Bunların hepsinin birer tutamını kaynamış suda 5 dakika demleyin her akşam için.
suna dumankaya ' dan buldum kızlar,zayıflamaya ve yağ yakımına yardımcıymış,belki işe yarar ne dersiniz? ben şu anda yeterince şey içiyorum,denyeyen olursa yada denemiş olan varsa bi fikir verirmisiniz?
Bi sırası yok canım dönemlere göre;
regl olmaya yakın papatya çayı içerim günde 1 tane ve regl sürecinde papatya regl dönemlerinde bi kaşık balla çok iyidir
Simanekeyi bagırsaklarımda sorun oldugu zaman tüketirim tuvalate çıkmaya yardımcı oluyor
keten tohumunu hergün içerim
Kilo vermeye yardımcı olur mu bilmem ama biberiye, adaçayı ve papatya gerçekten rahatlatıcı etkileri olan bitkiler.
Bahsettiğiniz bitkilerle yapacağınız çayın içine bir tutam mısır püskülü de atarsanız idrar söktürücü ve yağ çözücü özelliği de varmış.
hepsinin birer tutamını bardağa konup,kaynamış suda 5 dakika demlemeye bırakılıcak ama birer tutamda kasıt ne diye sorarsan bilmiyorum tatlım tatlicadiarzu ama bilen birileri mutlaka çıkar,denersen benide bilgilendir olurmu?
Sunammmmm Sunammmm Dağlarrr Dumannn Amannnn bi sunacımmm eksikti o da geldiii ufff yapmayacam bunu ama kendime adaçayı alacam işe yarayacak mı acabe iştah kapatmayaaaa şakkıdışakkıdı kızlar ben şu neogum lava çiğniyorum habire kilo aldırır mı kızlar ya çok şekerli gibi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Keten tohumu kilo vermede işe yarıyor. Ancak günde yalnızca 1 corba kaşığı alınması gerekiyor.Yalnız meme kanseri olanların kullanmaması gerektiğini prof. ERKAN TOPUZ her defasında hatırlatıyor. Ayrıca biberiyede tansiyon yükseltiyor. Ben uzun bir süre kullandım şimdi tansiyon hapı alıyorum.