Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkSultanbeyli saygı hastanesine gidenler
Ben gidiyorum Dr m Ebru ağırdemir çok memnunum şuan yılbaşı izninde olduğu için Pelin hanıma görünmek zorunda kaldım bugün günüm doldu mizacı sert ama iyi bir doktor hastanede çalışan bi arkadaşıma sordum doğumumu büyük bi ihtimal o yapacak hastaları gayet memnunmuş bende şuanlık memnunum ama Ebru hanımı tavsiye ederim çok tatlı bi bayan işininde hakkını veriyo daha çok tercih ediliyor
Şoyle ki ben gittim, o sira misafirlige gitmistim en yakin ozel hastane orasiydi ve memnun kalfim dr cok iyiydi de adini unuttum ni bayandi ordaki kadin dogumcularin afini biliyor musun? Cok seker bi bayandi ve bilgili.
Şoyle ki ben gittim, o sira misafirlige gitmistim en yakin ozel hastane orasiydi ve memnun kalfim dr cok iyiydi de adini unuttum ni bayandi ordaki kadin dogumcularin afini biliyor musun? Cok seker bi bayandi ve bilgili.
Ben pelin kocaya gidiyorum diğerlerini tanımıyorum pelin hn despot gibi görünse de gittikçe daha yumuşak bı bayan gibi ama doğumda nasıldır bende tecrübe etmedim 12 hattamda hemen cinsiyet söyledi henüz dogrumu bildi bilmiyorum 3 hafta sonra randevum var inş gidenler doğum yapanlar yazar