- 28 Ekim 2013
- 1.080
- 170
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
Kızlar 29+3 haftalık gebeyim sulu akıntım var aceba plesentadan mı geliyor bilemedim daha çok var bida ki randevuma beklesem mi biraz öne çekmeli miyim randevumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 29+3 haftalık gebeyim sulu akıntım var aceba plesentadan mı geliyor bilemedim daha çok var bida ki randevuma beklesem mi biraz öne çekmeli miyim randevumu
Aynı şey bende de varbilmiyorum bende neden olduğunu ki benim daha çok başlarda gebeliğim....doktora sormak lazım
Çok rahatsız edici ya iç çamaşırı bırak bazen pantolon a geçiyor
Üff biri bi akıl verseaynen canım çok rahatsız edici bir durum ama sebebini bilmiyorum inan ....
Üff biri bi akıl verse
bence en iyisi doktora sormak,ki benim randevum daha yeniydi,gittim ama hiç aklıma gelmedi sormak![]()
Benim 20. Haftalarda çoktu o zaman akıntı ve leke takibi yapmak için ped tarzı şeyde kullanmıyordum giysimde nemleniyordu
Şimdi 32 deyim öok olmasa da biraz oluyor şimdilerde
peki sebebini sormuşmuydun acaba ?? neden oluyormuş ki ?
Çok uzun süre sürmediği için sormadım ama her kontrolde akıntıyı sorar dönem dönem hep farklı akıntı oldu ama kaşıntı ve koku olmadığı sürece dr içinde normaldi
bence en iyisi doktora sormak,ki benim randevum daha yeniydi,gittim ama hiç aklıma gelmedi sormak![]()
Benim.akintim daha çoktu kızlar emin olun artik.eskimis atletlerden falan ic camasira koyuyodum.hamilelikten oluor o aşırı akinti benim.ara ara su gibi ara ara da pihti.seklinde parcalar halinde akintim.geliordu col.korkmustum.ama doktor heraey yolunda ama istersen aki ti icin fitil veriyim.demisti fitil kullanmistim ama.hamilelikte yine de akinti cok cok.oluor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki şuan çok cabuk gitmemi önerir misinAynı sorun sebebiyle iki gün önce doktoruma gittim çünkü sağlık ocağındaki aile hekimi kaçak vardır diye beni korkuttu ve hemen uzmanına görün dedi. Nette araştırdığımda da kimi arkadaş kaçak vardır suyun azalıyordur tarzı şeyler yazmış dolayısıyla korktum ve soluğu doktorumda aldım. Endişelenecek birşey yok. Su seviyesi gayet normal dedi. Doktorum öyle birşey olmadığını, akıntının sulandığını ve endişe etmemem gerektiğini söyledi. Suyun azalması konusunda da su o şekilde azalmaz, kaçak diye bir durum söz konusu değil, bir balon düşün o balon patladığında içinde hiç su kalır mı birden boşalır dedi. Akıntı için fitil yazdı. Benim içim rahatladı sizde doktorunuza gittiğinizde bu konuyu mutlaka konuşun, suyunuzu sorun içiniz rahatlasın derim..
Kontrolünüze daha çok vakit varsa içinizi rahatlatmak amacıyla gidin derim. Gerçi herkesin bir midir bilmiyorum kimseye sebep olmak istemem ama doktorlar bile kendi aralarında çok tutarsız. Bir doktor kaçak olabilir derken öteki kaçak diye birsey yoktur diyor anlamadm bende. Bana doktor kaşıntı yoksa sorun etme dedi. Verdiği fitilden de bir kere kullandım ve sulu akıntı kalmadı hatta normalde de azalma oldu. Doktorunuzdan sizde fitil isteyin bence.