Sultan papanm hasta cok uzgunum (((

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
bugun dualar ettım ıshal olmus hıc bısey yemıyo ceyranda mı kaldı anlamdım ıshal ılacı aldım ıkı tane ıcmıyo zorluyorum ama (((olmesın ne olur :1no2::çok üzgünüm:

insallah biseycik olmaz ve iyilesir canim benim
annemlerinde sultan papagani vardi al al yanakli cok severim
insallah seni brakmaz canim benim

bugun dualar ettım ıshal olmus hıc bısey yemıyo ceyranda mı kaldı anlamdım ıshal ılacı aldım ıkı tane ıcmıyo zorluyorum ama (((olmesın ne olur :1no2::çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun cnm, umarım kısa sürede iyileşir. veterinerini aradın mı cnm

çok geçmiş olsun cnm, umarım kısa sürede iyileşir. veterinerini aradın mı cnm

hiç veterinere götürmedım kı ama ıyı oldu bayaca yenıden uctu bana konustu bı gorsenız akılllı kızım deyınce kafa sallardı yenıden yaptı bugun mutluyum ama bır bebek gıbı ugrastım bı gorsenız ))) kızıımın bı resmını gonderıyorum ılgılenen arkadaslarıma

Eklentiler

• $Görüntü007(1).webp
    48 KB · Görüntüleme: 113

ay ay ay çok şeker maşallah

umarım kısa sürede daha da toparlar. bence 24 saat açık olan kliniklerden birini ara, fikir sor. belki yardımcı olurlar da yavrucuk daha hızlı iyileşir opuyorumnanaktan

internetten de bulabilirsin ya da ben özelden msj atabilirim numaralarını. çooook geçmiş olsun a.s.

çok tesekkur ederım bıldıgınız tanıdık falan mı veterıner ınanın calıssam goturecektım ama malesef(( ama sıksık kafesını temızledım ılaclı su ıcmeye zorladım ekmek yedımeye calıstım ustunu orrttum cam kapalı odada anca bıraz ıyılestı

ben bi kaç kez mama almıştım onlardan, hem çok şekerlerdi hem hayvansevelerdi hem de de bilgili duruolardı açıkçası.

beni evime baya ters bi veteriner olduğu için aşıya falan götüredim hiç ama o tarafta şim oldukça mama aldım onlardan :ecrin_bebek:

dediğim gibi güven veriolardı, telefonla yardımcı olabilirler belki. ama sen bilirsin tabi

sımdılık ıyı oldu gıbı ama baktım olmuyo sorarım o veterınerın numarasını bı alırım olmadı netten veterıner noları alıp arar sorarım dedıgınız gıbı saolun ılgınız ıcın sızın kedınız mı var

peki cnm, iyiyse durum gerek yok tabi a.s

benim de önceden sutan papağanım vardı ama birden ölüştü maalesef nedenini bile anlayamamıştım :çok üzgünüm:

şimdi de 2 adet kedim var opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canim insallah iyilesir gecmis olsun:teselli:
insan ev hayvanina alistimi sanki aileden biri gibi sevgisi oluyor:asigim:
bizimde su kaplumbagamiz var birisi öldü kizim üc gün agladisenağlama
insallah sultanina biseycikler olmaz biran önce iyilesir:1hugpuyorumnanaktan

saolasın ablacım ıyı gıbı bugun telefonumda vıdeoları var konusuyo bı gorsenız koyarım ama nasıl olcak bı arastırayım

arkadaşlar kuşlarda ishal çok tehlikelidir. ben muhabbet kuşumu ishal yüzünden kaybettim.lütfen sizde tedavisini ihmal etmeyin.imkanınız varsa veteriner hekime danışın derim.

hemen vetenire götürmelisin...solcan olabilir...bi ilacla ayaklanir yine....ama mutlaka götür yoksa ölür

merhaba bende bişey sormak istiyorum dün 6 aylık(mış)bir sultan papaganı aldım erkek coook tatlı adı PAŞA:)ama geldiğinden beri hiç yem yemedi ölecek diye korkuyorum daha önce muhabbet beslemiştim hiç bööle olmadı yem bi tarafta kuş bitarafta hiiiç yemedi daha alışmasını bekliyorum ama aclıktan ölürmü ya bilenler bi yardım edebilirmi ????birde akvaryumum var 3 yunus yavru henüz 1 melegim var bu aralar hiiç gecinemiolar bilginiz varsa detaylı yazarım lütfen yardım edin

iyileşir cnm ya havalardan oluo ıshaller suyunu felan cok sık temılzle

ılacınıda ıcmıosa yemıne dok orda yer o sen meraketme hadı cok gecmıs olsun

yaa bide bana cvp yazın nolurrr napcam bu papişle bilmiorum((yemegemi zorlamalıyım yoksa alışana kadar tepkisizmi kalayım kaç gün ac yaşayabilir kii??

bildigm kadarıyla bıraz uzulmus ve alısma zorlugu cekıo meraketme maması onunde olsun yer mamayı degısık bısıler vermeyı dene bakalım ne tepkı verıo bı gun bekle bakalım olmazsa bı vet gotur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…