Süleymaniye kadın hastalıkları hastanesinde tüp bebek deneyenler....

Ozgegncr34

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
36
14
8
Arkadaşlar merhaba...
İstanbul Zeytinburnu'n da bulunan Süleymaniye Kadın Hastalıkları Hastanesinde tüp bebek denilen Allah kısmet ederse. İlaçlara başlamak için adet gününü bekliyoruz. Doktorum Sn. Şener Yalçınkaya çok tatlı bi doktor. Daha önce burada kimler tüp bebek yaptırdı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Çok sabırsızlıkmış ve heyecanlıyım...

ilk iki denememi orda yaptirdim.canim ama ikiside negatif oldu umarim sizin ilk denemenizde pozitifi bulursunuz

Bence artık tedaviye başlamıssın şu aşamada yorumlara pek bakma bence. Olumsuz etkilenebilirsin. Bir hafta önce bende ilk denememi yaptım sonuç negatif. Söyleyecek o kadar çok şey var ki...

Haklısın tabii artık olumsuz şey bile olsa Takdir-i İlahi yola devam etmek lazım. Sen hangi hastanede denedin cnm

ilk iki denememi orda yaptirdim.canim ama ikiside negatif oldu umarim sizin ilk denemenizde pozitifi bulursunuz
Takdir-i İlahi cnm ya umarım Rabbim hepimize bebişlerimize kavuştuğumuz günleri nasip eder... Yaş al da alakası var diyorlar ama ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum. Sizin tüp bebek nedeniniz neydi.

Takdir-i İlahi cnm ya umarım Rabbim hepimize bebişlerimize kavuştuğumuz günleri nasip eder... Yaş al da alakası var diyorlar ama ne kadar doğruluk payı var bilemiyorum. Sizin tüp bebek nedeniniz neydi.
yasla alakasi tabiki vardir bazi seylerin canim ama laburatuvar cok obemli bizde sperm sayisi azdi orda imsi teknigi kyllanilipta iyi kalite embriyo elde edilmedi 3gun embriyo transferi yapildi ikisindede diger embriyolar cop oldu bu denememde ucunxu gune 14embriyo varken besunci gube dort tane kaldi spwrm kalitesi dorduncu gun ortaya cikiyomus bunu sonradan ogrendim sukur bu denememizde begegimiz tuttu dedimya rabbim ol diycekki olsun ins sizib icin zamani gelmiatir bebegine bu tedaviyle kavusursun

yasla alakasi tabiki vardir bazi seylerin canim ama laburatuvar cok obemli bizde sperm sayisi azdi orda imsi teknigi kyllanilipta iyi kalite embriyo elde edilmedi 3gun embriyo transferi yapildi ikisindede diger embriyolar cop oldu bu denememde ucunxu gune 14embriyo varken besunci gube dort tane kaldi spwrm kalitesi dorduncu gun ortaya cikiyomus bunu sonradan ogrendim sukur bu denememizde begegimiz tuttu dedimya rabbim ol diycekki olsun ins sizib icin zamani gelmiatir bebegine bu tedaviyle kavusursun

Amin Can'ım benim Allah razı olsun. Çok sevindim sizin adınıza inşallah o mutluluğa kısa Zaman da ulaşabilirim. Transferden sonra yattın mı çok cnm ya çoğu kişi 12 gün yatman iyi diyo kimisi 3-4 gün diyo. Çalışıyorum bir de kararsız kaldım işim hep ayakta çünkü.

Canim bende calisiyordum yillik iznimden kullandim bir hafta ama evde yatmadim yemekte yaptim temiuzlikte yaptim isim benimde hep ayajta olmayi gerektiriyo o yuzden biraz dikkat ettim evsede yatmadim transferden sonra faydasi oldumu bilmem ama ananas ve kabak cekirdegi yedim.burda burileri tavsiye etmusti bende size tavsiye ediyorum rabbim herkeae saglikli hayirli evlatlar versin

Canim bende calisiyordum yillik iznimden kullandim bir hafta ama evde yatmadim yemekte yaptim temiuzlikte yaptim isim benimde hep ayajta olmayi gerektiriyo o yuzden biraz dikkat ettim evsede yatmadim transferden sonra faydasi oldumu bilmem ama ananas ve kabak cekirdegi yedim.burda burileri tavsiye etmusti bende size tavsiye ediyorum rabbim herkeae saglikli hayirli evlatlar versin

Hmm ananas a bayılırım alır şimdiden bile yerim :) bebişin kaç aylık oldu cinsiyetini öğrendiniz mi :)

Hmm ananas a bayılırım alır şimdiden bile yerim :) bebişin kaç aylık oldu cinsiyetini öğrendiniz mi :)
Erkek canim yedinci ayinda tansiyon var bende o yuzden gebelik zehirlenmesi diye bisey cikti hergun kan idrar veriyorum konturok altinda tutabilmek icin dualarini eksik etme bizden canim

bende raporumu çıkarttım yarın ilaçlarımı alacağım..Hayırlısı ile başlamış olduk bakalım.

Ben gecen hafta sali oraya basvurdum rapor cikartmak icin z.burnunda oturuyorum ..
Bir liste verdiler elime amenna ama zamani cok uzak geldi bana
Speemiyogrami bile 21 haziran a verdiler cok uzak geldi 35 gun sonraya randevu.2 kere muayene istiyorlar onu al bunu getir ordan sira al falan bana uzun ve cok.prosedurlu geldi diye vazgectim

Bu sabah capa ya gittim spermiyogrami 6 hazirana verdiler ... Zaten 31 mayis ta adet gunum kismetse 10 haziranda veriler hazir olacak dosyayi kurula sunacaklar insallah..

Yani benim maceram orada baslamadna bitti :)

Sen ne guzel sona ermissin insallah hayirlisi ile de bebegin tutar canim..

Tup bebek pozitif olursa doktorun kim olacak sonrasinda takip icin..

Ben ilk defa ermeni hastanesi agavni hn gittim cok tatli biri
Onceki doktorum hep tup bebek diyordu ama agavni hanim gecem hafta oyle bir israr etti ki ermeni hastanesinden ciktim solugu suleymaniye de aldim
Hayirlisi ile vesilem oldu..
2 yildir rezervimin az oldugunu biliyordum doktorum surekli tup diyordu kabul etmiyordum ama agavni hn vesilesi oldu

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

2019 yılında tedavi görenler var mı buralarda :) tecrübelerinizi alalım.. hangi aşamadasınız..? ben Eylülde tedaviye başlıyorum.

2019 yılında tedavi görenler var mı buralarda :) tecrübelerinizi alalım.. hangi aşamadasınız..? ben Eylülde tedaviye başlıyorum.
Merhabalar dosya evrak herşey tamam.. ben de aç karnına tahlil yaptırmayı bekliyorum.sonra ne olacak bilecek bilmiyorum heyecan merak herşey mevcutt..lütfen destek olalım birbirimize..
orada son adettim 16 ağuztos dedim ama benim 26-27 günde bir döngüm onu sormadılar. aç karnına tahlili eylül 2. haftası dışında yoktu.yanı 10 eylülde regli olacağım galiba ekim ayında olur ilaç tedavisi. ay nasıl mutlu oldum benim aynı anda birini bulduğuma :) İNŞALLAH ikimizinde bebekleri tutunur sağlıkla doğup büyürler.

Back
X