Sünepe tipler

Kendinizi anlatamamanın bedelini malesef linçle ödeyeceksiniz. 👻 Sizin bahsettiğiniz, "Memur kız alam da maaşıyle ev araba yapam, yazları anamın köyünde bacımla turşu kursun konserve kapasın."cı, küçük hesap peşinde, evlenince tv önünde tosbaa pozisyonu alacak, eril enerjisi gözündeki lambayı anca yakan, kasaba zihniyetli erkekler sanırım.
Aynen öyle terim olarak sünepe veya sümsük benim gözümde böyle erkekler. Yanlış anlattıysam da sıkıntı yok linç yemek derdim değil herkesin görüşüne saygım var. Buraya yazdım madem elbet iyi kötü yorum olcak 😂

Olabilir çevremde genelde memur veya öğretmen olan insanlar var. Ailem de memur. Belki ailemden dolayı mı çekiyorum bunlar doğru inanışlar mı
Şimdi şöyle ki çevreme bir bakıyorum da, ya okuduğumuz okullardaki arkadaşlarımızla ya iş ortamında ya hobilerimiz gereği aynı ortamı paylaştığımız insanlarla evlenmişiz.

Özellikle küçük yerlere atanmış bir memursanız, farklı ve özetle istediğiniz tarzdaki insanlarla tanışma fırsatınız da olmaz.

İşte o dediğiniz erkek oranı düşük yaş 35 karşı cins aralığınızı 30-40 desek bekar , cool özgüvenli erkek azalıyor . Bir de ciddi ilişki istiyorsanuz baya azalıyor . Genelde dediğiniz erkekler de memur kadın yerina daha plaza tarzı kadınlara yöneliyorlar .

Ortamını ve çevreni değitirmen gerekiyor? Nerelerde karşına çıkıyor bu tipler mesela? Özgüvensiz kendinden emin cool olmayan adam bende istemezdim.
İş ortamım ve arkadaşlarım genelde aynı meslekten bunun handikapını yaşıyorum farkındayım ama baktığım zaman çevreme yine aynı meslek gurubunda olup daha girişimci, etkin, yetkin, her konuda bilgisi olan, kendi duruşu olan, ailesinin veya arkadaşlarının etkisinde olmayan birçok kişi de tanıyorum evli arkadaşlarım mesela bunlar. Böyle olunca çözemiyorum. Yıllarca bu yüzden evlenmedim açıkçası şimdi de evlilik vakti geçti belki sevgili olarak sağlam biri olsun istiyorum

İş ortamım ve arkadaşlarım genelde aynı meslekten bunun handikapını yaşıyorum farkındayım ama baktığım zaman çevreme yine aynı meslek gurubunda olup daha girişimci, etkin, yetkin, her konuda bilgisi olan, kendi duruşu olan, ailesinin veya arkadaşlarının etkisinde olmayan birçok kişi de tanıyorum evli arkadaşlarım mesela bunlar. Böyle olunca çözemiyorum. Yıllarca bu yüzden evlenmedim açıkçası şimdi de evlilik vakti geçti belki sevgili olarak sağlam biri olsun istiyorum
İşte o erkekler evlenmiş vaziyette daha erken yaşlarda bulabilirdiniz. Belli yaştan sonra ya daha düz adamlar ya da takılmak isteyen adamlar kalıyor . Sizin hayalinizdekiler çok çok az

malesef bizim toplumumuzun erkekleri birey olma konusunda pek başarılı değil. tabii ki istisnalar vardır, ancak bir çoğu kendi kararlarını alma konusunda yetersiz. evlense dahi ailesinin kurallarına göre yaşıyor. biz kadınlar, kendi kendini yönetemeyen erkeklerden hoşlanmayız

Bir arkadaş grubum zengin muhafazakar erkek istedikleri için onların takıldığı mekanlardabyer bildirimi vs yapıyorlardı o şekilde tanışıyorlardi ama baya baya emek harcadılar
Bana belli bir zenginlik vs değil de karekter olarak güçlü ve sağlam bireylerin olacağı topluluk lazım varsa eğer 😂

Bana belli bir zenginlik vs değil de karekter olarak güçlü ve sağlam bireylerin olacağı topluluk lazım varsa eğer 😂
Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama spor seceneklerine bakabilirsiniz , tenis, yelken vs vs arkadaşım yelken kursundan tanıştı .

malesef bizim toplumumuzun erkekleri birey olma konusunda pek başarılı değil. tabii ki istisnalar vardır, ancak bir çoğu kendi kararlarını alma konusunda yetersiz. evlense dahi ailesinin kurallarına göre yaşıyor. biz kadınlar, kendi kendini yönetemeyen erkeklerden hoşlanmayız
Malesef bunlarla çok karşılaştım her kadın da karşılaşmıştır mutlaka ama sonunda aradığını da bulan arkadaşlar var yani.

Tamamen çevrenizle,yaşam standartlarınızla alakalı bir durum. Mesela memur değilde büyük bir şehirde büyük bir şirkette çalışıyor olsaydınız tarif ettiğiniz tarzda bir erkekle tanışmanız daha kolay olurdu diye düşünüyorum.

Ortamınızı değiştirmeye çalışın.

Bulduğunuz erkekler sizin sosyal çevrenizle alakalıdır. Doktorlar doktorlarla evlenir, öğretmenler öğretmenlerle. Zaten aynı, benzer meslek grubundaki insanlar anlaşır. Karakter olarakta bir genelleme yapmışsınız ama bunun meslekle alakası yok. İnsanların karakteri yetiştirildiği aileden şekillenir.
Bende iyi, efendi tiplerden sıkılırdım. Nerde serseri, it-kopuk ondan hoşlanırdım. Onlarda itinayla hayatınızın içinden geçer.

Bulduğunuz erkekler sizin sosyal çevrenizle alakalıdır. Doktorlar doktorlarla evlenir, öğretmenler öğretmenlerle. Zaten aynı, benzer meslek grubundaki insanlar anlaşır. Karakter olarakta bir genelleme yapmışsınız ama bunun meslekle alakası yok. İnsanların karakteri yetiştirildiği aileden şekillenir.
Bende iyi, efendi tiplerden sıkılırdım. Nerde serseri, it-kopuk ondan hoşlanırdım. Onlarda itinayla hayatınızın içinden geçer.
Sanırım meslekle ilgili değil evet. Hadi iyi olsun efendi olsun sümsük sümsük başkalarının ağzına bakma be adam. Serserilerle de gençlik zamanında tanıştık. Malesef gençlik hatası 😅

Sürekli karşıma çıkan tipler sünepe, kendini efendi olarak tanımlayan, ailesi mutasıp, köyde veya küçük yerlerde yaşayan, yurdum insanı tipler oluyor. Ben de yani yüzüne bakılmayacak biri değilim ama neden şöyle daha cool, dik duruşlu, ailesi okumuş yazmış modern tipler denk gelmiyor ya. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı? Aile dizimi vs inanmalı mıyım? Size basit bir dert gelebilir ama iyice baya sıkıldım bu durumdan. Ne yaparsam değişir? Aynı şeyleri hisseden, yaşayan var mı acaba?
onlar tazeyken kapiliyor. 😂

Sürekli karşıma çıkan tipler sünepe, kendini efendi olarak tanımlayan, ailesi mutasıp, köyde veya küçük yerlerde yaşayan, yurdum insanı tipler oluyor. Ben de yani yüzüne bakılmayacak biri değilim ama neden şöyle daha cool, dik duruşlu, ailesi okumuş yazmış modern tipler denk gelmiyor ya. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı? Aile dizimi vs inanmalı mıyım? Size basit bir dert gelebilir ama iyice baya sıkıldım bu durumdan. Ne yaparsam değişir? Aynı şeyleri hisseden, yaşayan var mı acaba?
Bunun bir açıklaması yok.sen kendine bak diyen gıcıklardan değilim.ama denk gelmiyor gelmiyor ondan sonra oluveriyor ama uzuun ve zor bir yol olduğunu kabullenerek metanetli olmalısın.hayat zor bir yer.mücadele etmek için geldik.her istediğimiz hemen olmuyor.

Back
X