• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suna Dumankaya'dan Zayıflama Çayı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dids
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
Adaçayı, Biberiye vücüttaki suyu atar

Papatya, Keten tohumu yumuşatıcı özeliği

Sinameki, bağırsakları çalıştırır

Kiraz sapı, Mercanköşkü yağları eritir

Bunların hepsinin birer tutamını kaynamış suda 5 dakika demleyin her akşam için.

suna dumankaya ' dan buldum kızlar,zayıflamaya ve yağ yakımına yardımcıymış,belki işe yarar ne dersiniz? ben şu anda yeterince şey içiyorum,denyeyen olursa yada denemiş olan varsa bi fikir verirmisiniz?

Keten tohumu ,simaneke, papatya çayını ben sık sık tüketirim canım ,
yagları yakmada ve rahatlatmada birebirdir

Bi sırası yok canım dönemlere göre;
regl olmaya yakın papatya çayı içerim günde 1 tane ve regl sürecinde papatya regl dönemlerinde bi kaşık balla çok iyidir
Simanekeyi bagırsaklarımda sorun oldugu zaman tüketirim tuvalate çıkmaya yardımcı oluyor
keten tohumunu hergün içerim

Kilo vermeye yardımcı olur mu bilmem ama biberiye, adaçayı ve papatya gerçekten rahatlatıcı etkileri olan bitkiler.
Bahsettiğiniz bitkilerle yapacağınız çayın içine bir tutam mısır püskülü de atarsanız idrar söktürücü ve yağ çözücü özelliği de varmış.

hepsi karışcakmı bitkilerin

hepsinin birer tutamını bardağa konup,kaynamış suda 5 dakika demlemeye bırakılıcak ama birer tutamda kasıt ne diye sorarsan bilmiyorum tatlım tatlicadiarzu ama bilen birileri mutlaka çıkar,denersen benide bilgilendir olurmu?

arkadaşlar bir tutam baş ve işaret parmağınızla tutabildiğiniz kadardır ben o şekilde yapıyorum umarım size yardımım olmuştur

didemcim günaydın..bende deneyeceğim verdiği ntarifi bakalım umarım işe yarar...1 tutamdan kasıt bencede parmak uçlarımızla alabildiğimiz miktardır heralde..azcık ondan azcık bundan koyup karıştıralım ve hüpletelim de tadı nasıldır acaba yaa..sinemakinin tadı berbattırtatlicadiarzu

Sunammmmm Sunammmm Dağlarrr Dumannn Amannnn :utangac::utangac: bi sunacımmm eksikti o da geldiii ufff yapmayacam bunu ama kendime adaçayı alacam işe yarayacak mı acabe iştah kapatmayaaaa şakkıdışakkıdı kızlar ben şu neogum lava çiğniyorum habire kilo aldırır mı kızlar ya çok şekerli gibi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Keten tohumu kilo vermede işe yarıyor. Ancak günde yalnızca 1 corba kaşığı alınması gerekiyor.Yalnız meme kanseri olanların kullanmaması gerektiğini prof. ERKAN TOPUZ her defasında hatırlatıyor. Ayrıca biberiyede tansiyon yükseltiyor. Ben uzun bir süre kullandım şimdi tansiyon hapı alıyorum.

Back
X