Sümeyye Erdoğan İstifa Etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Sümeyye Erdoğan, AKP Genel Başkan Danışmanlığı görevinden istifa etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, AKP Genel Başkan Danışmanlığı görevinden istifa etti. Erdoğan’ın Sivil Toplum Kuruluşlarındaki faaliyetlerine ağırlık vereceği öğrenildi.

Sabah’ın haberine göre, babası Tayyip Erdoğan’ın AKP Genel Başkanlığı yaptığı dönemde Genel Başkan Danışmanlığı görevini üstlenen Sümeyye Erdoğan’ın “Davama hizmet” diye ifade ettiği çalışmalarına başka alanlarda ağırlık vereceğini dile getirdiği öğrenildi.

Gerçek Gündem

Demek ki Davutoglu Sumeyyenin babasindan akilli, bir yeni yetmenin danismanligina ihtiyaci yokmus.. Sumeyye de gitsin Cumhurbaskani danismani olsun, babasi orda..

aman büyük bi kayıp değil akp de daha ne akrabalar vardır o koltukları doldurup o maaşları alacak.bence bundan sonra bilal le çalsınlar pardon çalışsınlar

aman büyük bi kayıp değil akp de daha ne akrabalar vardır o koltukları doldurup o maaşları alacak.bence bundan sonra bilal le çalsınlar pardon çalışsınlar
Niye ki? Davutoglunun kendi cocugu yok muymus? para bu, elaleme niye kaptirsin ki?

Zaten babasının yanında devletle ilgili bu pozisyonda bulunması bence hiç doğru değildi. Ben olsam insanlar laf eder diye yine almazdım yanıma kızımı...

bilmem var mıymış hiç bi malumatım yok hünkarım(nickini görünce coştum)
Valla ben de bilmiyorum. Yakinda turkiyenin yeni armatorlerinden veya trilyoner isadamlarindan biri olarak cikar ortaya, tanisiriz diye bekliyorum..

Valla ben de bilmiyorum. Yakinda turkiyenin yeni armatorlerinden veya trilyoner isadamlarindan biri olarak cikar ortaya, tanisiriz diye bekliyorum..
aynen ben de resmen pusuya yattım hangi yeni zengin iktidarın tanışı çıkacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…