SÜMÜKSÜ KAHVERENGİ AKINTI

dmrshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
13
0
1
28
Kızlar 19 mayıs yumurtlama da pik gördüm o gün ve sonrasında da ilişki yaşandı sorum şu 25 mayıs gece ıslaklık yaşamaşım sabah kalktıgımda pijamama falanda geçmiş , dün akşama doğru kilodumda boncuk kadar bir kahverengi sümüksü akıntı vardı, sonra gece ilişki yaşadık eşimle çarşafa bir baktım o akıntıdan biraz daha var sümük gibi kıvamlı bir kahverengi akıntı sizce bu yerleşme olabilir mi ? devamı olmadı görseli var aslında ama kimsenin midesini bulandırmıyım diye koymadım

Kızlar 19 mayıs yumurtlama da pik gördüm o gün ve sonrasında da ilişki yaşandı sorum şu 25 mayıs gece ıslaklık yaşamaşım sabah kalktıgımda pijamama falanda geçmiş , dün akşama doğru kilodumda boncuk kadar bir kahverengi sümüksü akıntı vardı, sonra gece ilişki yaşadık eşimle çarşafa bir baktım o akıntıdan biraz daha var sümük gibi kıvamlı bir kahverengi akıntı sizce bu yerleşme olabilir mi ? devamı olmadı görseli var aslında ama kimsenin midesini bulandırmıyım diye koymadım
Yerleşme kanaması pembe olur diye biliyorum. Regl sökülecekte olabilir

evet adetime şuan 6 gün falan var erken mi belirti için
Erken tabikide, doktorlarda en doğru tarihin her zaman regl gecikmesinden sonra olduğunu söylüyor. Ya olur kimyasal geçirirsiniz üzülürsünüz bu yüzden çokta erken öğrenmek iyi birşey değil. Biraz zamana bırakın, kafanıza takmayın sakin kalın kendinize hobiler edinin. Umursamayı bıraktığınızda o kendiliğinden oluyor zaten

Benim yerleşme belirtisi olarak uzayan akıntım gelmişti hatta şaşırmıştım tekrar mı yumurtlama oluyor diye düşünmüştüm ama rengi kahverengi değildi beyaz ve şeffaftı aynı yumurtlama gibi hala ara ara geliyor hatta

Benim yerleşme belirtisi olarak uzayan akıntım gelmişti hatta şaşırmıştım tekrar mı yumurtlama oluyor diye düşünmüştüm ama rengi kahverengi değildi beyaz ve şeffaftı aynı yumurtlama gibi hala ara ara geliyor hatta

Ne zaman geldi bu akinti mesela? Benim ovulasyondan sonra 4. Gun akintim suan baya beyaz ve kremsi katilikta gibi geliyor ama daha yerlesme olmaz bir hafta gecmesi lazim diye okudum.

Back
X