Şükürler Olsun

Ben hariç herkese cevap vermişsiniz. Sanırım iyi dileklerim hoşunuza gitmedi... ya da gözünüzden kaçtı.

Gozunuz aydin canim. Dunyanin en guzel sesi bence. Bende 20 haftalik hamileyim her kontrolde kalp atisini duydugumda ağlamaya başlıyorum. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah..

merhaba arkadaşlar. buradan başlık açmayı bilmiyorum o yüzden önceki başlıklardan birine yazdım. şükürler olsun allahımaaa bugün müjdeli haberi aldım. hcg değerim 39 çıktı.

rabbim sonunda gönlüme su serpti. 10 yıldır denemediğimiz yöntem kalmadı, üç defa aşılama , bir defa tüp bebek defalarca tedaviler... polikistik over sendromuydum. eşimin de sprem sayısı düşüktü. bu yüzden hepsi hüsranla sonuçlandı.

ama şükür allahıma bir vesile ile biz ize bu mutluluğu yasattı... vesileme buradan binlerce kez teşkkür ederim...

şimdi bi sorum olacak. bu değer çok mu düşük. bi sıkıntı olur mu. korkudan hareket bile edemiyorum. yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaaahh.

Merhaba hayirli olsun,daha cok yeni olabilir iki gune bir artisa baktirmaniz gerek hcg degerindeki. Nasil hamile kaldiginizi anlatabilir misiniz Rabbim saglijli gebelik ve bebek nasip etsin cumlemize

Merhaba hayirli olsun,daha cok yeni olabilir iki gune bir artisa baktirmaniz gerek hcg degerindeki. Nasil hamile kaldiginizi anlatabilir misiniz Rabbim saglijli gebelik ve bebek nasip etsin cumlemize

çok çok teşekkür ederim. allah razı olsun. bi kür kullandım. üç tane tanıdığım da bu kür aracılığıyla hamile kaldı. daha önce çok denedim bu tarz şeyleri ama hep hüsranla sonuçlandı. bu sefer son kez deneyeyim dedim ki iyi ki de demişim. sabah akşam kullandım bu kürü. ilk ay 28. günde adet olsum. ikinci ay da adetime beş gün kala aldım haberi.

vesile olan herkesten allah razı olsun.:)

E ayrıntıları rica etsem :) kurli nasil yaptiniz ne kuru , bende de.pko var o yuzden merak ettim ,adetleriniz normalde duzenli midir kac gunde bir olur?

E ayrıntıları rica etsem :) kurli nasil yaptiniz ne kuru , bende de.pko var o yuzden merak ettim ,adetleriniz normalde duzenli midir kac gunde bir olur?

canım ben hayatım boyunca 6 aydan daha erken adet olduğumu hatırlamam. hep 6-7-8 ay civarı. benim kistlerden biri büyük diğerleri de küçük küçüktü. bu bahsettiğim kür hazır bi şekilde satılıyor. bildiğim kadarıyla sadece yurtdışına satışı var ama sağolsunlar bana da gönderdiler. sabah akşam aç karınla kullandım. gün aşırı ama eğer elinizde bi kan raporu varsa kan değerlerine göre dozunu ayarlıyorlar. adet olduktan 15 gün sonra kullanmaya başladım. adetimin 28.gününde tekrar adet oldum ki bu bir mucize benim için. ardından doktora gittim. kistlerimin çok ufaldığını söyledi. bu ay deneyin çocuk için dedi. adetimin bitişinden bir gün sonra tekrar kullandım kürü aynı şekilde. ardından diğer adetime 5 gün kala yani 23. gününde kan testi yaptırdım çünkü kendimi ciddi anlamda kötü hissediyordum. aşırı yorgunluk vs. çok şükür bugün sabah aldım sonucu. yarın tekrar gitcem kan için. her gün gidip kontrol edicem. bu mutluluğun tarifi cidden yok :)

Cevabınız iicn teşekkür edrim ,cok sordum zahmet oluyor ama kurun ismini biliyorsaniz yazar misiniz ya da icide2neler olduğunu

içindekileri gizli tutuyorlar canım. üstünde hanımlara özel macun yazıyor. ben bi irtibat numarasından sipariş vermiştim. oradan beni epey bilgilendirmişlerdi. hatta benim adıma takip bile ediyorlardı günlerimi. kullandığım günü adet olma tarihimi yazdım onlara. tam 28. günümde mesaj attılar. adet olmuş olmalısınız diye, cidden de oldum o gün :)

Arkadşım bu kur dediğim kavanozda geliyor degilmi.kaynatlai bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…