- 24 Ekim 2017
- 78
- 42
- 3
- Konu Sahibi Mutlulukkk89
Ben oldum ve merak ediyorum varmı bu şekilde hamile kalan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bir faydasını görürsün :)Ben oldum ve merak ediyorum varmı bu şekilde hamile kalan
İnşallah hergün meryem süresini de okuyorum artık Taktir Allah taninşallah bir faydasını görürsün :)
İlk başta korkuyodum ama sülük bi sıvı salgılıyomş stresi ve korkuyu alıyomş hakikaten de ilk başta korkuyodm ama sülük salındktan sonra stresim gitti
Bide benim belim çok ağrırdı eğilip kalkarken kitleniyodu belim sülük yapan kadın belim içinde bişeylar yaptı eşim bile farketmiş gece ne kadar rahat uyudumu sağa sola bile dönemiyodum çok şükür şu an iyi bide bebiş tutsak öyle güzel olacak ki
Ben 4 senedir tedavi gördüm ama doktorlardan sonuç alamadm pcos var bende fazla yumurtlamam oluyor bu yüzden hem adetim gecikiyo dört beş ay sürüyodu yumurtam çatlamıyodu ama bu otları falan içtim baya bi zaman sonrasında adetim düzene girdi dört aydır falan ve yumurtam çatlamaya başladı çok şükür ama hala bebiş yok hatta az önce adet oldm iki hafta önce yumurtam çatlamştı