Sulu kan geldi

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Suku kan hatta hafif kahverengi geldi ve 11 + 4 günlük hamileyim. Doktora gitmek istemiyorum çünkü çok tedirgin oluyorum ve şimdi durduğu için bir de ağrım olmadığı için gelmemi istemedi doktor. Parça düşürürsen gel demişti. Sizce bu ne kanı olabilir ? Yerleşme kanaması demişlerdi 27 sinde kanamam olduğunda. Onun devamı olabilir mi?

Druna belirttin mi kanaman olduğunu?Bence gitmen gerekiyor.En azından düşük önleyici ilaç,iğne verir.

Benimde tam 11+1 de lekelenmem oldu geçen pazartesi günü doktor muayene etti bebek sağlıklı ultrasonda da bir şey yok dedi prolutan iğne yazdı aynı gün yaptırdım bir de çalışan birisiyim dinlenmem için rapor yazdı.5 gün hiç kıpırdamama rağmen değişiklik olmadı cuma günü tekrardan gittim korktuğum için ama doktor ve hemşiresi hiç ilgilenmedi açıkçası prolutan iğne anca etkisini gösterir,hem öyle pat diye hemen lekelenmeler kesilmez dedi 30sn ultrasonda baktı her şey normal dedi yine yolladılar beni

İlk uç ay yerleşme kanaması olabilir iki 3 pedin kullanılması gereken pihtili kan olduğunda sıkıntı demisti benimde oldu doktorunu ara ilaç tedavisi başlıyor en azından yada iğne falan kullanılıyor

Progestan kullanıyorum zaten hap şeklinde neden oldu bilmiyorum çok korktum.

Progestan kullanıyorum zaten hap şeklinde neden oldu bilmiyorum çok korktum.
Benimde olmuştu 8. Haftaya kadar hep kahverengi lekelenme şeklinde oluyor du bikerede kanama oldu bende günde iki defa 12. Haftaya kadar o ilacı kullandım kalp atışını duyduktan sonra doktorum bana dusme ihtimali çok az artık demişti içini ferah tut ağır kaldırma uzan dinlen surekli bide bol bol dua et

İnşallah bende de bir sorun yoktur kanama devam etmediği için ağrım da olmadığı için doktora gitmedim devam etseydi gidecektim ama parça gelirse gel kanama normal demişti diye gitmedim.

O haftalarda araba yolculuğu yapmıştım eve geldiğimde tarif ettiğin gibi değil ama akıntımla bulaşık kan gelmişti çok korkmuştum sonra doktorum baktığında plasentanın çok aşağıda olduğunu söylemişti yatak istirahati vermişti 1 ay hiç kıpırdamadan

İnşallah bende de bir sorun yoktur kanama devam etmediği için ağrım da olmadığı için doktora gitmedim devam etseydi gidecektim ama parça gelirse gel kanama normal demişti diye gitmedim.
Progestan kullanmıyor musun

Dr git bence hemen için rahat eder en azından. Geçmiş olsun. Kırmızı renk olursa gel demişti bana dr

Dr git bence hemen için rahat eder en azından. Geçmiş olsun. Kırmızı renk olursa gel demişti bana dr
Gittim canım bugün de geldi biraz önce acile gittim bir sorun yok dediler yerleştiği için olurmuş. 11+5 olmuşum bugün alttan muayene etti ama kanamaya bakmak için aksilik ya hiç kan gelmedi :)

Gittim canım bugün de geldi biraz önce acile gittim bir sorun yok dediler yerleştiği için olurmuş. 11+5 olmuşum bugün alttan muayene etti ama kanamaya bakmak için aksilik ya hiç kan gelmedi :)
Boşver gelmesin daha iyi işte. Kese etrafında kan görmediyse sıkıntı Yok ama dikkat et yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…