• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri süleymaniye doğumevi tüp bebek ünitesi

merebalar kızlar bende süleymaniyede tedavi görenlerdenim ben çok memnunumm hastaneden çok ilgililer ama yoğunluk var benimde şuan hala testlerimiz sürüyoo eşim orda siperm testti yaptırdı şimdi 15 gün arayla iki kez daha yaptırcak birini bu cuma diğerinide bayram dönüşü inşallah yaptıracak ve muane oldukdan sonra konseye gircez tahlillerimiz toplanacak ve daha sonrasında karar verilecek inşallah bende yakın zamanda listede yerimi alırımda hamiş müşdemide burdan sizlere veririm arkadaşlar rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın ama maddi imkanları olamayan arkadaşlara tavsiye ederim güsel bi hastane gitmenizi öneririm

kızlar bılgisi olan varmı burayla ılgılı?

Ben 30 nisandan bu yana gidiyorum doktor şener bey ilgilendi ,tüm tahlillerim bitti heyete girdim Tüp bebek kararı vermişler dosya bölümündeki kız öyle söyledi reglime 10 gün kala aç gitmemi ve erken gitmemi söyledi detaylı bir açıklama yapılmıyor benim ilk denemem kalabalık bir hastane ,tavsiye üzerine gittim gelişmeleri yazarım.

çok seviniirm inşallah hayırlı olur tutar tüp bebegın.

Arkadaşlar,
Süleymaniye de tedaviye başlamışsanız terşeyiniz orda yapılacaksa önemli bir konu var ,beni kimse uyarmadığı için yıkıldım bilerek gidin lütfen.
İç heyet raoru için kilonuzun 79 ve altı olması gerekiyor aksi takdirde rapor vermiyor dahiliye!!!! çarşamba günü karşılaştım ben bu durumla ve 18 gün içinde 5 kilo verip gelmem istendi Allah herkese bebek versin inşallah amin.

ays73 sana dukan dıyetrını ıonerıyorum forumdada topıc var netten arastır uygula 5 kgden fazlasını verıceksın .

Ben 30 nisandan bu yana gidiyorum doktor şener bey ilgilendi ,tüm tahlillerim bitti heyete girdim Tüp bebek kararı vermişler dosya bölümündeki kız öyle söyledi reglime 10 gün kala aç gitmemi ve erken gitmemi söyledi detaylı bir açıklama yapılmıyor benim ilk denemem kalabalık bir hastane ,tavsiye üzerine gittim gelişmeleri yazarım.

canım bende oraya gidiyorum hangi aşamadasın yoksa hamile kaldın mı

ays73 sana dukan dıyetrını ıonerıyorum forumdada topıc var netten arastır uygula 5 kgden fazlasını verıceksın .

nix canım verdim bayaaa kilomu teşekkür tavsiyen için
Biz diğer süleymaniye topiğinde 3-5 kişi olduk istersen sende katıl
nasıl gidiyo seninki hangi aşamadaydın

bende orada 2 kez tüp yaptırdım ama tavsiye etmiyorum.çünkü baştan savma yapıyorlar yani yapmış olmak için
onlar için başarının bir önemi yok nekadar hastayı aradan çıkarırız mantık bu

orada 2 kez yaptırdım 3 bin civarı para harcadım biraz daha üstüne koyup iyi bir merkeze gitmeliydim diye düşünüyorm ve tavsiye etmiyorum çünkü orada sıra beklemek yani rapor çıkarmak vesaire işlemler insanı çok yoruyo ayrıca herkeze uzun protokol uygulanıyo bir ay ilaç kullan dur umurlarındamı sanki,orada yaptıran hic kimseninde tutmuyo mesela bizim gruptan kimsenin tutmadı tutanda düştü

ayrıca; rapor ve kayıt işlemlerini yürüten kızlardan hamide ve şişman olan çok suratsız burnunuzdan getiriyolar umarım onların yerine o işi hakeden insanlar alınır hakettiklerine inanmıyorum oraya insanlar ne umutlarla geliyorlar birde onların ters davranışlarına maruz kalıyorlar.Dr. Şener bey çok iyi bir insan çok sabırlı allah razı olsun hemşirelerde öyle embriliyoglardan şule hanımda ama iyi insan olmak yetmiyo mutlaka atladıkları bir takım şeyler varki kimsenin tutmuyor bence bakanlgın bu konuya el atması lazım

ayy arkadaşım ne güzel yazmışsın ağzına sağlık benim anlatmak istediklerimi öyle güzel ifade etmişsinki orayla ilgili çok çok haklısın. bende 1 senedir gidiyorum başıma gelmeyen kalmadı daha tedaviye başlamadan bir sürü yanlışlıklar olumsuzluklar yapmışlar raporum ertelendi suçuda bana attılar:( daha ilaçlara bile geçemedim heralde geçmiyecem çünkü orda devam etmek istemiyorum sonucu olumlu olan kimseyi duymadım şimdiye kadar bencede hasta aradan çıkarmak için yapıyolar senin ne umutlarla gittiğin umurlarında mı ALLAH o iki personelide bildiği gibi yapsın

bende rapor geçen bi merkeze gitmeyi düşünüyorum ama raporum orada yapacağım diye ona göre düzenlendi şimdi onu nasıl alabilirim bu konuda bilgin varmı?

bende rapor geçen bi merkeze gitmeyi düşünüyorum ama raporum orada yapacağım diye ona göre düzenlendi şimdi onu nasıl alabilirim bu konuda bilgin varmı?

sanırım birinci hakkın yanmıştır tekrar rapor çıkarman lazım çünkü devlette 2 hakkın var,2. si için tekrar oraya git ve dış heyet raporu istiyorum de ona göre süründürmeye devam ederler zaten.rapor bölümündeki şişman kız tek tek söylüyo git bunu çektir getir sonra bunuda çektir getir bunu imzaya götür ,getirdiysen bunuda al çektir sonra...hiç bitmiyo isteği .iyi hoşta hepsini tek seferde söylesene dediğim zamanda burdakiler bunları tek seferde anlayacak kapasiteye sahip olmadığı için sırayla gönderiyorum demezmi ya sabır..git dr a şikayet ette benimde yerimi değiştirsinlerde bende burdan kurtulayıym demezmi yani herşeyi bilerek yapıyolar yıldırmak için terbiyesizler..ya neydi o kızın adı yaa...hatırlayınca onuda yazıcam..

yani kısacası arkadaşlar süleymaniye doğum evi tüp bebek merkezinden hiç memnun kalmadım bence gitmeyin zaten öyle ucuz da değil .ayrıca tutuyo diyenlere söylüyorum yüz kişide bir kişi ya tutar ya tutmaz.benim tuttu ama düştü bi kaç gün sonra niye mikro yok orda klasik tüp bebek yumurtalda boşa gidiyo özele gitsen en azından dondurulmuşun olur,kalanlar ziyan olmaz bidaha ilaç yemezsin gitmeyin arkadaşlar benden tavsiyeeeeeee bağıra bağıra söylüyorum ama siz bilirsiniz yine boşuna vakit kaybetmeyin derim.hadi kalın sağlıcakla...

sanırım birinci hakkın yanmıştır tekrar rapor çıkarman lazım çünkü devlette 2 hakkın var,2. si için tekrar oraya git ve dış heyet raporu istiyorum de ona göre süründürmeye devam ederler zaten.rapor bölümündeki şişman kız tek tek söylüyo git bunu çektir getir sonra bunuda çektir getir bunu imzaya götür ,getirdiysen bunuda al çektir sonra...hiç bitmiyo isteği .iyi hoşta hepsini tek seferde söylesene dediğim zamanda burdakiler bunları tek seferde anlayacak kapasiteye sahip olmadığı için sırayla gönderiyorum demezmi ya sabır..git dr a şikayet ette benimde yerimi değiştirsinlerde bende burdan kurtulayıym demezmi yani herşeyi bilerek yapıyolar yıldırmak için terbiyesizler..ya neydi o kızın adı yaa...hatırlayınca onuda yazıcam..

Özge canım özge rapor odasın daki kız dimi:)

ayy arkadaşım ne güzel yazmışsın ağzına sağlık benim anlatmak istediklerimi öyle güzel ifade etmişsinki orayla ilgili çok çok haklısın. bende 1 senedir gidiyorum başıma gelmeyen kalmadı daha tedaviye başlamadan bir sürü yanlışlıklar olumsuzluklar yapmışlar raporum ertelendi suçuda bana attılar:( daha ilaçlara bile geçemedim heralde geçmiyecem çünkü orda devam etmek istemiyorum sonucu olumlu olan kimseyi duymadım şimdiye kadar bencede hasta aradan çıkarmak için yapıyolar senin ne umutlarla gittiğin umurlarında mı ALLAH o iki personelide bildiği gibi yapsın[/Q

rapor süresi çıktıktan sonra üç gündür .rapordaki ilaçları 3 gün içinde almazsan yanar.ne kadar yazık yaaa bence sağlık bakanlığını aramalısın faydalanmadığın bir rapor hakkından düşmemeli uğraş derim şikayet et,ya çok acayip bi yer ezbere iş yapıyorlar herkez aynı tedaviyi görüyo mümkün değil o kadar hasta varki kesin dr unda kafası karışıyordur ben inanmıyorum orda birşeyler yolunda gitmiyor.bu iş çok ciddi bir ekip işi deneyen herkez şikayetini dile getirirse olaylar çözülür bunu lütfen ciddiye alın benim resmen 1 senem gitti

Back
X