Şuna bi bakın nollllluuuuur uyku tutmuyor

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Erken gebelik testinde çıkmayıp şu dandik şeyde bunu görmek ne demek kışlar bi bakar mısınız nolur

Eklentiler

• IMG_0286.webp
    IMG_0286.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 580
O zaman var. Hayırlı olsun :)
Gerçekten mi ya ağzınıza sağlık valla kalpten gidecektim erken gebelik testi negatif dedi ama aynı anda bunu yaptım böyle sonuç verdi ne olduğunu anlamadım bende

Gerçekten mi ya ağzınıza sağlık valla kalpten gidecektim erken gebelik testi negatif dedi ama aynı anda bunu yaptım böyle sonuç verdi ne olduğunu anlamadım bende
İlk 10 dk içinde bu çizgi çıktıysa yüksek ihtimal vardır. Sabah kan ver :))

bence de olabilir benim ilk halimde öyle duruyordu.

Bu da diğer testte çıkan sonuç kızlar

Eklentiler

• IMG_0287.webp
    IMG_0287.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 220
Hamilesin canım:anneadayı: sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun şimdiden yarın kan testiyle netleştir artik :KK46:

Hamilesin canım:anneadayı: sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun şimdiden yarın kan testiyle netleştir artik :KK46:
Sabah olmayı bilmez şimdi ay ne hissedeceğimi şaşırdım allah sizden razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için verdiğiniz destek için her şey için. Sayenizde sabırla bekleyip bu sonucu aldım inşallah gerçekten vardır.

Sabah olmayı bilmez şimdi ay ne hissedeceğimi şaşırdım allah sizden razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için verdiğiniz destek için her şey için. Sayenizde sabırla bekleyip bu sonucu aldım inşallah gerçekten vardır.
Seni çok iyi anlıyorum canım bende aglamistim sevinçten çok saskindim :) senin adına da çok çok sevindim :KK51:

Back
X