Elektrikli Süpürgeler Sulu mu? kuru mu?

o gıbı durumlar ıcın de sarjzlı yada dıkey pratık süpürge kullanıyorum ben, acıkcası kuru süpürge tozu onden alıyo arkadan gerı koyverıyo bence

o gıbı durumlar ıcın de sarjzlı yada dıkey pratık süpürge kullanıyorum ben, acıkcası kuru süpürge tozu onden alıyo arkadan gerı koyverıyo bence

haklısınız da yine de kendi öğrencievinde ayda bi halı silkeleyip temizlendiğine inanan biri olarak çok zahmetli geliyo bana :))

sulu süpürge güzel ama pratik değil.her defasında suyunu dök içini temizle doldur boşalt bana işkence gibi geliyorbende ikisinden de var günlük toz torbalı kuruyu kullanıyorum haftada bir gün suluyu açıyorum.kuru süpürge bana daha rahat geliyor tak süpür kaldır

Libelle Temizlik Robotu kullanıyorum çok memnunum sulu süpürge almanızı tavsiye ederim toz torbalılar tozu kaldırmaktan başka bi işe yaramıyor bence hijyen açısından sulu süpürgeler daha kullanışlı

canım benim fantom sulu var aynı zmaan da torbada takılıyor ama torbasını bulamıyorum her yerde sulu hali süper tertemiz fiyatıda 100 tl ama ben uğraşamam sulunun temizliğiyle şuan king alıcam çok araştırdım 179 tl fiyatı var ama her sistemem mevcut süper tavsiye ederim

Son düzenleme:
fakir sulu çekmiyorrrrrrrrrrrrrrrrr almayınnn
eski arçeliğim daha ii çekiyor torbasız toz hazneli temizliğide kolay kaldırıp taşımasıda
fakire kaç kere şikayet ettik ilgilenmediler bile

kargacım kueu daha iyi bende ikisi de var kuruyu tercih ediyorum. kuru olan toz torbasızın kullanımı kolay old. içn aldım. suluyu her seferinde temizlemesi o kadar zor ki.

sulu sistemler hem ağır hemde içinde kirli sular bakteri ürettiği için koku yapıyor.bence en iyisi dysonun teknolojisi.ama çok ses çıkarıyor.rowenta aynı sistemi kullanarak sessiz yapmış.ablam aldı.çok memnun .

sulu süpürge başa dert...

her temizleyişte kusma sebebi.

her sulu süpürge tozu dışarı vermiyor değil. ben aldım bin pişman oldum 6 ay sonra susuz aldım ve rahatladım

daha yeni lg marka toz hazneli küçük pratik bir süpürge aldım harika tam istediğim gibi.kullanımı çok rahat küçük olduğu için elinde bile taşıyabiliyorsun kablosu çok uzun fişini otomatik topluyor çekimi süper dışarı hiç toz vermiyor şimdilik çok memnunum en sonunda istediğim gibi bir süpürgem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…