sulu akıntı:(

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.080
170
93
Kızlar 29+3 haftalık gebeyim sulu akıntım var aceba plesentadan mı geliyor bilemedim daha çok var bida ki randevuma beklesem mi biraz öne çekmeli miyim randevumu

Kızlar 29+3 haftalık gebeyim sulu akıntım var aceba plesentadan mı geliyor bilemedim daha çok var bida ki randevuma beklesem mi biraz öne çekmeli miyim randevumu

Aynı şey bende de var bilmiyorum bende neden olduğunu ki benim daha çok başlarda gebeliğim....doktora sormak lazım

Benim.akintim daha çoktu kızlar emin olun artik.eskimis atletlerden falan ic camasira koyuyodum.hamilelikten oluor o aşırı akinti benim.ara ara su gibi ara ara da pihti.seklinde parcalar halinde akintim.geliordu col.korkmustum.ama doktor heraey yolunda ama istersen aki ti icin fitil veriyim.demisti fitil kullanmistim ama.hamilelikte yine de akinti cok cok.oluor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı sorun sebebiyle iki gün önce doktoruma gittim çünkü sağlık ocağındaki aile hekimi kaçak vardır diye beni korkuttu ve hemen uzmanına görün dedi. Nette araştırdığımda da kimi arkadaş kaçak vardır suyun azalıyordur tarzı şeyler yazmış dolayısıyla korktum ve soluğu doktorumda aldım. Endişelenecek birşey yok. Su seviyesi gayet normal dedi. Doktorum öyle birşey olmadığını, akıntının sulandığını ve endişe etmemem gerektiğini söyledi. Suyun azalması konusunda da su o şekilde azalmaz, kaçak diye bir durum söz konusu değil, bir balon düşün o balon patladığında içinde hiç su kalır mı birden boşalır dedi. Akıntı için fitil yazdı. Benim içim rahatladı sizde doktorunuza gittiğinizde bu konuyu mutlaka konuşun, suyunuzu sorun içiniz rahatlasın derim..

Teşekkür ediyorum canım bende çok rahatsız oluyorum pis hissediyorum kendimi

Peki şuan çok cabuk gitmemi önerir misin

Kontrolünüze daha çok vakit varsa içinizi rahatlatmak amacıyla gidin derim. Gerçi herkesin bir midir bilmiyorum kimseye sebep olmak istemem ama doktorlar bile kendi aralarında çok tutarsız. Bir doktor kaçak olabilir derken öteki kaçak diye birsey yoktur diyor anlamadm bende. Bana doktor kaşıntı yoksa sorun etme dedi. Verdiği fitilden de bir kere kullandım ve sulu akıntı kalmadı hatta normalde de azalma oldu. Doktorunuzdan sizde fitil isteyin bence.

Fitil de kullandım ama fayda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…