Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki akraba adı olmasa Süleyman kötü mü,itici bir isim olarak mı geliyor kulağa.Akraba adı koymaktan hoşlanmıyorum. Emre iyidir
Ne bileyim,restorana gidiyorum garson emre, mağazaya gidiyorum görevli emre, okula gidiyorum her sınıfta 1,2 emre.Tabii ki Emre. Öyle çok da yaygın konulan bir isim değil artık.
Ağır derken itici mi?Süleyman ismi biraz ağır geldi bana Emre daha güzel
Öyle işteNeden dede ismi konuluyor ki?
Dede ismi olmazsa illa Emre mi olmali?
Bir suru isim var neden bu kadar kısıtlı secenekler?
Eşim takıntılı bu konuda ikisinden biri son karar.Emre demode oldu yahu Süleyman da uzun zor başka isim bulamadınız mı?
Eğer tek seçenek bu ikisiyse Emre koyun. Küçücük çocuğa Süleyman ismini koymayın yahu yazıktır.Eşim takıntılı bu konuda ikisinden biri son karar.
Süleyman niye komik olsun peygamber ismi. Dedesinin ismi diye değil onun peygamber ahlakı sireti benzesin diye koyacaksanız koyunMerhaba kızlar yakında oğlum olacak,ona ya Süleyman ismini ya Emre ismini koyacağız ama karar veremedik,Süleyman komik bir isim olarak geliyor ama dedesinin adı,Emre ise çok fazla kullanılıyor gibi.Sizce hangisini seçmeliyiz?
Annesi olarak çocuğuna isim bile koyamıyorsan, dedesinin ismi olacağına herkeste olan isim olsunEşim takıntılı bu konuda ikisinden biri son karar.
Süleyman o kadar kötü mü?Eğer tek seçenek bu ikisiyse Emre koyun. Küçücük çocuğa Süleyman ismini koymayın yahu yazıktır.