Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sümüksü akıntı yumurtanın çatladığını mı gösteriyodu kızlar yardım edin lütfennnn
sümüksü akıntı yumurtanın çatladığını mı gösteriyodu kızlar yardım edin lütfennnn
yumurta akıntısı koyu beyaz bir akıntı diye biliyorum
akıntının rengi nedir.
saol cnmOvulasyon döneminde fizyolojik vajinal akıntı olabilir...
Fizyolojik (normal) vajinal akıntı, adet periyodu içinde yumurtlama gününe yaklaştıkça artma eğilimindedir; hatta bazı durumlarda çamaşırı kirletecek derecede vagen dışına taşabilir.
Ovulasyon döneminde görülen bu akıntı, yumurtlama gününde yumurta akı kıvamında, çekince uzayan, sümüksü ve şeffaf bir görünüm alır. Bu şekildeki vajinal bir akıntı "ovulasyon" un habercisidir.
alıntıdır
netten yazı buldum belki işine yarar![]()
cnm bildiğim kadarıyla kadınların yumurtlama döneminde akıntıları
daha şeffaf ve sümüksü hafif uzayan türde olur
bu dönem gebe kalmak için en uygun dönemdir
hayırdır gebelik mi düşünüyorsunuz:26:
canım benimde iki gün önce öyle sümükümsü akıntım geldi, ertesi gün yani dün ovulasyon testi yaptım, pozitif çıktı, bu da demek oluyor ki 2 gün içerisinde yumurtlama gerçekleşecek..sen şimdi bugünü ve önündeki 3 günü iyi değerlendir madem bebiş istiyorsun![]()
bu ovülasyon testi nasıl yapılıyo eczaneden alabilirmiyim fiyatı falan nasıl cnm
canım, bendeki digital ovulasyon testi, markası clearblue, ben gittigidiyordan alıyorum genelde, orda fiyatı daha uygun oluyor çünkü, yurtdışından getirdikleri için..ama türkiyede de var, netten araştırabilirsin..iki ayrı paket var, birinde 7 tane test var diğerinde 20 tane..fiyat ona göre değişiyor tabi..adet gününden 1 hafta geçince yapmaya başlıyorsun, ovulasyon günündeysen eğer testin üzerinde güler yüz çıkıyor..![]()
ovülasyon gününü gösterdiğinde o gün ilişikiye giriliyo peki zamanı önmeli akşam sabah farkediyo mu?ve şu an adet günümden tan 1 hafta geçti tam 12.gündeyim
canım senden bugün böyle bi akıntı geldiyse eğer, 1-2 güne yumurtlama dönemin başlayacak demektir, bu haftayı çok iyi değerlendir, o akıntı zaten yumurtlamanın başlamak üzere olduğunun habercisi, şuan bence ovulasyon testine gerek yok, o akıntı her ay gelmiyor ne yazık ki, demek ki yumurtan güzel gelişmiş bu ay..
ovulasyon testinde ise gülen yüz çıkınca lh hormonu yükseliyor demek, yani tam yumurtladığın anı testlerde göstermiyor ne yazık ki, ama önündeki günleri değerlendirme vaktin olduğunu anlıyorsun böylelikle, sabaha karşı olan ilişkinin daha iyi olduğunu söylerler, spermler açısından, bir de her ilişkiden sonra mutlaka 1 gün geçmeli, eşin açısından spermin kalitesini yitirmemesi için..buna da günaşırı ilişki diyorlar zaten
canım benimde iki gün önce öyle sümükümsü akıntım geldi, ertesi gün yani dün ovulasyon testi yaptım, pozitif çıktı, bu da demek oluyor ki 2 gün içerisinde yumurtlama gerçekleşecek..sen şimdi bugünü ve önündeki 3 günü iyi değerlendir madem bebiş istiyorsun![]()
o test nerden alınıyor?bi de hamile kalmak istemiyorum :)
saol cnm çok sevindim ..ewet her ay gelmiyo geçen aylarda gelmedi mesela ilk defa bu ay gördüm ve bebek düşünmediğimiz zamanlarda görüyodum saol cnm çok teşekkür ederim![]()