şükür yeniden gebeyim

derin6344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
139
1
46
Şanlıurfa
İlk bebeğimi 16 haftalıkken aldırmak zorunda kalmıştım çünkü ntd'liydi yani spina bifadalıydı omurilğinde açıklık vardı ve istemeyerek ağlayarak vazgeçmiştim 22 aralık 2010da.Şimdi aralık 2011 ve şükür Rabbime 6 haftalık gebeyim inş. bu bebeğim sağlıklı olur.Bunu yazmamın nedeni tüm bebeğini kaypetmiş annelere umut olması inş. dileyen herkes en kısa zamanda gebe kalır.Ben burdan bebeğini kaypetmiş sonra tekrar gebe kalmışları okuyunca çok mutlu oluyordum umutlanıyordum şükür şimdi bende gebeyim.Bebeğini kaypeden anneler bol bol dua edin ve hayırlısını isteyin zamanı gelince tekrar gebe kalırsınız Rabbim çok büyük tüm bebeğini kaypetmiş annelere bol sabır diliyorum

folbiol kullanmayı sakın ihmal etme, benimde gebeliğim benzer sebeplerden 2 kere sonlandırıldı . bana umut oldun sağlıklı sıhhatli kucakla bebeğini inşallah allah tamamına erdirsin

folbiol kullanmayı sakın ihmal etme, benimde gebeliğim benzer sebeplerden 2 kere sonlandırıldı . bana umut oldun sağlıklı sıhhatli kucakla bebeğini inşallah allah tamamına erdirsin

çok tşk ederim, inş. sende hayırlısıyla en kısa zamanda gebe kalırsın yine Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

çok tşk ederim, inş. sende hayırlısıyla en kısa zamanda gebe kalırsın yine Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

senin adına çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almyı nasip eder inş ve bebeğin inş sağlıklı ve uzun ömürlü olur...1 yıl sonra darısı inş benmde başıma...

sen ikinci gebeliğinde folbiol almadın mı neden yine aynı sebepten oldu yani folbişol fayda vermedi mi

hayırlı olsun canım bebeğin. Allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin.

hayırlı olsun....
allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşallah...
darısı başımıza artık...

derinciğim çok sevindim umut oldun bizlere Allahım bu sefer yüzün güler inş. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın hamileliğin nasıl gidiyor bebeğin sağlıklımı bizi haberdar et cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…