Şükürler olsun :)

Beysal

Prensim ikinci aşkım.....
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
4.799
499
173
Kızlar yaklaşık 2 yıldır oğluma bir kardeş istiyorum bu dönemde 2 kez kimyasal gebelik geçirdim zor dönemler yaşadım rabbim tekrarını yaşatmasın kimseyede yaşatmasın inşallah, bu ay adetim 2 gün gecikince sabah ilk idrarla test yaptım şükürler olsun pozitifi gördüm rabbim nasip ederse bir evladım daha olacak ama çok korkuyorum tekrar kimyasal yaşamaktan yada başka sorunla karşılaşmaktan nasipse cumartesi günü doktora gidicem beta baktıracam keseyide görebilirmiyim diye meraktayım testimi görenler çok belirgin tahmininden daha fazladır gebeliğin diyorlar sizcee nasıl . Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin inşallah evlatlarına..

Eklentiler

• 20171206_051934_resized.webp
    20171206_051934_resized.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 125
Hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağınıza almayı, ben de dahil,isteyen herkese nasip etsin.

maşallahhh sonuç çok guzel çıkmış
hiç ümidim yok ama darısı bana olsun inşallahhhh

Benim sonucumda böyle çıktığında kandaki değer 679 çıkmıştı. Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım

Benim sonucumda böyle çıktığında kandaki değer 679 çıkmıştı. Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
ah canım sanada hayırlı olsun yarın olsada bende test yaptırsam çok merak ediyorum senin 679 çıktığında kaç haftalıktın

ah canım sanada hayırlı olsun yarın olsada bende test yaptırsam çok merak ediyorum senin 679 çıktığında kaç haftalıktın
Hiç haftalığı söylemedi bana telefonda öğrendim kan sonucumu çünkü :) ama adet tarihine göre hesaplanıyor ya internetten öyle baktığımda 4 haftalık görünüyor

Hiç haftalığı söylemedi bana telefonda öğrendim kan sonucumu çünkü :) ama adet tarihine göre hesaplanıyor ya internetten öyle baktığımda 4 haftalık görünüyor
ay maşallah rabbim nazardan korusun

Maşallah canım sağlıkla ilerlesin kavuş bebeğine inşaAllah bende 2 yıldır oğluma kardeş istiyorum ama olmuyor bu ay tedaviye başladık çatlatma iğnesi vuruldum heyecanla bekliyorum sizlerin güzel haberlerini okudukça nasıl mutlu oluyorum ya anlatamam ağlayasım geliyor

Maşallah canım sağlıkla ilerlesin kavuş bebeğine inşaAllah bende 2 yıldır oğluma kardeş istiyorum ama olmuyor bu ay tedaviye başladık çatlatma iğnesi vuruldum heyecanla bekliyorum sizlerin güzel haberlerini okudukça nasıl mutlu oluyorum ya anlatamam ağlayasım geliyor
Allah razı olsun canım benim rabbim tüm isteyenlerede sana da en kısa zamanda nasip etsin canım bende aynı oluyordum okudukça sankı kardeşimin olmuş gibi herkese sevindim rabbim senin mutlu haberinede sevinmeyi nasip etsin banada sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah

Kizlar bugun doktora gittim keseyi goremedik ama beta 1854 cikti doktor gayet iyi dedi bakalim hayirlisi

Kizlar bugun doktora gittim keseyi goremedik ama beta 1854 cikti doktor gayet iyi dedi bakalim hayirlisi
Bir dahaki gittiğinde keseyide görürsün canım 2000de görünüyordu sanırım :) iyi gitmesine sevindim hep iyi haberler alırsın inşallah

Bir dahaki gittiğinde keseyide görürsün canım 2000de görünüyordu sanırım :) iyi gitmesine sevindim hep iyi haberler alırsın inşallah
Ay insallah canim rabbim herkese hayirli haberler nasip etsin insallah

Selam kizlar nasipse bugum 5.haftayi bitiriyorum ama.geceden beri basim agriyor sizde bu durumu yasayan oldumu herseyden korkar oldum 2 kimyasaldan sonra

dün doktora gittik şükür keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışına gidicez nasipse inşallah onuda duyarsak çok güzel olacak

Merhaba cumartrsi gunu kanama ile acile gittk igme vurdular yatmami soylediler progestan basladdim kanamam durdu 6.haftamdayim boyle olup hamileligi devam eden varmi wc harici kalkmadan yatiyorum ilaclarimi duzenli aliyorum ama kaybetmekten korkuyorum

Merhaba cumartrsi gunu kanama ile acile gittk igme vurdular yatmami soylediler progestan basladdim kanamam durdu 6.haftamdayim boyle olup hamileligi devam eden varmi wc harici kalkmadan yatiyorum ilaclarimi duzenli aliyorum ama kaybetmekten korkuyorum
2.kızımda benimde ilk zaman kanamam oldu ama dr ilaç vermedi normal dedi kanaman fazlalaşırsa gel dedi fazla olmadı ama 1 hafta ara ara olmuştu sonra kesildi çok şükür kızım şimdi 3 aylık olacak sen gönlünü ferah tut ne gelirse Allahtan hayırlısı dikkat et dinlen yeter inşallah

2.kızımda benimde ilk zaman kanamam oldu ama dr ilaç vermedi normal dedi kanaman fazlalaşırsa gel dedi fazla olmadı ama 1 hafta ara ara olmuştu sonra kesildi çok şükür kızım şimdi 3 aylık olacak sen gönlünü ferah tut ne gelirse Allahtan hayırlısı dikkat et dinlen yeter inşallah
Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim insallah bende evladimi alirim kucagima saglikla

Merhaba arkadaslar daha once dedigim gibi bu hafta hep yattim progestan kullandim ve sukurler olsun kanamam kesildi pazartesi ise gidicem tedirginim kontrolum carsamba gunu kanamasi olupta calismaya devam eden varmi canlar

Back
X