pardon ama 4.5 yasinda diye burnu temilemeyi bilmek zorunda degil. baski olusturmayin. siz anlaytin ogretin nasil yapacagini sabirla ve gerisini ona birakin
Zaten doktorlar hımkırmanın zararlı olduğunu söylüyor sinüsleri kurutuyormuş .
Peçeteyle burnunu yavaşça sıkarak temizleyin , sonra sonra kendisi de öğrenecektir zaten .
Keşke baştan makineye alıştırmasaydınız .
canim zorunda olsa ogrenirdi demek ki zorunda degil. zamani war. sagligi icin sen baska yontemlerle cek o sumuguZorunda, sagligi icin..
Eger o burun temizlenmezse bronsitte olur bogmacada..
O pisligin disari akmasi gerek ve ben bunu kan revan icinde sirf istiyor diye supurgeyle yapmak istemiyorum.
Okulda sorun oluyor zaten ve gun gectikce direnci artiyor
Inatçı sülükler için ben de çocuklarıma yapıyorumAnnem sumkuremiyoruz diye bizim burnumuzu cengelli ignenin arkasiyla temizlerdi bana da o oyun gibi gelirdi cok hosuma giderdi o yuzden inadina sumkurmezdim
Supurgeye takilan aspiratör mü? O nasil birşey ilk defa duyuyorum.. Bizde Otribebeyi hala kullaniyoruz kizim 3 yasinda
Ya sumkurmek iğrenç bir sey bence. Ben 27 yasindayim ve her iki burun deligim de ölümüne tikali olsa bile asla sumkurmem.
Sicak suyla lavaboda burun kanatlarından nazikce ovalayin. Birkac dakika yapin bunu, hem akışı artiyor hem biraz daha kivami yumusuyor. Peceteyle alabilirsiniz o zaman.
Ayrica 1.5 yasinda sumkuren bebek mi olur ya? Olsa olsa Mahmut dayidir o.
Size güzel bir tavsiye vercem mutlaka uygulayın.cocugunuzun burnu tıkalı ve sumkurmuyorsa onu iliktan daha sıcak suda banyosunu yaptirin.zaten buharlı oluyorya o buharla burnu yumuşar.siz burnunu silin o ara aksın burnu.o sumkurmesede olur.siz sık sık burnunu sıkın acımadan.sık banyo yaptırın.hasta olucak diye banyodan kacmayin.inanin daha çabuk toparlaniyor.ikinci tavsiyemse nazal burun yıkama var çocuklar için.oda super,eğer izin verirse çocuğunuz ph dengeli tuzlu suyla bütün burnundaki ne varsa çıkıyor.bir burun deliğinden sıvıyı sıkıyorsunuz diğer burun deliğinden hepsi çıkıyor.onuda bir deneyin.ama banyo yaptirin muhakkak.bol limonlu tavuk suyu çorbada iyi gelir geçmiş olsun
Burda burun akinca ice cekmek cok ayip hatta bildigin igrenc geliyor insanlara.
Istersen borozan gibi otturebilirsin burnunu ama cekmek cok ayip karsilaniyor.
Ben evde temizlerim sIkibti o degil malesef
Derdim oglanin okulda sorun yasamasi..
Evet cok kucukken ogretiliyor sumkurme.
Kucuk Mahmutlar heryerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?