şükürler olsun yeniden hamileyim :))

tazgu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
36
0
86
İstanbul
Selam,

Aralıkta boş gebeliğim olmuştu, ocaktada kimyasal gebelik. Çok umutsuzluğa kapılmıştım. Ama şimdi 5+6 haftalık hamileyim. ilk. 21 nisan da b-hcg 30 çıkmıştı. 27sinde 247 vee 29unda 658 çıktı. doktor sağlıklı olduğunu söyledi. ama kalp atışları için 2 hafta sonra gideceğim. İnşallah bu sefer bebeğim gerçekten vardır ve sağlıklıdır.

canım hayırlı ugurlu olsun,ınsallah bu sefer hayırlı saglıklı bır evladın olur.......ıcını ferah tut,durumun tadını cıkar aklına kotu seyler getırme......sevgılerımlea.s.:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

tazgu Allah saglıklı sihatli evlat nasip eder inşallah dr'un degerler iyi diyosa içini ferah tut herşey yolunda demek kalp atışınıda duyucaksın inşallahAllah'a emanet ol

arkadaşlar inşallah. hep iyi düşünmeye çalışıyorum. hergün dua ediyorum. çok sğolun :)

Tazgu senin adına çok sevindim.Moralini yüksek tut.ıyi şeyler düşün canım gözün aydın.Darısı olmayanlara inşallah:)

TEBRıKLR.rabbim sağlıcakal kucağına almayı nasip etsin inşallahh

canım değerlerin çok güzel inşallah bebeğinin kalp atışınıda duyarsınız Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

canım hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak da nasip olur.sana bişey sorcaktım.boş gebelik ve kimyasal gebeliği yaşayan biri olarak nasıl olduklarını bana kısaca anlatırmısın.yanlış anlama bende normalden fazla süren bir adet dönemi geçirdiğim için bazı şüphelerim var yaşayan bi insandan öğrenmek istedim.

canım hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak da nasip olur.sana bişey sorcaktım.boş gebelik ve kimyasal gebeliği yaşayan biri olarak nasıl olduklarını bana kısaca anlatırmısın.yanlış anlama bende normalden fazla süren bir adet dönemi geçirdiğim için bazı şüphelerim var yaşayan bi insandan öğrenmek istedim.

Tabiki yanlış anlamam boş gebeliğin bir belirtisi yok herşey normal hamilelik gibi ilerliyor. Sadece ultrasonla görülebiliyor. Fakat kan değerleri farklı olur mu bilmiyorum. O zaman yapılmamıştı. Kimyasal gebelikte tesadüfen gitmiştim kistlerim vardı. tedavi olacaktım fakat her ihtimale karşı b-hcg ye bakalım dedi dr. 19 çıktı 1 gün sonra adet oldum. olmam gerekenden 1 gün sonra oldum. tekrar b-hcg ye baktığımızda 16 çıktı. dr. kimyasal gebelik dedi. adetim normal sürdü. fakat koyu renkli kan pıhtıları geldi. ama kürtajdan sonraki ilk adetimdi. kürtaj sonrası kanamam çok az olmuştu ondan da kaynaklanabilir. Adetin çok uzun sürdüyse dr. bi görün derim. dr. dediğine göre kimyasal gebelik farkına varılabilinilecek bir şey değilmiş. adetin başka bir şeyden uzamış olabilir.

Sevgiler

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bende boş gebelik geçirdim 22 nisanda Allahım bana ve bütün isteyenlere nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli rahat bi gebelik geçirirsin Allah ım bu güzel duyguyuda bana yaşatsın sen boş gebelikten sonra korunmamaışmıydın dr bana 6 ay bekle gebelik için dedi?

tazgu gecmiş olsun inş. bunu sağlıklı kucagına alırsın.
busem sanada gecmiş olsun.kızlar size bişey danısabılırmıyım.
bende hamileyımmm yenı suan son adetım 1nisndı 19 nisanda evıme geldım il dısındaydım.yanı bir gebelık varsa 19 nisan sonrası olmuştur.1 mayısta adet beklıyoırdum bir gun evvelı 30 nisan test yaptım negatıf cıktı çöpe attım sabah kalktım baktımmm cok cok silik 2,bir çizği cıktı biliyrum buna ıtıbar edilmez ancak içimi heyecan kapladı 2 gun bekledım ama adet olcak hislerım vardı baktım pazar gunu yanı 3mayısta bu hislerımde kayboldu test yaptım bu kez 2, çizği hemen cıktı .kan testıne gittim 159 cıktı.hamilesınız ddıler pazratesı dr a gitim oda düşük deger dedı dıs gebelıkmı normal gebelıkmı takıp edecegız dedı.cok korktum ilk olduugndan deneyımım yokkk kızlarr.ogun yanı 4mayısta gene kan degerıme baktı 220 ye yukselmıs iyi dedı işte bırde cuma gel dedı ama ben dayanamam yarın baktırayım dıyorummm.bugun baktrmam gerekır mıs aslında 2gun de bir baktrın denıyor .ama adam önce bana 2gun dedı sonra test sonucu 1 gunde 60 arttıgı için cuma gel dedı..kızlar cok korkuyorummm.
tazgu senın kan degerlerın ve adetının ne kadar gectıgını de yazramısın kıyaslıyım en azından zaman gecmıyor 2 gundur işede gıtmedım.kızlar sayet dıs gebelıkse amelıyatmı olacagımmm .degerlerım düşükmu sizceee

Hayır korunmadın ben bunun için bir kaç doktora gittim hepside psikolojik olarak kendini hazır hissettiğinde yapabilirsin dediler. korunmaya gerek görmediler

tazgu gecmiş olsun inş. bunu sağlıklı kucagına alırsın.
busem sanada gecmiş olsun.kızlar size bişey danısabılırmıyım.
bende hamileyımmm yenı suan son adetım 1nisndı 19 nisanda evıme geldım il dısındaydım.yanı bir gebelık varsa 19 nisan sonrası olmuştur.1 mayısta adet beklıyoırdum bir gun evvelı 30 nisan test yaptım negatıf cıktı çöpe attım sabah kalktım baktımmm cok cok silik 2,bir çizği cıktı biliyrum buna ıtıbar edilmez ancak içimi heyecan kapladı 2 gun bekledım ama adet olcak hislerım vardı baktım pazar gunu yanı 3mayısta bu hislerımde kayboldu test yaptım bu kez 2, çizği hemen cıktı .kan testıne gittim 159 cıktı.hamilesınız ddıler pazratesı dr a gitim oda düşük deger dedı dıs gebelıkmı normal gebelıkmı takıp edecegız dedı.cok korktum ilk olduugndan deneyımım yokkk kızlarr.ogun yanı 4mayısta gene kan degerıme baktı 220 ye yukselmıs iyi dedı işte bırde cuma gel dedı ama ben dayanamam yarın baktırayım dıyorummm.bugun baktrmam gerekır mıs aslında 2gun de bir baktrın denıyor .ama adam önce bana 2gun dedı sonra test sonucu 1 gunde 60 arttıgı için cuma gel dedı..kızlar cok korkuyorummm.
tazgu senın kan degerlerın ve adetının ne kadar gectıgını de yazramısın kıyaslıyım en azından zaman gecmıyor 2 gundur işede gıtmedım.kızlar sayet dıs gebelıkse amelıyatmı olacagımmm .degerlerım düşükmu sizceee

canım dış gebelik nasıl olur bilmiyorum ama benim amacmın gelini dış gebelik geçirdi kan pıhtılaşmasından dolayı kürtaj oldu ameliyat olmadı canım 4 ay sonrada hamile kaldı ama 4 ay hamile kalması yasaktı zaten dr keseyi göremesse ozaman müdahale eder canım.

benim kan değerlerim boş gebelikte ilk 37 çıkmıştı sonrasını bilmiyoru. fakat şimdi 21 martta 30 , 25 martta 247, 27 martta 657 çıktı. Beklediğim adet tarihi 24 marttı. kan testini 48 saatte bir yaptırmak gerekiyor 48 saat olmadan yada ya da daha sonra baktıklarında pek anlıyamıyorlar. 48 saat te bir %10 yanılma payıyla 2 kat arttmasını bekleniyor. ilk testini 3 ünde yaptırdıysan ikincisinide 5'inde yaptırsaydın üç aşağı beş yukarı kesin sonuç alabilirdin. Ama doktorundan emin ol çünkü ben doktorumdan 24 saat sonra yaptırayım dediğimde fırça yemiştim. doğru sonuç alamayız diye.

canım dış gebelik nasıl olur bilmiyorum ama benim amacmın gelini dış gebelik geçirdi kan pıhtılaşmasından dolayı kürtaj oldu ameliyat olmadı canım 4 ay sonrada hamile kaldı ama 4 ay hamile kalması yasaktı zaten dr keseyi göremesse ozaman müdahale eder canım.

dış gebelik boş gebeliğe göre daha riskli bir gebelik ondan kaynaklıyor olabilir. doktorların hepsi bana daha önce hiç hamile kalmamış gibi görebilirsin demişlerdi.

tazgu yanı bugunmu gideymmmm canımmm bu akşam yaptrrsam 48 saatte yapmış oluurm 220 idi 440 olmussa rahatlarım ölemı yapsam

eğer çok sıkıntılıysan kendini rahatlatırsın hiç olmazsa. Ama bu tür konularda doktora danışmak en iyisi. doktor kontrolüne ne zaman gideceksin. o zamanı beklesen daha iyi olmaz mı? ama seni anlayabiliyorum bende çok sabırsızım.. tam iki katı olmayabilir canım %10 yanılma payı veriyorlar.

ya cnm yukselsınde 2kat tutması sart değil yeterkı yukselsınn işte benım suan 440 cumada 880 olması gerek ama 700lerı bulsun yeterr .ne zor bir durummuss

ya cnm yukselsınde 2kat tutması sart değil yeterkı yukselsınn işte benım suan 440 cumada 880 olması gerek ama 700lerı bulsun yeterr .ne zor bir durummuss

ahhh bu kan değerleriiii ahhh benimde ilk öğrendiğimde 102 idi. dr keseyi görünce bidaha istemedi ama bebeği göremeyince istedi 29.344 7-8 haftalık gebelik göründü çok sevinmiştim bu kadar artması içimi rahatlattı ama kanamada olunca tam kanada değil böle kahve telvesi gibi kanam olunca ümidimi kesdim ama azda olsa bi ümit usg dede 5 haftalık göründü yani artık geriliyodu kese 8 haftalık görünmesi gerekiyodu sonra dr alıcaz bunu dedi çok zor bir durum hele kürtaj oluken yatman çatala o daha kötü Allah ım ne olur kimselere yaşatmaa yarabbim ,isteyen herkeze hayırlı evlatlar ver.:Saruboceq:

Back
X