Kekler - Pastalar Sulu Kek !

güzel bir tarif bulunca yapta yiyelim bitanem
bnende özledimseni cnm

kıs bu pc beni sinir etti nette sorun var elektrikler bi gidiyo bi geliyo zaten.akşama tam belii diil ama görümcemler glck bende bi mercimek çorba balık salata yapcm hanımın dili tatlısı kremşantili kurabiye ıslak kek yapcm sende varmı hiç bildiğin ıslak kek tarifi off bi güsel bişi bulamadım 100 gelmemk için çalışıym canım anck bu kadar oldu :( net çok yavaş bide evde işlerim var çıkcm birazdn cvp bekliom senden sen işten çıkmadan açarım neti tekrar kociş bugün pc yi görütckti vermedim vallaa :1::1:
buraya yzmakta saçma oluyo ama napim yaaa 100 olmadı daha

kıs bu pc beni sinir etti nette sorun var elektrikler bi gidiyo bi geliyo zaten.akşama tam belii diil ama görümcemler glck bende bi mercimek çorba balık salata yapcm hanımın dili tatlısı kremşantili kurabiye ıslak kek yapcm sende varmı hiç bildiğin ıslak kek tarifi off bi güsel bişi bulamadım 100 gelmemk için çalışıym canım anck bu kadar oldu :( net çok yavaş bide evde işlerim var çıkcm birazdn cvp bekliom senden sen işten çıkmadan açarım neti tekrar kociş bugün pc yi görütckti vermedim vallaa :1::1:
buraya yzmakta saçma oluyo ama napim yaaa 100 olmadı daha

:-)) ben araştırayım sana ıslak kek tarifi istersen cnm
ha gayret az kalmış kız :-))
maşallah menün çok güzel severmisin görümceyi

araştır kıs bende şu çamaşırları halledeyim markete gidip gelcm yakın zaten sonra açarım neti temam
yok kıs görümce boşver nedense hep biz onları çağırırız daha bi kere bile davet etmediler valla balık zaten eşimde bende çok severz tatlıyı yaptım onuda çok sevdi eşim sonra canım ıslak kek istedi bide şu şantili kurabiyeyi merak ediyodum fırın çalıştırmışken yapayım dedim. kendimize yani vayyy be özel bi hazırlık yok yani ooooff net çok yavaş yaa

araştır kıs bende şu çamaşırları halledeyim markete gidip gelcm yakın zaten sonra açarım neti temam
yok kıs görümce boşver nedense hep biz onları çağırırız daha bi kere bile davet etmediler valla balık zaten eşimde bende çok severz tatlıyı yaptım onuda çok sevdi eşim sonra canım ıslak kek istedi bide şu şantili kurabiyeyi merak ediyodum fırın çalıştırmışken yapayım dedim. kendimize yani vayyy be özel bi hazırlık yok yani ooooff net çok yavaş yaa

özleden yolladım birkaçtane netten bulduğum kadar
bende net hızlı işstediğin birşey olursa hallederim bebeğim
ha gayret devam sohbete 8 tane kaldı

özleden yolladım birkaçtane netten bulduğum kadar
bende net hızlı işstediğin birşey olursa hallederim bebeğim
ha gayret devam sohbete 8 tane kaldı

canım senin tariflere bakayım kapatcm pc temam kıs valla mutfakta masa öleece duruyo çok işim var çok oyalandım yaa gel kıs yardım et bana :)
ben seni çok seviyom yaaaaaaaa

canım senin tariflere bakayım kapatcm pc temam kıs valla mutfakta masa öleece duruyo çok işim var çok oyalandım yaa gel kıs yardım et bana :)
ben seni çok seviyom yaaaaaaaa

ah be güzelim keşke yakın olsak
ne güzel olurdu
ama senin kocan izin vermezdi bana gelmene:-(
bende seni çok seviyorum
kolay gelsin cnm

canım tariflerini aldım çok tşk.daha fazla tarif arama ben karar verdim hangisini yapcmama çookk öptüüm

yorumlarda yapan arkadaşların hepsi çok beğenmiş.Benimde cumaya günüm var :) acaba bu keki yapsam ortadan da ikiye bölüp krem şanti falan sürsem yani yaş pasta gibi.Olurmu acaba.

canım tarif için teşekkür ederim.Hiç kek yapamıyordum.Hem hiç kabarmıyordu.Hemde yumuşak olmuyordu.Bu tarif mükemmel oldu.Artık kek yapabiliyorum.:90:

Back
X