Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun cnm hayırlısı ile inşallah kucagınada alırsınCuma günü test yaptığımda çokk silik bir çizgi vardı ama bugün doktora gittim ve Beta HCG 1622.0 çıktı. Darısı isteyenlerin başına inşallah..
tadını çıkar cnm bende hamile oldugumu öğrendiğimde inanamadım çok agladım sevinçten varlıgını hissetmek çok güzelsağol canım teşekkür ederim:)) şaka gibi sanki..
Hic bekleme kan testi yaptir bende adetime 3 gun kala ogrendim kafam rahat etti yoksa o 3 gun gecmezdi ☺S.a arkadaşlar bende bi soru sorucam yardimci olurmusunuz yeni üye oldum aranıza martın 4'de temizlendim ve 28'de adet olmam lazım Olmadım göğüslerim yanları acıyor tuhaf hiç böyle olmazdım acaba hamilelik belirtisi felan mi yardimci olurmusunuz lütfen ricamdir.
Hic bekleme kan testi yaptir bende adetime 3 gun kala ogrendim kafam rahat etti yoksa o 3 gun gecmezdi ☺
canım hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına al inşAllahCuma günü test yaptığımda çokk silik bir çizgi vardı ama bugün doktora gittim ve Beta HCG 1622.0 çıktı. Darısı isteyenlerin başına inşallah..