Sülük tedavisi olan varmı yada hacemat bebek olması için

sulugu bilmem ama hacemat sunnet :)
bide hacematin yapilmasi gereken gunler var insaAllah onu takip etmissindir ..
avil bir dutumda gunu fatketmiyor tabi ;)

Ben geçtiğimiz ay başımdan ve tüm sırtımdan hacamat oldum. 7 bölge demişlerdi fakat bacaklarımdan henüz yaptırmadım. şimdi adetime 5 gün var hafif karın ağrım gögüs hassasiyeti falan başladı umarım reglim başlamaz. eğer netice alırsam burdan bildiririm size.

ben dün adet oldum. şimdi akrabamızın önerdiği bir karışım var çoban çantası, civan perçemi, aslan pençesi bu üç bitkiyi karıştırıp çay olarak demliyorum sabah aksam içiyorum. umudum da yok ama öyle içiyorum işte.

Ben yaptırmıştım sırtımdan genel ama bir kitapcigi vardi yapan kisinin. Orda kadinlar icin bebek icin yani farkli bolgeleri gosteriyordu. Mesela yumurtaliklarin oldugu hizalar yada onun belde karşılık gelen kısımları falan. Yani onun icin ayrica uc dört seans gitmek gerekiyormus.

Ben on beş gün o karışımı içtim bide hayıt suyu çok işe yarıyo benim düzensizdi adetim düzene girdi üç aydır ..... Yumurta da çatlamıyodu benim oda çatlamaya başladı iki aydır ama hala bebiş yok

İlk başta korkuyodum ama sülük bi sıvı salgılıyomş stresi ve korkuyu alıyomş hakikaten de ilk başta korkuyodm ama sülük salındktan sonra stresim gitti

İlk başta korkuyodum ama sülük bi sıvı salgılıyomş stresi ve korkuyu alıyomş hakikaten de ilk başta korkuyodm ama sülük salındktan sonra stresim gitti

benim anlamadığım o sülük içerden nasıl çıkıyor? yani spekulum ile açıp öyle salıyoruz dedi kadın ama kendi kendine çıkıyor dedi. yani şifasına inanıyorum fakat mikrop kaparım falan diye korkuyorum. Hacamattan sonra 2. adetim bide benim adetim iyici koyulaştı ve 3 gün falan sürüyo noröalde 5 6 günde anca biterdi. ağrım neredeyse olmuyor ve migrenim vardı şuan başım ağrımadı hiç. yaklaşık 2 aydır ilaç kullanmadım hiç bi şekilde.

Sülük kendi çıkıyo zaten sülüğün özelliği insan vücudunda durmazmiş yani kendi atarmş kendini gerçekten sülükler patır patır düştü bide hacemat başındaki ağrıyı alması gayet normal çünkü kirli kan gidiyor deri altındaki kirli kan ağrı yapar

Bide benim belim çok ağrırdı eğilip kalkarken kitleniyodu belim sülük yapan kadın belim içinde bişeylar yaptı eşim bile farketmiş gece ne kadar rahat uyudumu sağa sola bile dönemiyodum çok şükür şu an iyi bide bebiş tutsak öyle güzel olacak ki

Bide benim belim çok ağrırdı eğilip kalkarken kitleniyodu belim sülük yapan kadın belim içinde bişeylar yaptı eşim bile farketmiş gece ne kadar rahat uyudumu sağa sola bile dönemiyodum çok şükür şu an iyi bide bebiş tutsak öyle güzel olacak ki

sen ne kadar zamandır deniyosun bebek için. Bilinen bir rahatsızlığın falan var mı? Benim hiç bir sorunum yok eşimde de yok. İçmediğim ok kök kalmadı. en son açlık terapisi sülük hacamata yöneldik işte bizde. Onuda tam randımanlı yapamadık ama Hacamat işi gerçekten faydalı. ben bunu 1 kere yaptırmama rağmen hissettim. Sülükten korkuyorum mikrop kapma olasılığı varmış diye duydum.

Ben 4 senedir tedavi gördüm ama doktorlardan sonuç alamadm pcos var bende fazla yumurtlamam oluyor bu yüzden hem adetim gecikiyo dört beş ay sürüyodu yumurtam çatlamıyodu ama bu otları falan içtim baya bi zaman sonrasında adetim düzene girdi dört aydır falan ve yumurtam çatlamaya başladı çok şükür ama hala bebiş yok hatta az önce adet oldm iki hafta önce yumurtam çatlamştı

Sülükte en az yüz enzim varmş yararlı ben inanıyorum Rabbim büyük bu günde cuma Rabbim duaları kabul edendir isteyin vereyim diyendir demkki zamanı var Rabbime hiç birşey zor değil olacak inşaallah Allahtan umit kesilmez duaya devam

Ben 4 senedir tedavi gördüm ama doktorlardan sonuç alamadm pcos var bende fazla yumurtlamam oluyor bu yüzden hem adetim gecikiyo dört beş ay sürüyodu yumurtam çatlamıyodu ama bu otları falan içtim baya bi zaman sonrasında adetim düzene girdi dört aydır falan ve yumurtam çatlamaya başladı çok şükür ama hala bebiş yok hatta az önce adet oldm iki hafta önce yumurtam çatlamştı

Allah hepimize yardım etsin. Bazen isyan edesim geliyor. Kafama takmıyayım diyorum olmuyor. Akrabamız 15 gün içmiş ot karışımını ilk ay hamile kalmış. Sonra 33 yaşında bi arkadaşına tavsiye etmiş oda ilk ayında hamile kalmış. Bende adet düzensizliği falan hiç bi sorun yok. Aşılama ya da Tüp bebek demek istemiyorum madem sorun yok doğal yolla olsun diye. Umarım bu kür işe yarar :( bende dün adet oldum artık önümüzde ki ay görücez.

Back
X