şükürler olsun allahıma ben de hamileyim......................................... ....

erdemliiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
170
1
96
Hatay
Arkadaşlar sevincimi hemen paylaşmak istedim,tam üç yıl bekledik eşimle üç yıl.........hep bekledik aşılama bile yaptırdık olmadı hep hayal kırıklığı yaşadık derken; iğneli tedaviye başlayacakken adetim geçikti ha bugün ha yarın derken tam 15 gün geçti,ve ben ümitsiz bir şekilde test yaptım.....................

Sonuç pozitif iki çizgi hamileyimmmmm.........
Eşimde ben de şoktayız şükürler olsun sana allahım şükürler olsun............

Son düzenleme:
aaaa ne güzel bi haber valla bende seni ne kadar tenımasamda 2.5 yıldır bebek isteyen biri olrarak inan çok mutlu oldum canım benim
sağlıkla kucağına alırsın inş
sizin sorun neydi cnm neden olmuodu

Cok sevındım cnm :):) bıraz kendınden bahsetsene ne gıbı tedavıler gecırdınız ...sıkıntı neydı pko varmıydı ?

Arkadaşlar sevincimi hemen paylaşmak istedim,tam üç yıl bekledik eşimle üç yıl.........hep bekledik aşılama bile yaptırdık olmadı hep hayal kırıklığı yaşadık derken; iğneli tedaviye başlayacakken adetim geçikti ha bugün ha yarın derken tam 15 gün geçti,ve ben ümütsiz bir şekilde test yaptım.....................

Sonuç pozitif iki çizgi hamileyimmmmm.........
Eşimde ben de şoktayız şükürler olsun sana allahım şükürler olsun............

cok guzel bir duyqu okudum gozlerim doldu Allah tum isteyenlere nasib etsin insallah Allah tamamina erdirsin :16:

ne güzel,çok sevindim...gözünüz aydın,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,ve tüm isteyenlerede nasip etsin...

maaşalah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. uzun ömürler versin bebeğine:nazar:

bende yeni öğrendim 1 haftadır uçuyorum havalarda rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bı duygu. tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip eder inşallah.

aaaa ne güzel bi haber valla bende seni ne kadar tenımasamda 2.5 yıldır bebek isteyen biri olrarak inan çok mutlu oldum canım benim
sağlıkla kucağına alırsın inş
sizin sorun neydi cnm neden olmuodu

hiçbir problem yoktu, sebepsizdi yani,3 yıl korunmasız ilişkiye rağmen olmadı,aşılama bile denedik olmadı,aşılamadan 2 ay sonra kendiliğinden oldu,hem de en ümitsiz olduğum bir ayda hamaile kaldım,allahım size de en kısa zamanda verir inşallah...

bende yeni öğrendim 1 haftadır uçuyorum havalarda rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bı duygu. tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip eder inşallah.

çok teşekkür ederim, ben de aynı şakilde halen inanamıyorum sanki rüyadayım...

Cok sevındım cnm :):) bıraz kendınden bahsetsene ne gıbı tedavıler gecırdınız ...sıkıntı neydı pko varmıydı ?

yok hiçbir problem yoktu,bendede eşimdede 3 yıllık evliliimizde hiç korunmadık ama olmadı,aşılama denedik yine olmadı doktorlar hep zamana bırakın diyorlardı, ama o zamanın insanın canını ne kadar yaktığının farkında değillerdi,sonra en ummadıım ayda adetim gecikti, test yaptım ve pozitif, şükürler olsun.Bebeim nazlıymış yani geç geldi;)

çok sevindim gözünüz aydın.. sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alın, güle güle büyütün inşaallah..

Back
X