Şukurler olsun sonunda oldu hamıleyım

Tebrik ederim...
bende uzun zaman beklemiştim umudumu kaybettiğimde çift çizgiyi görmüştüm..
ve Kadıköyde deli gibi nereye gideceğimi şaşırmıştım...
yani deli danalar gibiydim...
birde yazını okuyunca aklıma geldi...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Darsıs isteyen tüm arkadaşlarımıza inşallah....

Tebrik ederim cnm sağlıcakla gelsin inşallah bebişin.
Tiroit hormonlarını çok sıkı takip et, gebelikle birliktebilacın dozu yükseltimesine rağmen değerler yine de yükseliyor

mızmız cım çok sevindim yaaa
hayırlı uğurlu olsun
inş. bu sefer herşey güzel olacakkk
tebrik ederimmmm.
dikkat et kendine

Tebrik ederim canıııımm...Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiinnn..

biz tanismiyoruz ama seni yazilarindan bebek istedigini biliyordum
cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah
saglikli ve rahat bir 9 ay gecirmeni diliyorum
darisi butun istiyenlerin basina olsun
bizler icinde dua et canim

mızmızcım gözün aydın demek sonunda meleğine kavuştun biliyorum ne kadar çok istediğini
rabbim sonunda dualarını kabul etti gerçekten çok sevindim senin adına ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına
almak nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inş..

Tebrik ederim...
bende uzun zaman beklemiştim umudumu kaybettiğimde çift çizgiyi görmüştüm..
ve Kadıköyde deli gibi nereye gideceğimi şaşırmıştım...
yani deli danalar gibiydim...
birde yazını okuyunca aklıma geldi...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Darsıs isteyen tüm arkadaşlarımıza inşallah....
INSALLAH CNM INSALLAH TESEKKUR EDERIM
Tebrik ederim cnm sağlıcakla gelsin inşallah bebişin.
Tiroit hormonlarını çok sıkı takip et, gebelikle birliktebilacın dozu yükseltimesine rağmen değerler yine de yükseliyor
EVET ILACIMI YUKSELTTIM 15 UNDE BIR BAKTIRCAM SU TEHLIKELI DONEMI BIR ATLATIYIM
TESEKUR EDERIM CNM
mızmız cım çok sevindim yaaa
hayırlı uğurlu olsun
inş. bu sefer herşey güzel olacakkk
tebrik ederimmmm.
dikkat et kendine
TESEKKUR EDERIM CNM
hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah melegin...:Saruboceq:
AMIN INSALLAH INSALLAH
Tebrik ederim canıııımm...Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiinnn..
AMIN AMIN INSALLAH TESEKKUR EDERIM
biz tanismiyoruz ama seni yazilarindan bebek istedigini biliyordum
cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah
saglikli ve rahat bir 9 ay gecirmeni diliyorum
darisi butun istiyenlerin basina olsun
bizler icinde dua et canim
DUALARIM ICINDE KK ISTEYEN TUM ARKADASLARIMADA DUA EDIYORUM ALLAHIM KK TUM BEBEK ISTEYENLERE HEPSINE NASIP ET DIYE CNM BENIM

mızmızcım gözün aydın demek sonunda meleğine kavuştun biliyorum ne kadar çok istediğini
rabbim sonunda dualarını kabul etti gerçekten çok sevindim senin adına ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına
almak nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inş..

TESEKKUR EDERIM CNM BENIM COK SAOLLLLLLL a.s.

Maşallah mızmız, sağlıcakla kucağına almanı dilerim...

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Dua meselesini anlayamadım önce sonra... ?

cnm dualarında ılk basta kendın ıcın ıstemeyeceksın hep baskaları ıcın en son kendın ıcın

mesela

allahım kahvekolık arkadasıma derınsu arkadasıma ebrar arkadasıma haırlısıyla bır bebek nasıp et ıcındede bana gıbı cnm

bana bunu esım halası soyledı kızı hep oyle dua ederdı

cnm dualarında ılk basta kendın ıcın ıstemeyeceksın hep baskaları ıcın en son kendın ıcın

mesela

allahım kahvekolık arkadasıma derınsu arkadasıma ebrar arkadasıma haırlısıyla bır bebek nasıp et ıcındede bana gıbı cnm

bana bunu esım halası soyledı kızı hep oyle dua ederdı
ok şimdi anladım. şimdi bununla ilgili bi hadis çaktı beynimde, hatırlayınca yazarım buraya. tekrar tebrik ederim maşallah. darısı başımıza :)

birde aklıma geln birşeyi sormak istiyorum.görümcem ve eltim ilk denemelerinde hamile kaldılar.ve ilişki olduğu gün tutduğunu anladık diyor ikiside.ilişki olduğu gün gece mide bulantısı olmuş ikisindede.sende böyle bi belirti oldumu?hatırlıyormusun?

bende 22 haftalıkkken bebegımı kaybettım oan ki ve sonraki psikolojıyı anlatmanın tarıfı yok..cok agladım cok yandı ıcım..ama 6 ay gectı aradan ve sımdı tekrar hamıleyım hala psıkolojısını atlatamadım..rabbım saglıklı tas tamam ewlatlar wersın bıze

birde aklıma geln birşeyi sormak istiyorum.görümcem ve eltim ilk denemelerinde hamile kaldılar.ve ilişki olduğu gün tutduğunu anladık diyor ikiside.ilişki olduğu gün gece mide bulantısı olmuş ikisindede.sende böyle bi belirti oldumu?hatırlıyormusun?

yok cnm ya ben oyle bırsey hıssetmedım :1rolleyes:

Mızmızı cnm topiğinde hayırlı olsun bebişinde...rabbim sağlıklı bir hamişlik ve sağlıklı bi bebiş dünyaya getirmeyi nasip etsin....

kızzzz mızz mızzzz sende hamile kaldın yaaa ama gerçekten bunu sen hakettin canımmmmm:emir_bebek:
canım ben geçen gün netimiz kapanmıştı maddi sıkıtnıtımız yüzünden inan akılma sen geldin şu mızmızda hamile kalsada kurtulsak die şaka biyana canım çokkkk sevindim beni tanıyorsundur bende hipotiroit hastasıyıs
bak kaklma ne geldi selsivlden haberin varım canımmm
acaba doğummu yaptı ya çok merak ettim canım
neyse seni gerçekten çok tebrik ediyorummm inşallah sağlıklan kucağına alırsın banada dua et tattlımmmm

kızzzz mızz mızzzz sende hamile kaldın yaaa ama gerçekten bunu sen hakettin canımmmmm:emir_bebek:
canım ben geçen gün netimiz kapanmıştı maddi sıkıtnıtımız yüzünden inan akılma sen geldin şu mızmızda hamile kalsada kurtulsak die şaka biyana canım çokkkk sevindim beni tanıyorsundur bende hipotiroit hastasıyıs
bak kaklma ne geldi selsivlden haberin varım canımmm
acaba doğummu yaptı ya çok merak ettim canım
neyse seni gerçekten çok tebrik ediyorummm inşallah sağlıklan kucağına alırsın banada dua et tattlımmmm

saol sekerım ALLAHIN O DEDIGI ZAMAN ISTE BUYMUS UZUNTU BOSUNA BUNU BILMEK YETERLIYMIS TAM EVET ARTIK OLMAZ ALLAHIN BILDIGI BIRSEY VAR DEMEKKI DEDIGIM ZAMAN OLDU ALLAHIM TEZ ZAMANDA HERKESE HERKESE TUM ISTEYEN HERKESE VERSIN TEZ ZAMANDA SU MUBAREK GUNLERDE YUZLERINI GULDURSUN NE DIYIM TEK DILEGIM CNM BUUUUUU ALLAHIMDAN:Saruboceq:

Back
X