Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topiginiz hayrili olsun..umarim cok sayida hamis kalanlar olur bu topikde..ama icim aciyor resmen, artik hic bir gebelikle ilgili topige yazamiyorum. cunki ben anne olamiyorum bi turlu![]()
bugün transferim oldu..... :))
bugün transferim oldu..... :))
ne güzel inş sana sımsıkı sarılır minik bebeğin
neyin var neden anne olamıyorsun...
canım nickinin nedenini cok merak ettim neden öyle bi isim kullandı paylaşmak istermsn
aslinda o kadar da ciddi bi seyimiz yok..esimde biraz haraket zayifligi, bende ise yumurtlama sorunu..ama bu ay her sey yolundaydi, ben hsg cekilmisdim, kendligimdem yumurtlamisdim.yine yine anne olamadrim. 12 aydir ugrsaiyorum ordada hic bi sey yok..olacak olanada benzemiyor..yoruldum![]()
aslinda o kadar da ciddi bi seyimiz yok..esimde biraz haraket zayifligi, bende ise yumurtlama sorunu..ama bu ay her sey yolundaydi, ben hsg cekilmisdim, kendligimdem yumurtlamisdim.yine yine anne olamadrim. 12 aydir ugrsaiyorum ordada hic bi sey yok..olacak olanada benzemiyor..yoruldum![]()
merhaba canım dediğin gibi ciddi bir sorun yok çok sükür..iyi bir doktor bulup tedavi yöntemlerini de deneyebilirsin..yorulmak için çok erken tatlım bebişlerimize kavusmak için her yolu denemeliyiz Rabbim bir gün nasip edecek elbet...
ben tüp bebek tedavisi ile hamileyim su anda şükürler olsun...![]()
bazen hayatı kendi akışına bırakmak lazım(diyorum ama bunu bende yapamıyorum).kaç yıllık evlisin canım ve hiç kaybın varmı
Ben denedim hakikaten, inancli biriyim, dua ve sabrim elbetde hep devam edecek..ama artik inanin devam edemiyorum..esimede yazik banada..belki bende daha fazla yorulan . benden daha fazla bekleyen ve aci cekenler olmus..haksizlik etmis olurum onlara..ama ama artik yoruldum...![]()