Şükürler Olsun Bende Hamileyim

oZdEnIzEr

idealist anne
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
633
45
118
hep okurdum burda güzel haberleri şükürler olsun ki allah bana da bunları yazmayı nasip etti. bugün kesemizi gördük inşallah kalp atışınıda duymayı rabbim nasip eder bizlere. allah herkese hayırlı bebekler versin

10 aydır benimde olmuyordu, bol bol dua et bide ilişkiden sonra ayaklarını kaldırıp nefes egzersizi yap. eğer sorunun yoksa tabi hormonlarına filan baktır mutlaka. allah sanada nasip etsin inşallah cnm

teşekkür ederim. kalp atışlarımızıda duyduk ve gördük çok şükür. o kadar mutluyum ki 10 ay sonra bana gelen mucize bu. şimdiden hayatımdaki en kıymetlim :)
darısı bebek isteyen herkesin başınaaaaaaaaaaaaa :)

teşekkür ederim. kalp atışlarımızıda duyduk ve gördük çok şükür. o kadar mutluyum ki 10 ay sonra bana gelen mucize bu. şimdiden hayatımdaki en kıymetlim :)
darısı bebek isteyen herkesin başınaaaaaaaaaaaaa :)

canım nefes egzersizini nasıl yapıyosun detaylı bi şekilde anlatırmısın :16: bende deniyim inş. olur hayırlısıyla

hep okurdum burda güzel haberleri şükürler olsun ki allah bana da bunları yazmayı nasip etti. bugün kesemizi gördük inşallah kalp atışınıda duymayı rabbim nasip eder bizlere. allah herkese hayırlı bebekler versin

canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah:nazar:
bu hamilelik haberlerini okurken hep düşünürüm banada kısmet olacakmı acaba diye???
allah büyük inşallah olur,bizler içinde dua et lütfen senin duaların kabul olur...
ayrıca bu nefes egzersizi nasıl yapılıyor yazabilirmisin lütfen??birde bunu deneyelim bakalım?inş sende vesilem olursun

canım ilişkiden hemen sonra ayaklarını havaya kaldırıp duvara veya biyere yasla. nefes al ve nefesi verirken ağzından içindeki havayı hızlıca çıkartırken vajina kaslarını sık.
sonra bırak kendini tekrar rahatca nefes al ve yine nefesini birden hızlıca verirken vajinanı sık bu şekilde yapabildiğin kadar yap, 5dk fln. bu spermlerin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor kaslarımızı sıktığımız için. 15 dk filan ayakların havada kalsın bu arada. inşallah sende hayırlısıyla hamile kalırsın canım dua edicem sana

Back
X