Sukaplumbağası hakkında yardım eder misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cansuu066
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cansuu066

Ziyaretçi
mrb ark aranıza yenı katılıyorum.dün su kablumbası aldım kırmızı yanaklı aldıgımız gunden berı hıc bır sey yemıyor nıye böyle oldu anlamadım.bunlar buyur mu

mrb ark aranıza yenı katılıyorum.dün su kablumbası aldım kırmızı yanaklı aldıgımız gunden berı hıc bır sey yemıyor nıye böyle oldu anlamadım.bunlar buyur mu

1-Evet büyürler 1 yıl sonunda sağlıklı şekilde beslenmiş ise 10 cm i bile geçebilir boyu

2-Şuan yeni ortamına alışma aşaması olduğu için yemeyebilir normal

3-Nerede besliyorsunuz eğer şu plastik kaplarda ise yaşamazlar onu baştan söyleyeyim:çok üzgünüm:

4-Akvaryumda besliyorsanız ısıtıcınız ve kuru alanınız var ise birşey olmaz ozaman birkaç gün yemese dahi birşey olmazyerimseniben

merhaba yardımcı oldunuz sağolun fanusta benzıyorum ınşallah alısır

merhaba yardımcı oldunuz sağolun fanusta benzıyorum ınşallah alısır

Fanus derken bildiğimiz fanuslardamı:uhm:Ozaman ısıtınız yok değil mi:uhm:Peli kaplumbağanın çıkıp kuruyabileceği su üstünde bir kuru alanı var mı:uhm:Bunlar yoksa bakın havalarda soğudu ölürler ısıtıcı şart:çok üzgünüm:

hıımmm bunları bılmıyordum o zaman ısıtıcı alırımmmmm

1 hafta oldu tobışım hala bır sey yemedı hala alısamadı mı anlamadım

Eğer hala kuru alanınız ve ısıtıcınız yok ise o hayvancağız ölecek maalesef:çok üzgünüm:

Şuan su çok soğuk olduğu için yaşam faaliyetlerini 0 a indirir yemez ve hareket etmez sonuda acı bir ölüm olur:çok üzgünüm:

Bir an önce bir akvaryum ısıtıcı ve kuru kaya alırsanız onun kurtulmasını sağlarsınız her şey sizin elinizdeyerimseniben

harika canım hayırlı ugurlu olsun:))

1-Evet büyürler 1 yıl sonunda sağlıklı şekilde beslenmiş ise 10 cm i bile geçebilir boyu

2-Şuan yeni ortamına alışma aşaması olduğu için yemeyebilir normal

3-Nerede besliyorsunuz eğer şu plastik kaplarda ise yaşamazlar onu baştan söyleyeyim:çok üzgünüm:

4-Akvaryumda besliyorsanız ısıtıcınız ve kuru alanınız var ise birşey olmaz ozaman birkaç gün yemese dahi birşey olmazyerimseniben

Benim kaplumbagam o plastik kapta tam 6 yil yasadi. Hicbir isitici vs. olmadan. Simdi havalar tam isinmadigi icin yemez bir de ortama alismasi lazim. Yemi atinca basinda bekleyince benimki hic yemiyodu. Uzulme sen at o acikirsa yer. Bir de yemi yemiyorsa cig kiyma at cok kucuk bi parca. Cunku cig kiymaya dayanamiyorlar :52:

Back
X