sumo mu? benmi benziyorum?

kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar söylermisiniz eşiniz giydiğiniz tangayı sumo güreşçilerinin giydiği kıyafete benzetirse ve tam sevişme anında sumom benim derse ve bu benzetmenin gerçekten olduğunu söylerse ne yaparsınız. :1ninca: bu arada 59 kg. birisiyim. Dediğine göre sadece kıyafet benzetmesiymiş.iyide sumom benim de ne oluyor? Çok üzgünüm çoook

bosver takma kafana..benım kocişimde tombalagım benım der..bende senın kılolarındaydım gercı suan hamıleyım demesı normal ama..
sana takılmıstır.

valla banada gülebilirsiniz ama bana da aynısını demişti eşim....

ben düz taban olduğum için fazla spor yapamıyorum, yoruluyorum...sadece yüzme konusunda çok iyiyim..ama malum yüzmede her zaman olmuyor..bir gün acaba hangi sporla uğraşsam iyi olur diye konuşuyorduk...sumoyla ilgilen demişti....buna benzer sumom benim falan laflar etmişti.....burnundan getirdim...o kadar pişman oldu ki, binlerce kez özür diledi.....şaka yapıyor aklı sıra ama insanın zoruna gidiyor...hala söylesem utanır....

:roflol::roflol::roflol:
hayattim 59 kilosunda, boyun kaç peki? :uhm: 1.50 ise.... Neyse, takma kafana sende onu birsye benzetiver nolucak:1closedeyes::

canım benim boyum da 1.63. gözleride çekik değil. Ayrıcana esmerim. yani yakından uzaktan hiçbir fiziksel benzerliğim yok. Bu arada ben çok kızdım ona :mymeka: , dediğiniz gibi çokda gülemedim walla. İnsanın kendi başına gelince komik gelmiyor.(Dışarıdan bakılınca çok komik ama yaa) Sözlüğünden o kelimeyi çıkartmak zorunda kaldı. :jeyyar: özür diledi :lepi: . Ayrıca şu paçalı don işide kafama yatmadı değil. :sm_cool:

ayh eşin çok espritüelmiş yani
e zayıfsında demekki şakasına söylemiştir.
güldürdü
kusura bakma
Gerçekten insanın kızacağı noktasını iyi buluyor. -tatlicadiarzu- Muzip bir yapısı var zaten. Ama olmadık zamanlarda çıkarmı bu espri yeteneği canııımm. sengözlerimebaksanab :dilcikar:

insanın ruh haline göre bu tür şakayı kalrırır yada kaldıramaz..ama bencede hoş değil..daha farklı bir tabir kullanabilirdi şaka yapmak istiyorsa..

ya kusura bakma ama koptum okurken :roflol::roflol:
yani kim olsa alınır ama gerçekden o donlarda sumoculara benziyor insan giyince ortada bir ip ,kabak tarlası gibi :utangac:
giy dilberin donlarından ohh gerine gerine yat , yav hakket onu nasıl giyiyorsunuz insan üşütür hasta olur o donlarla :1closedeyes:.. şöyle en pazeninden üzeri dallı güllü hatta paça uçlarınada dantel neyim geçirince çokda şirin oluyorlar, hem fantezi yapmaksa maksat bu paçalı donlarlada yapılır , mesela samanlıkda bastılar fantezisi :jeyyar::jeyyar:

şaka bir yana takma kafanı arkadaşım, giydir ona bir tanga , anlasın hanyayı konyayı kaydirigubbakcemile3

Ya bu erkekler niye böyle zalak anlamiyorumki:delphin:

Bilmezlermi biz kadinlar bu kilo konusunda falan ne kadar hassasis:1closedeyes:

Hayatim bir dahakine sende ona kel kafalim, balkon göbeklim, katir tirnaklim diye iltifatlar yagdir bakalim begenecekmi??yerimseniben

ya kusura bakma ama koptum okurken :roflol::roflol:
yani kim olsa alınır ama gerçekden o donlarda sumoculara benziyor insan giyince ortada bir ip ,kabak tarlası gibi :utangac:
giy dilberin donlarından ohh gerine gerine yat , yav hakket onu nasıl giyiyorsunuz insan üşütür hasta olur o donlarla :1closedeyes:.. şöyle en pazeninden üzeri dallı güllü hatta paça uçlarınada dantel neyim geçirince çokda şirin oluyorlar, hem fantezi yapmaksa maksat bu paçalı donlarlada yapılır , mesela samanlıkda bastılar fantezisi :jeyyar::jeyyar:

şaka bir yana takma kafanı arkadaşım, giydir ona bir tanga , anlasın hanyayı konyayı kaydirigubbakcemile3
cok güzel ya
samanlıktan kaldıramadım samanıda zühtü
bizim ormantik adamlara tanga giysen ne pacalı don giysen en güzeli kendimizi rahat ettirecek seyler giyip bırakın onları ve onlar icin yaptıgımız eziyetleri kendimize yazık

hahahaaaayyy ayy çok güldüm wallahi kız allah iyiliğini vermesin emi:) sumo hee wayy be benımkı bana sumo diceek waryaa .................gerisini siz düşününnn

vallaha ben bozulurum ve üzülürüm. Çünkü dört dörtlük değilim. Doğumdan kalan göbek ve kalçalar var. Selülitler.. aman boşver erkek işte güya komiklik yapacak :oklava:

takılmıştır sana ama şaka yaparkende kılona (sanırım 38 bedensin ve gayet güzel)da laf atıyor...heralde sıfır beden olmanı istıyor............

Offf ne büyük pot :(((

Türk erkeği işte anca sekse bakış bu kadar olur

Tv'de bir rus kızı giymiş olsa salyaları dökülür

Sıkma canını boşver

Gerçi böyle diyorum;ama sinir oldum :))

Besle kargayı oysun gözünü :kızgın:
sen ona tangalar giy o sana sumo desin :mymeka:
espriktüelll olabilir ama o anda bence hos bi kelime değil

büyük konuşmıyım da o anda tokadı çakmıştım yani.

:roflol::roflol::roflol:

Kötü niyetle dememiştir şaka yapmıştır. Gıcık bir şaka o ayrı :)
O kadar çok güldüm ki (hiç gülecek halim yokken) Allah da sizi güldürsün

ee canım tam yeri gelmiş,sen de ona 'gellll sana suma yapayım ulennn' deyip saçını başını yolsaydın anlardı sumoyu mumoyu:mymeka:
sen de bir dahaki o sevişme anında ona neresini beğenmiyosa öyle bişe söyle,kelaynak ya da kiloluysa şişko patates gibi:)ya da tam o an da sen sarmısak mı attın ağzına filan:1rolleyes:

benım de sevgılım bana varil demişti okulu başına yıktım halen daha vururum yüzüne bi konuda köşeye sıkışacak olsam :oklava:

Back
X