- 2 Ocak 2011

- 3.622

- 151

- 163

çiğdemimmmmm burdamısın kıs bende kek tarifi arıyommm sen nasılsın ösledim kısss
güzel bir tarif bulunca yapta yiyelim bitanem
bnende özledimseni cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiğdemimmmmm burdamısın kıs bende kek tarifi arıyommm sen nasılsın ösledim kısss
güzel bir tarif bulunca yapta yiyelim bitanem
bnende özledimseni cnm
kıs bu pc beni sinir etti nette sorun var elektrikler bi gidiyo bi geliyo zaten.akşama tam belii diil ama görümcemler glck bende bi mercimek çorba balık salata yapcm hanımın dili tatlısı kremşantili kurabiye ıslak kek yapcm sende varmı hiç bildiğin ıslak kek tarifi off bi güsel bişi bulamadım 100 gelmemk için çalışıym canım anck bu kadar oldunet çok yavaş bide evde işlerim var çıkcm birazdn cvp bekliom senden sen işten çıkmadan açarım neti tekrar kociş bugün pc yi görütckti vermedim vallaa
buraya yzmakta saçma oluyo ama napim yaaa 100 olmadı daha
araştır kıs bende şu çamaşırları halledeyim markete gidip gelcm yakın zaten sonra açarım neti temam
yok kıs görümce boşver nedense hep biz onları çağırırız daha bi kere bile davet etmediler valla balık zaten eşimde bende çok severz tatlıyı yaptım onuda çok sevdi eşim sonra canım ıslak kek istedi bide şu şantili kurabiyeyi merak ediyodum fırın çalıştırmışken yapayım dedim. kendimize yani vayyy be özel bi hazırlık yok yani ooooff net çok yavaş yaa
özleden yolladım birkaçtane netten bulduğum kadar
bende net hızlı işstediğin birşey olursa hallederim bebeğim
ha gayret devam sohbete 8 tane kaldı
canım senin tariflere bakayım kapatcm pc temam kıs valla mutfakta masa öleece duruyo çok işim var çok oyalandım yaa gel kıs yardım et bana :)
ben seni çok seviyom yaaaaaaaa
canım tariflerini aldım çok tşk.daha fazla tarif arama ben karar verdim hangisini yapcmama çookk öptüüm