peki kaçıncı haftandasın doğum ve doğum fiyatalrı ile ialakalı konuştunuz mu?Kesinlikle memnun kalirsn bnde bu sabah gittim kontrolumuz vardi
anladım bende 27 +3 günlüğüm. Bu fiyataa olamz ben başlarda sormuştum telden 1100 demişiti sanırım çok hatırlamıyorum. Birde bebeğin kilosunu durumunu falan detaylı inceliyor dimi? çok sordum ama son sorum 4boyutlu görüntüsü varmı cihazında26 haftaligim cnm daha dogum hakkinda bisey konusmadik doguma son haftalarda karar veriliyo insallah normal olur fiyat olarak genelde ozel hastaneler 700 800 arasi oluyo
Eminmiisn bu fiyatı sana hastaneden mi söylediler ? yarın gittiğimde bende bir sorayım eğer farklı fiyat derlerse bir arkaşıma bu fiyat demişler derim bakalım açıklamaları nasıl olurİyice bakiyo bebegin hryerine kilosunu boyunuda soyluyo ama 4 boyutlu cihazi yok normal bildgmz ultrason fiyat konusindada sezeryan yaparsan 1000 tl normal yaparsan 700 800 arasi bisy
Anladım ilk bebişin için başınsağolsun bu bebişin içinde inşallah sağsağlim kucağına alırsın. Ozaman yarın ben yyinede bir sorarım yazarım sanada teşekküler bilgiler için :)Cnm bana bu fiyati 7 ay once soylemislerdi bn ilk bebegimi kaybettim pelin hoca kurtajimi yapmisdi o zamanda kurtaj 400 normal dogm 700 800 arasi sezeyanda 1000 tl demislerdi simdi zam yapildiysa bilemem
Önemli degil cnm saolAnladım ilk bebişin için başınsağolsun bu bebişin içinde inşallah sağsağlim kucağına alırsın. Ozaman yarın ben yyinede bir sorarım yazarım sanada teşekküler bilgiler için :)
Arkadaşım yaptı iki ay önce..bende 11ay önce yaptım..çok ilgililer bana göreSaygı hastanesinde yakın zamanda dogum yapıp memlun kalan varmı doğum yapacağım hastane konusunda cok kafam karısık
Peki hangi doktora gittiniz ismi nedir normal doğum değilmiArkadaşım yaptı iki ay önce..bende 11ay önce yaptım..çok ilgililer bana göre
Nihan hanıma gittim... benim mecburi sezAryen oldu. . Kız kardeşim de 4 doğumunu onda yaptı normal bi arkadaşım iki çocuğunu normal doğurdu.. çok güleryüzlü tavsiye ederimPeki hangi doktora gittiniz ismi nedir normal doğum değilmi
merhaba sizi o mu doğurttu gebelik takibinizi o mu yaptıHatice hanimi tavsiye ederim canim denemende fayda birde dedigim gibi aksam 6dan sonra hastanede olduğu için geniş geniş görüşme şansın var.Dışarda bekleyen ya az yada hiç olmadığı için gayet rahat oluyor.Herzaman öyle mi tabi bilemem ama bana hep öyle denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?