süleyman yılmaz burun estetiği ve deviasyon

pakiziye

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
12
5
286
İstanbul
instagramda süleyman yılmaz'ın paylaştığı fotolara bakıp yaptığı burunları oldukça beğendik.
benimle birlikte erkek kardeşim de deviasyon ve estetik ameliyatı olmayı düşünüyor ve o da süleyman yılmaz'ın yaptığı erkek burunlarını beğendi ama sadece instagramdan bakarak güvenemiyoruz.

hiç istanbul çapa hastanesinde süleyman yılmaz'a burnunu yaptıran var mı?

instagramda süleyman yılmaz'ın paylaştığı fotolara bakıp yaptığı burunları oldukça beğendik.
benimle birlikte erkek kardeşim de deviasyon ve estetik ameliyatı olmayı düşünüyor ve o da süleyman yılmaz'ın yaptığı erkek burunlarını beğendi ama sadece instagramdan bakarak güvenemiyoruz.

hiç istanbul çapa hastanesinde süleyman yılmaz'a burnunu yaptıran var mı?

Ben muayeneye gittim kendisine çok ilgili birisi ama bende kimseyi bulamadım kendisine ameliyat yaptıran o yüzden biraz teredddüd ettim.

İstanbulda yaşıyorsanız muayenesine gidin bence, ben istanbulda yaşamadığım halde ameliyatlarına bakıp kendisine muayene olmayı düşünüyorum zaten muayenesinin ücretsiz olduğunu söyledi, kendisi kbb ci oldugu icin burun fonksiyonu ile ilgili islemlerde daha yetkindir , ameliyat fiyatı da 8binden başlıyormuş ve burnun zorluguna gore değişiyormuş .İstanbuldaki doktorlara gore fiyatı da uygun

görüşme iyi geçti, her sorduğumu yanıtladı, hiç aceleye getirmedi, dedi. deviasyon + estetik için 10 bin demiş. sanırım yaptıracak.

Kızlar merhaba, ben Süleyman Bey ile görüşmeye gideceğim ama daha öncesinde kendisine ameliyat olan var mı? Varsa bilgi paylaşabilir misiniz lütfen.

Back
X