Amin canım en kısa zamanda sağlıkla kavuş sende bebeğine inşallah canımHayırlı olsun, Allah sağ salim kucağınıza almayı, ben de dahil,isteyen herkese nasip etsin.
ümidini kaybetme canım Allahtan ümit kesilmez rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahmaşallahhh sonuç çok guzel çıkmış
hiç ümidim yok ama darısı bana olsun inşallahhhh
ah canım sanada hayırlı olsun yarın olsada bende test yaptırsam çok merak ediyorum senin 679 çıktığında kaç haftalıktınBenim sonucumda böyle çıktığında kandaki değer 679 çıkmıştı. Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Hiç haftalığı söylemedi bana telefonda öğrendim kan sonucumu çünkü :) ama adet tarihine göre hesaplanıyor ya internetten öyle baktığımda 4 haftalık görünüyorah canım sanada hayırlı olsun yarın olsada bende test yaptırsam çok merak ediyorum senin 679 çıktığında kaç haftalıktın
ay maşallah rabbim nazardan korusunHiç haftalığı söylemedi bana telefonda öğrendim kan sonucumu çünkü :) ama adet tarihine göre hesaplanıyor ya internetten öyle baktığımda 4 haftalık görünüyor
Allah razı olsun canım benim rabbim tüm isteyenlerede sana da en kısa zamanda nasip etsin canım bende aynı oluyordum okudukça sankı kardeşimin olmuş gibi herkese sevindim rabbim senin mutlu haberinede sevinmeyi nasip etsin banada sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallahMaşallah canım sağlıkla ilerlesin kavuş bebeğine inşaAllah bende 2 yıldır oğluma kardeş istiyorum ama olmuyor bu ay tedaviye başladık çatlatma iğnesi vuruldum heyecanla bekliyorum sizlerin güzel haberlerini okudukça nasıl mutlu oluyorum ya anlatamam ağlayasım geliyor
Bir dahaki gittiğinde keseyide görürsün canım 2000de görünüyordu sanırım :) iyi gitmesine sevindim hep iyi haberler alırsın inşallahKizlar bugun doktora gittim keseyi goremedik ama beta 1854 cikti doktor gayet iyi dedi bakalim hayirlisi
Ay insallah canim rabbim herkese hayirli haberler nasip etsin insallahBir dahaki gittiğinde keseyide görürsün canım 2000de görünüyordu sanırım :) iyi gitmesine sevindim hep iyi haberler alırsın inşallah
2.kızımda benimde ilk zaman kanamam oldu ama dr ilaç vermedi normal dedi kanaman fazlalaşırsa gel dedi fazla olmadı ama 1 hafta ara ara olmuştu sonra kesildi çok şükür kızım şimdi 3 aylık olacak sen gönlünü ferah tut ne gelirse Allahtan hayırlısı dikkat et dinlen yeter inşallahMerhaba cumartrsi gunu kanama ile acile gittk igme vurdular yatmami soylediler progestan basladdim kanamam durdu 6.haftamdayim boyle olup hamileligi devam eden varmi wc harici kalkmadan yatiyorum ilaclarimi duzenli aliyorum ama kaybetmekten korkuyorum
Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim insallah bende evladimi alirim kucagima saglikla2.kızımda benimde ilk zaman kanamam oldu ama dr ilaç vermedi normal dedi kanaman fazlalaşırsa gel dedi fazla olmadı ama 1 hafta ara ara olmuştu sonra kesildi çok şükür kızım şimdi 3 aylık olacak sen gönlünü ferah tut ne gelirse Allahtan hayırlısı dikkat et dinlen yeter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?