediğin belli oldu çok değişik bi zevkin var senin :KK55:

Bu arada Harvey'in göz ve kaş kısmını Johonny Depp'e benzeten var mı benden başka?

Kovboy demek :KK53: Allah seni napmasın kız bu dizileri neden sevmediğin belli oldu çok değişik bi zevkin var senin :KK55:

Bu arada Harvey'in göz ve kaş kısmını Johonny Depp'e benzeten var mı benden başka?

benziyor aslında bak sen deyince dikkatle baktım şimdi....johonny depp'i beğenirdim ama karayip korsanları filminde çok itici geldi... saç baş kılık kıyafet iyyakkkk :KK12:

ya bilemiyorum ben sıradışıyım sanırım....mesela prison break de herkes michael hastasıyken ben alex mahone 'u severdim :KK14:
walking dead de yine millet daryl sevdalısı ama ben rick'e bayılırım....
türk dizilerinden örnek vereyim , muhteşem yüzyıl izledinmi bilmem, orda herkes pargalı ibrahimi severken ben rüstem paşayı beğenirdim :KK48:
yani anlatmak istediğim tipi kılığı yakışıklılığı değil de benim için karizması önemli...tavrı davranışı dikkatimi çeken...
rick de öyle, duygusal olması, karısına bağlılığı gülüşü ağlayışı konuşma stili hareketleri...herşeyiyle karizma..
dizi seçiminde de seçici ve sıradışıyım demekki :KK51:
revolution 'a devam ediyorum bu arada.... gayet iyi gidiyor bakalım ilerleyen bölümlerde ne düşüneceğim...
bu arada bak revolutionda da herkes miles hastasıymış :KK14: yorumlarda bir miles aşkıdır gidiyor :KK53:

benziyor aslında bak sen deyince dikkatle baktım şimdi....johonny depp'i beğenirdim ama karayip korsanları filminde çok itici geldi... saç baş kılık kıyafet iyyakkkk :KK12:

ya bilemiyorum ben sıradışıyım sanırım....mesela prison break de herkes michael hastasıyken ben alex mahone 'u severdim :KK14:
türk dizilerinden örnek vereyim , muhteşem yüzyıl izledinmi bilmem, orda herkes pargalı ibrahimi severken ben rüstem paşayı beğenirdim :KK48:
yani anlatmak istediğim tipi kılığı yakışıklılığı değil de benim için karizması önemli...tavrı davranışı dikkatimi çeken...
rick de öyle, duygusal olması, karısına bağlılığı gülüşü ağlayışı konuşma stili hareketleri...herşeyiyle karizma..
revolution 'a devam ediyorum bu arada.... gayet iyi gidiyor bakalım ilerleyen bölümlerde ne düşüneceğim...
bu arada bak revolutionda da herkes miles hastasıymış :KK14: yorumlarda bir miles aşkıdır gidiyor :KK53:

huu huu ben geldim hanımlar:KK54:
the 100 ve american horror story bitti, yeni diziye başlıyım dedim true detectiveye baktım bi ıhh cık olmadıı :KK43:
tiramisu senin dediğin diziyi online bulamadım hiç bi yerde canım
şimdi sizlerden öneri bekliyorum neye başlıyayım :KK14:

the 100 ve american horror story bitti, yeni diziye başlıyım dedim true detectiveye baktım bi ıhh cık olmadıı :KK43:

hoşgeldin fıstık, nerdeydin bakayım maşallah ne çabuuk bitirdin öyle :KK53:
ben revolution'a devam ediyorum...sardı beni yaa sevdim yani...böyle giderse izlerim...
ama fırsat buldukça the 100 e de bakıyorum....
24 diye bir dizi varmış çok aksiyonluymuş, bir bak istersen senin yorumuna göre bizde izleriz....

hoşgeldin fıstık, nerdeydin bakayım maşallah ne çabuuk bitirdin öyle :KK53:
ben revolution'a devam ediyorum...sardı beni yaa sevdim yani...böyle giderse izlerim...
ama fırsat buldukça the 100 e de bakıyorum....
24 diye bir dizi varmış çok aksiyonluymuş, bir bak istersen senin yorumuna göre bizde izleriz....

hoşbuldum canımm :KK68:
revolutionu bi kaç bölüm izledim de devamlılık saglamadı bende ya :KK51:
24e bakabilirim ama :cool:

ilk beşinde olan dizileri yazarısın canım? dizi arayışımız varda :KK66:

aslında suits in senin tarzın olduğunu düşünüyorum hatta sanada yazmıştım bir ara
true dedective hiç baktınmı yada house m.d
birde misfits ve the100 var biraz ergen dizileri ama walkingdead sevenler genelde beğeniyor

ben dönem dizileri sevdiğimden dowton abbey ilk sıramda :)
dexter
spartacüs
sherlock
walking dead
shameless
game of thrones
hause m.d

çoğu bitti yada sezon arasında damages ve braking bead izlemeyi düşünüyorum

komedi seviyorsan it the crowd eski ama epey komik bir dizi

aslında suits in senin tarzın olduğunu düşünüyorum hatta sanada yazmıştım bir ara
birde misfits ve the100 var biraz ergen dizileri ama walkingdead sevenler genelde beğeniyor

dexter
spartacüs
sherlock
walking dead
shameless
game of thrones
hause m.d

canım ya çok zahmmet verecem sana ama rica etsem şu tavsiye ettiğin dizileri bir cümle fazla değil tek bir cümle ile özetlermisin :KK36: çok oldum biliyorum ama çok minnettar olurum valla :KK60:
tek tek hepsini açıp bakmaktansa senin özetine göre içinden seçip alıcam....
halagüzel bir dizi bulamadım biliyomusun :mad:

Sarışın Johonny Depp diyebiliriz o zaman :) Ben suitse devam ediyorum kızlar.Bu akşam Allah kısmet ederse 2. sezon finalini ve 3. sezon ilk bölümünü izleyeceğiz eşimle.Dün 3 bölüm izledik de :KK23:
Herkes nasıl Daryl sever bana göre çok itici bir tipi var:KK53: Michaelda da kız tipi var onu ben de beğenmiyorum.Muhteşem yy hiç izlemedim canım o zamanlar kuzey güney izliyorduk eşimle.Çarşamba günleri :KK51: İlk defa tvde oynayan bir diziyi izledik ve bitirdik.Hatta kuzey güney izlerken sancılarım artmıştı da kızımın doğumuna gitmiştik diziyi bitirmeden :KK68:

hoşbuldum canımm :KK68:
revolutionu bi kaç bölüm izledim de devamlılık saglamadı bende ya :KK51:
24e bakabilirim ama :cool:

24'ü eşim çok sever ben de onunla izliyorum şimdi 2. versiyonu çıktı biraz biriktiriyoruz sonra hepsini bir izliyoruz.24 iyi güzel ama bazen çok aşırıya kaçıyor Amerika'yı nerdeyseee bütün dünyayı Jack kurtaracak orda da komplo üzerine komplo ama komploları kurarken abartıyorlar işte 24'ün o yanını sevmiyorum.Aksiyon filan var bayağı bi izle istersen canım yine de güzel dizidir.

Aslında komedi dalında da according to jim var ben çok seviyordum sıcak samimi bir dizi eğlencelik olarak izlenebilir.sakeena komedi dizisi önerisi istemedi ve de hiç konuşulmadı ama eğlencelik olarka izlenebilecek çok güzel komedi dizileri var.Gerçi bu ara ben de komedi izlemiyorum biraz da dizi sezonu açılmadı ama az kaldı sabredelim :KK51:

Aslında böyle doğaüstü olaylardan,cadılı vampirli hayaletli şeylerden hoşlanıyorsan supernatural'i tavsiye edebilirim canım sana.Nasıl diyim aşırı korkunç filan değil ama ,o türü seviyorsan bunu da sevebilirsin belki.

dexter
spartacüs
sherlock
walking dead
shameless
game of thrones
hause m.d

The it crowd çok güzel bir dizi gerçekten ordaki adamım Moss'du :)

Sarışın Johonny Depp diyebiliriz o zaman :) Ben suitse devam ediyorum kızlar.Bu akşam Allah kısmet ederse 2. sezon finalini ve 3. sezon ilk bölümünü izleyeceğiz eşimle.Dün 3 bölüm izledik de :KK23:
Herkes nasıl Daryl sever bana göre çok itici bir tipi var:KK53: Michaelda da kız tipi var onu ben de beğenmiyorum.Muhteşem yy hiç izlemedim canım o zamanlar kuzey güney izliyorduk eşimle.Çarşamba günleri :KK51: İlk defa tvde oynayan bir diziyi izledik ve bitirdik.Hatta kuzey güney izlerken sancılarım artmıştı da kızımın doğumuna gitmiştik diziyi bitirmeden :KK68:

24'ü eşim çok sever ben de onunla izliyorum şimdi 2. versiyonu çıktı biraz biriktiriyoruz sonra hepsini bir izliyoruz.24 iyi güzel ama bazen çok aşırıya kaçıyor Amerika'yı nerdeyseee bütün dünyayı Jack kurtaracak orda da komplo üzerine komplo ama komploları kurarken abartıyorlar işte 24'ün o yanını sevmiyorum.Aksiyon filan var bayağı bi izle istersen canım yine de güzel dizidir.

Aslında komedi dalında da according to jim var ben çok seviyordum sıcak samimi bir dizi eğlencelik olarak izlenebilir.sakeena komedi dizisi önerisi istemedi ve de hiç konuşulmadı ama eğlencelik olarka izlenebilecek çok güzel komedi dizileri var.Gerçi bu ara ben de komedi izlemiyorum biraz da dizi sezonu açılmadı ama az kaldı sabredelim :KK51:

Aslında böyle doğaüstü olaylardan,cadılı vampirli hayaletli şeylerden hoşlanıyorsan supernatural'i tavsiye edebilirim canım sana.Nasıl diyim aşırı korkunç filan değil ama ,o türü seviyorsan bunu da sevebilirsin belki.

supernaturale baktım biraz da sevmedim yaa :KK51:
pretty little liarsın tadına bakıcam bakalım bugun :p

o nasıl bir ses öyle konuşmaya başladımı insan gülmeye başlıyor zaten
geçen sene final bölümü yayınlandı izledinmi

İzlemedim maalesef,dizileri normal yayınlarıyla senkron bi şekilde izlediğimizde mesela 1-1,5 ay izlemeyip bölümleri biriktirip sonra hafta sonu filan tümden tüketiyoruz eşimle :) Bir oturuşa 4-5 bölüm izlediğim olur,doğrudur,inkar edemem :KK53: Ama işte it crowddaki gibi bazen nerde kaldığımı unutup uzun süre o diziyi izlemediğim de oluyor.Zaten bu ara komedi dizisi izlemiyorum,devam edebilirim esasında:KK51:

supernaturale baktım biraz da sevmedim yaa :KK51:
pretty little liarsın tadına bakıcam bakalım bugun :p

Hadi bakalım.

İzlemedim maalesef,dizileri normal yayınlarıyla senkron bi şekilde izlediğimizde mesela 1-1,5 ay izlemeyip bölümleri biriktirip sonra hafta sonu filan tümden tüketiyoruz eşimle :) Bir oturuşa 4-5 bölüm izlediğim olur,doğrudur,inkar edemem :KK53: Ama işte it crowddaki gibi bazen nerde kaldığımı unutup uzun süre o diziyi izlemediğim de oluyor.Zaten bu ara komedi dizisi izlemiyorum,devam edebilirim esasında:KK51:

Hadi bakalım.

ilk bölümünü izledim gençlik dizisi gibi ama yine de sıkmadı beni merak uyandırdı izlenebilir
ımdb puanı iyi sezonlar ilerlemiş ergen dizisi denilse de bence izlemeye deger :KK50:
G gazeldustubaglara sende bi bak istersen benim hoşuma gitti
ayrıca bi arkadaş leverage diye bi dizi önerdi fragmanı da bol ekşınlı bişiye benziyor onu da test edicem bakalım bi :cool:

Back
X