• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye doğumevi tüp bebek ünitesi

kızlar bende oraya gidiyorum fakat özge hanım ile ilgili aynı şeyleri düşünmüyorum işleri zor herşeyi bi kaç defa anlatıyorlar kalabalık bugün ben öğle arası gittim yemeğe çıkmıştı özge hanım beni gördü beklemeyeyim diye geri geldi hiç umursamadan gidebilirdi evraklarımı verdi ne yapmam gerektiğini anlattı ve ben yanlış anlamışım ikinciyide tekrar gayette kibarca anlattı bece bizde biraz alınganız ve ben orada aptal gibi oluyorum hastaneye girince o kadar bebek görüyorumki morelim bozuluyo kafam allakbullak oluyo ama çok abartılacak birşey yok gerçi hamide ayrı bi olay tavırları falan benimde hiç hoşumaa gitmedi doktorlar bile o kadar kasıntı değil

kolay iş yoktur bu bizim suçumuz değil,bana davranışlarını anlattım ve herkesede kötü davrandığını biliyorum sana iyi tarafına denk gelip bi kolaylık yapmış olabilir ama onun hakkında kafamda oluşan şema değişmez tedavini tamamla umarım pozitif olur sende şanslı 100 de birin arasında olursun bol şanslar..

Son düzenleme:
selam kızlar nbende süleymaniye hakkında düşünceleri söylemek istiyorum
benim eşimde hiç sperm yok sorun eşimde yani ama doğal olarak tüpbebek raporu için kendi üzerimden rapor almam lazımdı
şimdiye kadar gittiğim bütün jinekoloji doktorları yumurta sayımın çok iyi olduğunu söylüyorlardı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
taki süleymaniyede doktor muayene edene kadar:20::20::20::20::20:muayene ettikten sonra dünyam başıma yıkılmıştı çünkü yumurta sayımı çok az bulmuştu
amh testi yaptırmamı istedi hemen soluğu çapada aldım ve bir hafta boyunca öldüm öldüm dirildim ne olmuştuda 2 ay önce hiç bir sorun yokken birden bire yumurta rezervim tükenmiş ve hatta bebeğim olamaz hale gelmiştim neyseki bir hafta sonra sonuçlarım çıkmıştı değerim yüksekti fsh değerim çok iyiydi ben bu işte bir yanlışlık olduğunu düşündüm ve başka bir doktora gittim kan tahlillerime ve süleymaniyede doktorun yazdığı rapora baktı şöyle dedi ya doktor yanlış muayene etmiş yada kan tahlillerin yanlış dedi.beni muayene etti gördüğüne inanamadı sende çok fazla yumurta var doktor herhalde gözü kapalı muayene etti dedi.sen sen ol süleymaniyeden uzak dur dedi kendiside daha önce orda çalışıyormuş ve yapılan yanlışlıklar sebebiyle ekibini almış süleymaniyeden ayrılmış.tüpbebeği nerde yaptırmak istiyorsan yaptır ama süleymaniyede yaptırma dedi bende zaten rapor çıkarıcam dedim.ben yaşadıklarımı anlattım belki sizlere yol göstermiş olurum diye yinede tüpbebek yaptırmak istiyorsanız siz bilirsiniz

yani kısacası arkadaşlar süleymaniye doğum evi tüp bebek merkezinden hiç memnun kalmadım bence gitmeyin zaten öyle ucuz da değil .ayrıca tutuyo diyenlere söylüyorum yüz kişide bir kişi ya tutar ya tutmaz.benim tuttu ama düştü bi kaç gün sonra niye mikro yok orda klasik tüp bebek yumurtalda boşa gidiyo özele gitsen en azından dondurulmuşun olur,kalanlar ziyan olmaz bidaha ilaç yemezsin gitmeyin arkadaşlar benden tavsiyeeeeeee bağıra bağıra söylüyorum ama siz bilirsiniz yine boşuna vakit kaybetmeyin derim.hadi kalın sağlıcakla...

emin misiniz mikroenjeksiyon yapmadıklarına. benim arkadaşım orada geçen yıl mikro. yaptırdı. bende onun tavsiyesi üzerine başladım süleymaniyede.

Back
X