Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de orada tüp bebek tedavisi görürken doğal yolla hamile kaldım ama bu süreçte edindiğim tecrübe ile orada bütün doktorlar iyiydi de sadece Nil Atakul isimli şahsiyet hem karakteri hem bilgisi zayıf biriydi o yüzden bence kendinizi emanet ettiğiniz hekimler arasında o olmasın çünkü gerçekten bilgi olarak da çok donanımsız biri nasıl oraya hekim diye gelmiş anlamadımArkadaşlar merhaba bir süredir İstanbul Zeytinburnu Süleymaniye kadın doğum da tedavi görüyorum sebepsiz interfilite ile 2 defa negatif gördüm şimdi tüp bebek sürecindeyim bu hastaneye gidip tüp bebekte pozitif görenler yada göremeyenlertecrübelerini yazabilirler mi
Ayyy ne güzel adınıza çok sevindim şuan Gülşah hoca işe ilerliyoruz inşallah dediğiniz kişiyle karşılaşmayızBen de orada tüp bebek tedavisi görürken doğal yolla hamile kaldım ama bu süreçte edindiğim tecrübe ile orada bütün doktorlar iyiydi de sadece Nil Atakul isimli şahsiyet hem karakteri hem bilgisi zayıf biriydi o yüzden bence kendinizi emanet ettiğiniz hekimler arasında o olmasın çünkü gerçekten bilgi olarak da çok donanımsız biri nasıl oraya hekim diye gelmiş anlamadım
Gülşah hoca ve Ayşegül hoca ikisi de iyi doktor benimle de ikisi ilgilenmişti. İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız sağlıkla kucağınıza alırsınızAyyy ne güzel adınıza çok sevindim şuan Gülşah hoca işe ilerliyoruz inşallah dediğiniz kişiyle karşılaşmayız
Bende Orda tüp bebek oldum 4 aylıkken kaybettim bebeğimi ama ordaki doktorlar hemşireler çok iyi tüp bebek bölümünde olanlar. Gülşah hocada çok iyi bende ikinci tüp bebek için tekrar başlayacam tedaviye ordaAyyy ne güzel adınıza çok sevindim şuan Gülşah hoca işe ilerliyoruz inşallah dediğiniz kişiyle karşılaşmayız
Gülşah hıca çok iyidir hatta yeni prof. olduAyyy ne güzel adınıza çok sevindim şuan Gülşah hoca işe ilerliyoruz inşallah dediğiniz kişiyle karşılaşmayız
başınız sağolsun çok üzüldüm evet ilgililer genel olarak ama iş labratuarda bitiyor çoğunlukla ondan emin olamıyor insanBende Orda tüp bebek oldum 4 aylıkken kaybettim bebeğimi ama ordaki doktorlar hemşireler çok iyi tüp bebek bölümünde olanlar. Gülşah hocada çok iyi bende ikinci tüp bebek için tekrar başlayacam tedaviye orda
evet sakin ve kibar bi doktor bi sıkıntım labratuarı sonuca ulaşamadıktan sonra doktorun iyi mizacınında önemi kalmıyorGülşah hıca çok iyidir hatta yeni prof. oldu
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu konuda ne gibi sıkıntı olur ki labaratuardabaşınız sağolsun çok üzüldüm evet ilgililer genel olarak ama iş labratuarda bitiyor çoğunlukla ondan emin olamıyor insan
bildiğim kadarıyla labratuar kısmı bu işin mutfak kısmı iyi kalite bi embriyo oluşsa bile laborant eğer tecrübeli ve titiz değilse herşey çöpe gidebilirHerhangi bir sıkıntı yaşamadım bu konuda ne gibi sıkıntı olur ki labaratuarda
Daha tecrübeli bir hastaneye gitsen ozaman yani bu alanda tecrübeli olan bir çok hastane var aslında özel hastanelerbildiğim kadarıyla labratuar kısmı bu işin mutfak kısmı iyi kalite bi embriyo oluşsa bile laborant eğer tecrübeli ve titiz değilse herşey çöpe gidebilir
Bende ablamda Orda yaptık gerçekten çok memnun kaldık her bakımdan özel hastane gibi davrandılar ama şuan nasıl bilmiyorum çalışanlar değiştimi yoksa aynı mı bende ikinci tüp bebeğe sene sonunda başlayacam umarım hala öyle ilgili kişiler vardır ordao yüzden tecrübesi olan var mı diye topic açtım aslında kötü olduğunu deneyimleyen varsa en kötü ihtimal özel araştıracağım tabi