Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman var. Hayırlı olsun :)
İlk 10 dk içinde bu çizgi çıktıysa yüksek ihtimal vardır. Sabah kan ver :))Gerçekten mi ya ağzınıza sağlık valla kalpten gidecektim erken gebelik testi negatif dedi ama aynı anda bunu yaptım böyle sonuç verdi ne olduğunu anlamadım bende
İlk 10 dk içinde bu çizgi çıktıysa yüksek ihtimal vardır. Sabah kan ver :))
Var var :))5 dakika bile çekmedi bu şekilde oldu hemen. Gerçekten var mıdır ya ay ciddi misiniz kızlar bayılıcam şimdi
Var var :))
Hamilesin canımsağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun şimdiden yarın kan testiyle netleştir artik
![]()
Seni çok iyi anlıyorum canım bende aglamistim sevinçten çok saskindim :) senin adına da çok çok sevindimSabah olmayı bilmez şimdi ay ne hissedeceğimi şaşırdım allah sizden razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için verdiğiniz destek için her şey için. Sayenizde sabırla bekleyip bu sonucu aldım inşallah gerçekten vardır.
Hamilesin inşallah cnm hayırlı olsun .Bu dandik testler pahalı testler den çok daha iyi diyebilirim :) Şimdiden tebrikler5 dakika bile çekmedi bu şekilde oldu hemen. Gerçekten var mıdır ya ay ciddi misiniz kızlar bayılıcam şimdi