- 14 Şubat 2015
- 28
- 23
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amınnnn 17 yıldan sonra bir mucizede ben yaşarım inş....bebegını sağlıklıca kucağına alırsın inş...Bugün bebegimin belli belirsiz de olsa kalp atışlarını duydum.daha Minnacık 6 haftalık dedi doktor haftaya kalp atışları daha net olur dedi.o kadar mutluyum kiii Rabbim yasamak isteyen herkese bu mutluluğu tatdirsin.inş.sağ salim kucağımıza almakta nasip olur.
Bugün bebegimin belli belirsiz de olsa kalp atışlarını duydum.daha Minnacık 6 haftalık dedi doktor haftaya kalp atışları daha net olur dedi.o kadar mutluyum kiii Rabbim yasamak isteyen herkese bu mutluluğu tatdirsin.inş.sağ salim kucağımıza almakta nasip olur.
Amin canım benim rabbim hepimizinkini devam ettirsin insallah. Bende öyle düşünüyorum haftaya gitsem daha iyi.Hayırlı olsun arkadasim.Rabbim tamamına erdirsin.keseyi gördükten iki hafta sonra gitsen daha iyi olur.o zaman kalp atışlarını duyabilir ve bebeğini gorebilirsin.ben 6.haftadayim dun gittim zar zor duyduk doktr ugrasti baya daha net 7. hafta iyi.stres yapna inş iyi olur.dikkatli beslenmeye özen göster.
Evet cnm kesinlikle dikkat ediyorum rabbimin emaneti rabbime emanet..Öyle yap canım.. Çok stres yapma rahat olmaya çalış böyle davranmak zor ama elimizden geleni yapmalıyız.çünkü bebeklerimiz her halimizden etkileniyor.