_Masalim_ ❤Herşey gönlümüzce olsun❤ Kayıtlı Üye 29 Kasım 2014 22.104 27.504 598 13 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #1 Bilgisi olan varmi acaba ? Iki kere dusuk yasadim arastirma yaptım herkes bu doktor icin iyi diyor ? Muayane ucreti nedir acaba ? Bide gereken testleri ucretlimi yapiliyor yoksa baska bi devlet hastaneysinemi yonlendiriyor ? Riskli gebelikler icin dogru seçimmi ilgilimi ?
Bilgisi olan varmi acaba ? Iki kere dusuk yasadim arastirma yaptım herkes bu doktor icin iyi diyor ? Muayane ucreti nedir acaba ? Bide gereken testleri ucretlimi yapiliyor yoksa baska bi devlet hastaneysinemi yonlendiriyor ? Riskli gebelikler icin dogru seçimmi ilgilimi ?
as_narcicegim Guru Kayıtlı Üye 27 Ekim 2008 614 187 323 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #2 Ücreti 300 tl. Testler ekstra ücrete tabi.Başka bir yerde yapılıyor.İlgili ama çok yoğun bir doktor.Durumunuz çok riskliyse perinatolog bulmanızı tavsiye ederim.Şükran Hanım ilgilidir tabii
Ücreti 300 tl. Testler ekstra ücrete tabi.Başka bir yerde yapılıyor.İlgili ama çok yoğun bir doktor.Durumunuz çok riskliyse perinatolog bulmanızı tavsiye ederim.Şükran Hanım ilgilidir tabii