Suluk çiçeklik yardımm

helen7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
260
4
96
Edirne
Merhaba kızlar bu aralar dekorasyona merak salmış bulunmaktayım bu tür ürünleri nerde bulabilirim ? English home da yok.alışveriş sitelerinde yok..yok mu bana yardım edebilecek birileriii ?

Merhaba kızlar bu aralar dekorasyona merak salmış bulunmaktayım bu tür ürünleri nerde bulabilirim ? English home da yok.alışveriş sitelerinde yok..yok mu bana yardım edebilecek birileriii ?

canim ben migrosta ve koctasta gordum bunlardan bi bak istersen bide koctasta cok guzel saksilar vardi kalpli kalpli

tepe home'dan almıştım ben de. ikea'da da bunun beyazı var, böyle desenli değil tamamen beyaz.

Geçen sene dekorasyon.com sitesinden almıştım bu tarz bir suluk,bakmanızı tavsiye ederim.

bunları migrosta görmüştüm çok güzeller ilerde bende almayı düşünüyorum

ikea'da bulabilirsin..ayrıca moda çarşısında alt katta bunlardan sürüyle satan dükkanlar var.

teşekkür ederim kızlarr :) yarama tuz basmayın ama edirnede ne ikea nede tepe home var :) ben de dekorasyon.com a gelmesini bekleyeceim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…