şükür diyerek bebeğimi koklamak istiyorum artık diyorsanız buyrun bereketli topiğimiz

ahhh ahhhh benim sorunum hep bi başka..benim de ilk bir sene cocuğum olmamıstı sonra kilo verdim filan kendiliğinden olmustu.oldu ama anomalili.iki çocuğumda sakattı ve ikisinide doğurdum uğurladım.cok zor günler geçirdim yeni yeni kendime geliyorum ve burda kendimi ii hissediyorum.üzülme canım bebğinin doğduğunu görmediysen öldüğünüde görmedin.biliyorum cok zor istiyosun olmuyo günün bigün gecse heyecanlanıyosun.çok iyi anlıyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı SAĞLIKLI uzun ömürlüm evletler versin doldursun kucağımızı.benim normal yolla olmasına rağmen pgt yöntemi ile tüp denicem kasım ayında inş

tabiki neler var neler ama tabiki insan kendi çektiğini yaşadığını bilir.
asla umudunu yitirme belki de hiç beklemediğin bir an göbüşüne konuverir meleğinn:16::16::16:

insallah..her ay kendime bu sonuncu tedavin diyorum. ama adet olunca yine ayni enerjiyle basliyorum hesap kitap yapmaya.. ama artik hakikaten gun ay saymak yok, hic bi seyde icmeyecem,yapmayacam. geleceyi varsa gelir..ben yapa bileceyim her seyi yapdim zaten///

ahhh ahhhh benim sorunum hep bi başka..benim de ilk bir sene cocuğum olmamıstı sonra kilo verdim filan kendiliğinden olmustu.oldu ama anomalili.iki çocuğumda sakattı ve ikisinide doğurdum uğurladım.cok zor günler geçirdim yeni yeni kendime geliyorum ve burda kendimi ii hissediyorum.üzülme canım bebğinin doğduğunu görmediysen öldüğünüde görmedin.biliyorum cok zor istiyosun olmuyo günün bigün gecse heyecanlanıyosun.çok iyi anlıyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı SAĞLIKLI uzun ömürlüm evletler versin doldursun kucağımızı.benim normal yolla olmasına rağmen pgt yöntemi ile tüp denicem kasım ayında inş

sende az cekmemissin canim...Allah bundan sonra saglikli bebeler verir sana..bu ay cok uzulmemim sebebi, umitlenmemdi.. hsg cekilmisdim, kendiligimden yumrutalmisdimda, adetime 3gun kala test yapdim, silik cikdi, cok sevinmisdim, netde bi suru silik test orneklerine bakib tutusdurmusdum...ama ama bugun yapdim bi sey cikmadi..yarin adet gunum, ama tum umidlerimi yitirdim artik,.yine ayni terane olacak biliyorum, adetim gelecek ve ben aglaya kalacam :14:

dur bakalım belki öyle olmaz adet günün geçmeden belli olmaski testte.silik çıkmasıan bile sasırdım.bikaç gün geçsin öyle dene bence.üzülme herzaman pozitif düşün gerçekten faydası olur.hem yorulsakda pes etmek yok pamuk yanaklı minik elli bebeklerimiz için değmezmi

dur bakalım belki öyle olmaz adet günün geçmeden belli olmaski testte.silik çıkmasıan bile sasırdım.bikaç gün geçsin öyle dene bence.üzülme herzaman pozitif düşün gerçekten faydası olur.hem yorulsakda pes etmek yok pamuk yanaklı minik elli bebeklerimiz için değmezmi

ben biliyorum iste yine bi sey cikmayacak..bu arada sabahlari da atesim 37 asagi olmuyor..ama yok umitlenmiyecem, zaten olsaydi test silik bile olsa bugun gostermeliydi..ama gostermedi..:(((

Ben 6 yıllık evliyim, 31 yaşındayım 5 sene çocuğumuz olmadı. Geçen ay ilk tüp bebek denememiz oldu sonuç başarısız. Dondurulmuşlarla bugün 2. denemeyi yapmış olduk. İnşallah Allah hakkımda hayırlı olanı nasip eder.Benimle birlikte transfer için bekleyen bir kişi daha vardı. 4. denemesiymiş gözüm korktu valla.

Ben 6 yıllık evliyim, 31 yaşındayım 5 sene çocuğumuz olmadı. Geçen ay ilk tüp bebek denememiz oldu sonuç başarısız. Dondurulmuşlarla bugün 2. denemeyi yapmış olduk. İnşallah Allah hakkımda hayırlı olanı nasip eder.Benimle birlikte transfer için bekleyen bir kişi daha vardı. 4. denemesiymiş gözüm korktu valla.

insallah bebisin sana tutunmusdur..habersiz burakma bizi. hayirlis olsun mercimeklerin

Back
X