Sultanbeyli'de bir polis şehit

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
SULTANBEYLİ’de sabah saatlerinde meydana gelen çatışmada Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit oldu, 1’i kadın 2 terörist öldürüldü.
Bombalı saldırı düzenlenen polis merkezinde inceleme yapan polislere teröristler silahlarla saldırdı. Çıkan çatışmada sıcak dakikalar yaşandı. 2 terörist ölü ele geçirildi. Çatışmada Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken ağır yaralandı. Çeken kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

30773829.jpg

Şehit polis müdürü Beyazıt Çeken

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29770052.asp

Allah belasını versin bunların yeter artık ya! Birbirlerini dinlemeyi bilenler çıksın da şu pkk yı dinlesinler kaçıncı yy da yaşıyoruz isterlerse attıkları adımları bilebilirler... Ne kadar aciz ne kadar savunmasız bir ülkeyiz kahretsin bizi bu hale düşürenleri..

Artık günde kaç tane şehit haberi gelecek diye oturup beklemeye başladık.

Allah rahmet eylesin.ailesine sabırlar versin.

malesef son dakıka olarak şehit haberleri gelmeye devam ediyor ..

Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin. PKK nın dağ ve şehir yapılanmasında olan, fikir bazında ve sözde siyasi platformda destek veren bütün vatan haini itleri helak et Ya Rabbim..

Sabah 09.00 a haberlere bakıyordum. Sabah o saate kadar halen çatışmanın devam ettigini bildiriyordu muhabir...polis mermilerin nerden geldigini anlayamıyor falan dedi hatta.şuan son durum nedir bilmiyorum. Bunu yapanların canı çıksın canı.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şehidimizin :KK43: bu yapanların yaptıkları yanına kalmaz umarım bitsin artık bu terör anneler eşler ağlamasın çocuklar yetim kalmasın :KK43:

27.01 ayy canım ya hep şehit haberi verdin bugünn off yaaa bu neee çok üzüldümm yeter artıkk .. bitsin bu ölümlerr offf yaaa ..

Öylesine duyarsızlaşmışız ki bir şehit haberi "kv, kp, görümce" konuları kadar tepki çekmiyor. Sadece burda yorum yapmaktan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Herkes tepkisini farklı şekilde ortaya koyar sonuçta.Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama ben bu ateşin, vatanını seven kimsenin evine düşmesini dilemiyorum.

yazık, gencecik insanlar ölüp gidiyor. bizim de kalanlara sabır dilemekten başka diyecek bir şeyimiz kalmıyor

X