Şükürler olsun Hamileyimmm :)

Bal10cukH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
6
10
Arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok istiyordu çocuk. Son zamanlarda bende istemeye başlamıştım çok fazla ve çok şükür rabbime 6 haftalık hamileyim. Gerçekten harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Öncelikle kürlerin falan faydası olurmu bilmem ama gerçekten hiç beklemediğiniz bir anda veriyor Rabbim mucizesini, Sabredin ve dua edin.

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. :)

Arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok istiyordu çocuk. Son zamanlarda bende istemeye başlamıştım çok fazla ve çok şükür rabbime 6 haftalık hamileyim. Gerçekten harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Öncelikle kürlerin falan faydası olurmu bilmem ama gerçekten hiç beklemediğiniz bir anda veriyor Rabbim mucizesini, Sabredin ve dua edin.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah herhangi bi belirtin varmıydı öncesinde anlamışmıydın canım

Rabbim hayirli sağlikli kucagina almayi nasip etsin canim. Coookk güzel bi duygu anne adayi olmak, anne olmayida tadacagiz inş :)

hayirli olsun arkadasim.bende bugun Sabah hamile oldugumu ogrendim benimkide 5 haftalik falan.allahim insallah hepizinkinide saglikli bir sekilde kucagimiza alabilmeyi nasip etsin.senin sat kacti.

hayirli olsun arkadasim.bende bugun Sabah hamile oldugumu ogrendim benimkide 5 haftalik falan.allahim insallah hepizinkinide saglikli bir sekilde kucagimiza alabilmeyi nasip etsin.senin sat kacti.

Saol cnm sanada Hayırlı olsun, Amin İnşAllah rabbim bize sağlıklı birşekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin. 13 Ocak cnm şuanda 9 haftalığım :)

Hayirli olsun güzel bir hamilelik geçirirsin inş. rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin:nazar::anneadayı::KK49:darisi bizim başimiza inş. en yakin zamanda :eek:

Arkadaşlar hayırlı olsun, aranıza yeni katıldım ben. Gebelikte taş düşürme hakkında bilgi sahibi olan var mı?

X