Merhaba Perimsin ve ayda83 düğünüm için sultan Sarnıçı araştırıyordum tesadüf burada yorumlarınızı okudum.Hafta sonu görüşmeye gidicez.Siz tecrübe edinmiş kişiler olarak tavsiye edermisiniz acaba cvp larınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden Tşk...
Çok teşekkürler...Biz 10.000 TL ye tuttuk..Peşin ödedik.
kokteyl menü aldık cünkü 500 kişilik olsun istedik.Daha detaylı yemekli 300 kişi de aynı fiyat ama kişi sayısı bizim için yetersizdi...Ama muhtesem biryer muhakkak görülmesi gerekiyor..1600 yıllık tarih..ınanılmaz bir ambians var...Bu menüde de çok şey var..Köfte,çeşitli kanepeler,paçanga böreği,pasta ve.. ıçki limitsiz fiyatı.
içki limitsiz demişsin canım ama nette alkol yok diyor acaba var mı belki koymuşlardır bir umut bize alkollü yer lazım alkollü olunca da fiyatlar uçuveriyor
Alkol yok canım daha doğrusu tarihi bi mekan olduğu için izin vermemişler tümden alkol yok orda yani.Diğer aklına gelen tüm alkolsüz içecekler sınırsız.Biz nişanı alkollü yaptık o yüzden düğünde olmasın dedik.Hem maliyet çıkıyor ki zaten 10 bin gibi bi bedel ödedik.Hemde biz trakyalı olduğumuzdan içki normalin 5 katında içiliyor :)) Sana Topkapı eresin hoteli önerebilirim.Görümcem evledi geçen hafta içkili bol eğlenceli çok şık bir mekan.
26 kasımda düğünümüz vardı, her şey mükemmeldi..Sultan Sarnıç çalışanlarıyla, fotografçısıyla,müzikleriyle, yemekleriyle her şeyiyle çok profesyoneldi,
kaptanından personel şefine çok ilgili ve yardımcıydılar..mekan zaten çok güzel..kesinlikle tavsiye ederim.