ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM:))

Aslında klomen kullandım ama 10 gün sonrasında gittiğimde 1 yumurtan var 26 mm oda kiste dönmüş artık önümüzdeki ay gel diye gönderdi beni. ama adet günüm gelmeden aşırı derecede belim ağrıdı ki zaten olan bir ağrıydı ama ertesi günü hasta olurdum ama gelen giden olmadı 1 hafta boyunca bel ağrısı yaşadım sızladı resmen ve kaşındı sızlayan yerim, sol tarafımda kasık ağrısı ve batma oldu ama kisttendir diye çok canım sıkıldı ve ağzımın içi resmen soda içmişim gibi değişik bir tat vardı..

S.a arkadaşlar bende bi soru sorucam yardimci olurmusunuz yeni üye oldum aranıza martın 4'de temizlendim ve 28'de adet olmam lazım Olmadım göğüslerim yanları acıyor tuhaf hiç böyle olmazdım acaba hamilelik belirtisi felan mi yardimci olurmusunuz lütfen ricamdir.

S.a arkadaşlar bende bi soru sorucam yardimci olurmusunuz yeni üye oldum aranıza martın 4'de temizlendim ve 28'de adet olmam lazım Olmadım göğüslerim yanları acıyor tuhaf hiç böyle olmazdım acaba hamilelik belirtisi felan mi yardimci olurmusunuz lütfen ricamdir.
Hic bekleme kan testi yaptir bende adetime 3 gun kala ogrendim kafam rahat etti yoksa o 3 gun gecmezdi ☺

Hic bekleme kan testi yaptir bende adetime 3 gun kala ogrendim kafam rahat etti yoksa o 3 gun gecmezdi ☺

Evet değilmi en azından kafam rahat etsin hergün adet oldum olucam şüphesi ile yada bebek var yok diye insan kendini bi tuhaf hissediyor tmm canım yapınca yazarım buraya rabbim herkezi sevindirsin inşallah :)

X