bugun dualar ettım ıshal olmus hıc bısey yemıyo ceyranda mı kaldı anlamdım ıshal ılacı aldım ıkı tane ıcmıyo zorluyorum ama (((olmesın ne olur :1no2::çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun cnm, umarım kısa sürede iyileşir. veterinerini aradın mı cnm
hiç veterinere götürmedım kı ama ıyı oldu bayaca yenıden uctu bana konustu bı gorsenız akılllı kızım deyınce kafa sallardı yenıden yaptı bugun mutluyum ama bır bebek gıbı ugrastım bı gorsenız ))) kızıımın bı resmını gonderıyorum ılgılenen arkadaslarıma
ay ay ay çok şeker maşallah
umarım kısa sürede daha da toparlar. bence 24 saat açık olan kliniklerden birini ara, fikir sor. belki yardımcı olurlar da yavrucuk daha hızlı iyileşir opuyorumnanaktan
internetten de bulabilirsin ya da ben özelden msj atabilirim numaralarını. çooook geçmiş olsun a.s.
kiz ben bunu yerim ya al al yanakli pek seker pek tontonmus masallah
iyilesmesinede cok sevindimopuyorumnanaktan
çok tesekkur ederım bıldıgınız tanıdık falan mı veterıner ınanın calıssam goturecektım ama malesef(( ama sıksık kafesını temızledım ılaclı su ıcmeye zorladım ekmek yedımeye calıstım ustunu orrttum cam kapalı odada anca bıraz ıyılestı
sımdılık ıyı oldu gıbı ama baktım olmuyo sorarım o veterınerın numarasını bı alırım olmadı netten veterıner noları alıp arar sorarım dedıgınız gıbı saolun ılgınız ıcın sızın kedınız mı var
canim insallah iyilesir gecmis olsun:teselli:
insan ev hayvanina alistimi sanki aileden biri gibi sevgisi oluyor:asigim:
bizimde su kaplumbagamiz var birisi öldü kizim üc gün agladisenağlama
insallah sultanina biseycikler olmaz biran önce iyilesir:1hugpuyorumnanaktan
merhaba bende bişey sormak istiyorum dün 6 aylık(mış)bir sultan papaganı aldım erkek coook tatlı adı PAŞA:)ama geldiğinden beri hiç yem yemedi ölecek diye korkuyorum daha önce muhabbet beslemiştim hiç bööle olmadı yem bi tarafta kuş bitarafta hiiiç yemedi daha alışmasını bekliyorum ama aclıktan ölürmü ya bilenler bi yardım edebilirmi ????birde akvaryumum var 3 yunus yavru henüz 1 melegim var bu aralar hiiç gecinemiolar bilginiz varsa detaylı yazarım lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?