- 25 Temmuz 2015
- 36
- 14
- 8
- Konu Sahibi Ozgegncr34
-
Takdir-i İlahi cnm ya umarım Rabbim hepimize bebişlerimize kavuştuğumuz günleri nasip eder... Yaş al da alakası var diyorlar ama ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum. Sizin tüp bebek nedeniniz neydi.ilk iki denememi orda yaptirdim.canim ama ikiside negatif oldu umarim sizin ilk denemenizde pozitifi bulursunuz
yasla alakasi tabiki vardir bazi seylerin canim ama laburatuvar cok obemli bizde sperm sayisi azdi orda imsi teknigi kyllanilipta iyi kalite embriyo elde edilmedi 3gun embriyo transferi yapildi ikisindede diger embriyolar cop oldu bu denememde ucunxu gune 14embriyo varken besunci gube dort tane kaldi spwrm kalitesi dorduncu gun ortaya cikiyomus bunu sonradan ogrendim sukur bu denememizde begegimiz tuttu dedimya rabbim ol diycekki olsun ins sizib icin zamani gelmiatir bebegine bu tedaviyle kavusursunTakdir-i İlahi cnm ya umarım Rabbim hepimize bebişlerimize kavuştuğumuz günleri nasip eder... Yaş al da alakası var diyorlar ama ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum. Sizin tüp bebek nedeniniz neydi.
yasla alakasi tabiki vardir bazi seylerin canim ama laburatuvar cok obemli bizde sperm sayisi azdi orda imsi teknigi kyllanilipta iyi kalite embriyo elde edilmedi 3gun embriyo transferi yapildi ikisindede diger embriyolar cop oldu bu denememde ucunxu gune 14embriyo varken besunci gube dort tane kaldi spwrm kalitesi dorduncu gun ortaya cikiyomus bunu sonradan ogrendim sukur bu denememizde begegimiz tuttu dedimya rabbim ol diycekki olsun ins sizib icin zamani gelmiatir bebegine bu tedaviyle kavusursun
Canim bende calisiyordum yillik iznimden kullandim bir hafta ama evde yatmadim yemekte yaptim temiuzlikte yaptim isim benimde hep ayajta olmayi gerektiriyo o yuzden biraz dikkat ettim evsede yatmadim transferden sonra faydasi oldumu bilmem ama ananas ve kabak cekirdegi yedim.burda burileri tavsiye etmusti bende size tavsiye ediyorum rabbim herkeae saglikli hayirli evlatlar versin
Erkek canim yedinci ayinda tansiyon var bende o yuzden gebelik zehirlenmesi diye bisey cikti hergun kan idrar veriyorum konturok altinda tutabilmek icin dualarini eksik etme bizden canimHmm ananas a bayılırım alır şimdiden bile yerim :) bebişin kaç aylık oldu cinsiyetini öğrendiniz mi :)
Merhabalar dosya evrak herşey tamam.. ben de aç karnına tahlil yaptırmayı bekliyorum.sonra ne olacak bilecek bilmiyorum heyecan merak herşey mevcutt..lütfen destek olalım birbirimize..2019 yılında tedavi görenler var mı buralarda :) tecrübelerinizi alalım.. hangi aşamadasınız..? ben Eylülde tedaviye başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?