Sultanbeyli Saygı Hastanesi

Bende pelin kocadan aldım yarın için inşallah memnun kalırım. Normal doğum yanlısı diye duydum çevremden de bir kaç kişi met edince ona gitmyi karar verdim. İnşallah pişman olmam. Doğum fiyatları hakkında bir bilginiz varmı

26 haftaligim cnm daha dogum hakkinda bisey konusmadik doguma son haftalarda karar veriliyo insallah normal olur fiyat olarak genelde ozel hastaneler 700 800 arasi oluyo

26 haftaligim cnm daha dogum hakkinda bisey konusmadik doguma son haftalarda karar veriliyo insallah normal olur fiyat olarak genelde ozel hastaneler 700 800 arasi oluyo
anladım bende 27 +3 günlüğüm. Bu fiyataa olamz ben başlarda sormuştum telden 1100 demişiti sanırım çok hatırlamıyorum. Birde bebeğin kilosunu durumunu falan detaylı inceliyor dimi? çok sordum ama son sorum 4boyutlu görüntüsü varmı cihazında

İyice bakiyo bebegin hryerine kilosunu boyunuda soyluyo ama 4 boyutlu cihazi yok normal bildgmz ultrason fiyat konusindada sezeryan yaparsan 1000 tl normal yaparsan 700 800 arasi bisy

İyice bakiyo bebegin hryerine kilosunu boyunuda soyluyo ama 4 boyutlu cihazi yok normal bildgmz ultrason fiyat konusindada sezeryan yaparsan 1000 tl normal yaparsan 700 800 arasi bisy
Eminmiisn bu fiyatı sana hastaneden mi söylediler ? yarın gittiğimde bende bir sorayım eğer farklı fiyat derlerse bir arkaşıma bu fiyat demişler derim bakalım açıklamaları nasıl olur

Cnm bana bu fiyati 7 ay once soylemislerdi bn ilk bebegimi kaybettim pelin hoca kurtajimi yapmisdi o zamanda kurtaj 400 normal dogm 700 800 arasi sezeyanda 1000 tl demislerdi simdi zam yapildiysa bilemem

Ben Nihan hnmda doğum yaptim cok memnun kaldım. Cok güleryüzlü :)...

Cnm bana bu fiyati 7 ay once soylemislerdi bn ilk bebegimi kaybettim pelin hoca kurtajimi yapmisdi o zamanda kurtaj 400 normal dogm 700 800 arasi sezeyanda 1000 tl demislerdi simdi zam yapildiysa bilemem
Anladım ilk bebişin için başınsağolsun bu bebişin içinde inşallah sağsağlim kucağına alırsın. Ozaman yarın ben yyinede bir sorarım yazarım sanada teşekküler bilgiler için :)

Saygı hastanesinde yakın zamanda dogum yapıp memlun kalan varmı doğum yapacağım hastane konusunda cok kafam karısık

Hanımlar ben hamile değilim saygıya da gitmedim ama şükran hanımı aşırı tavsiye ediyorlar, hamilelik düşünüyorum ve emseyi istiyorum ama ocaktan sonra felaket zam geldi emseye o yüzden saygıyı da düşünmeye başladım yalnız arkadaşım şükran hanımdan 3 ay sonraya randevu alabiliyorsun dedi onu söyleyim

Saygi hastanesinde Hatice korkmaz diyede bi dr var ben gebelik takibimi ve dogumumu onunla yaptim Ilgisi alakasi harika çok memnun kaldim tavsiye ederim.

Bayanlar cekmekoy e tasinacagim ve o civarda dogum icin bir hastane bulmam gerekiyir. Via hospital saygi hastanesi ve bolge hastanesi arasindayim. Hangisini ve hangi doktoru onerirsiniz. Busra da herkes saygi ile ilgili guzel yorumlar yapmis

Konuyu güncelleyeyim.
Ben de bu konuda araştırma içerisindeyim. Bu civarlarda gebelik takibi için doktor tavsiyesine ihtiyacım var.

merhaba sizi o mu doğurttu gebelik takibinizi o mu yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…